MAAK KENNIS MET DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE LEXUS

Zodra u op de power-knop drukt en het stuur beetpakt, ervaart u direct het unieke karakter van deze eerste volledig elektrische Lexus. Eenmaal onderweg geniet u al snel van de soepele acceleraties en het stabiele bochtengedrag. De UX 300e beschikt over een geavanceerde elektromotor met een vermogen van 150 kW (204 DIN hp) en een vrijwel direct beschikbaar koppel van 300 Nm.

HET IS HOE HET VOELT

In de stad of op kronkelige landweggetjes, met de nieuwe UX 300e geniet u van een rijgedrag dat zowel leuk als messcherp is, vooral dankzij het lage zwaartepunt van de auto en het extra stevige chassis. Bekijk de UX 300e in actie.

UX 300e abeb2d2d-4db5-4625-add4-081332bf628b

Vasthouden om het voertuig te draaien

Kies een uitvoering Base Business Line Executive Line
160
Maximum snelheid (km/u)
7.5
Acceleratie 0-100 km/u
0
Gecombineerd (l/100km)
0
CO2-uitstoot, gecombineerd (g/km)

AUTONOMIE- BEREKENEN

Ontdek door de onderstaande instellingen aan te passen hoe verschillende factoren impact kunnen hebben op de autonomie van de Lexus UX 300e.

i
i
i
i
Lexus UX EV

Geschatte autonomieUX 300e

315 KM

EXPERIENCE THE UX 300e

Het afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

    Parallax Image 1 Bold Crossover Design

CARACTÉRISTIQUE

MODERN CROSSOVER DESIGN

De volledig elektrische UX crossover onderscheidt zich met diverse Lexus designdetails, zoals de opvallend vormgegeven grille, gewelfde lijnen en een coupé-achtige daklijn. Boven de slanke koplampen met triple-LED lenzen bevindt zich de L-vormige dagrijverlichting, in de voor Lexus kenmerkende pijlpunt.

Lees meer over het design van Lexus

    Parallax Image 2 Takumi Craftsmanship

VAKMANSCHAP

‘TAKUMI’ VAKMANSCHAP VAN WERELDKLASSE

Om de voor Lexus kenmerkende kwaliteit te kunnen garanderen, wordt de UX 300e naast onze zelfopladende hybrides gebouwd in de Kyushi fabriek. Het oog voor detail waarmee hier wordt gewerkt, is zichtbaar in elk onderdeel, van de fraaie, met de hand geschuurde lak tot de assemblage van elektrische componenten in een stofvrije omgeving.

Lees meer over het Takumi vakmanschap

    Parallax Image 3 Lexus Electrified

RIJSENSATIE

LEXUS ELECTRIFIED RIJSENSATIE

De UX 300E werd perfect getuned door Yoshiaki Ito, een van onze meest ervaren ‘Takumi’ Master Drivers. Achter het stuur geniet u dan ook van een nieuwe en opwindende Lexus Electrified rijsensatie, waarbij u kunt kiezen uit vier verschillende instellingen voor het regeneratieve remsysteem. Ito was zelfs betrokken bij de vormgeving van de elegante Drive Selector.

Lees meer over Lexus Electrified

    Parallax Image 4 Reassuringly Electric

GEMOEDSRUST

MAXIMALE ACTIERADIUS

Voor maximale controle en een grotere actieradius meten sensoren het voltage en de temperatuur van elke accucel. Voor een lange en probleemloze levensduur is de accu bovendien voorzien van geavanceerde systemen voor koeling en verwarming.

Lees meer over de batterijtechnologie van de UX 300e

    Parallax Image 5 LSS

VEILIGHEID

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Wat uw bestemming ook is, u verkeert in de geruststellende wetenschap dat u met de nieuwe Lexus UX 300e rijdt in een van de veiligste elektrische auto’s ooit. Elke uitvoering beschikt over de nieuwste generatie van het Lexus Safety System +, dat de drie meest voorkomende soorten ongevallen helpt voorkomen: aanrijdingen van achteren, van rijbaan veranderen en aanrijdingen met voetgangers.

Lees meer over het Lexus Safety System +