RC

SCHERP EN SOEPEL

De vernieuwde RC heeft een even sportieve als elegant gelijnde carrosserie, met een design dat is geïnspireerd op dat van de LC Coupé.

MAAK KENNIS MET DE RC

Een sportcoupé die adembenemende prestaties combineert met een krachtig design dat opvalt. Achter zijn gespierde uitstraling schuilen een korte wielbasis en een stijf chassis, als basis die garant staat voor superieure rijeigenschappen. Deze markante vierzits coupé is leverbaar met een krachtige hybride aandrijflijn. Stem uw RC volledig af op uw persoonlijke wensen.


 

 
  2018 lexus rc key features 1920x1080 v4
 • Nieuwe elegantie

  De hoeken van de vernieuwde voorbumper lopen vanaf de koplampen naar beneden. Daartussen valt de nieuwe grille op, met een raster dat van boven naar beneden geleidelijk verandert. Verticale, extra smalle LED koplampen en nieuwe L-vormige LED dagrijverlichting versterken het aangescherpte, onderscheidende design.

  Lees meer over design

 • Scherpe rijeigenschappen

  Met rijeigenschappen die zijn ontleend aan de LC Coupé is de nieuwe RC scherper en verfijnder dan ooit. Details als een nieuwe vorm voor de sierlijsten van de zijruiten en luchtopeningen in de achterbumper verbeteren de stabiliteit en aerodynamische eigenschappen van de auto.

  Lees meer over verbeterde prestaties

 • Slimme technologie

  In het interieur zorgt aangename sfeerverlichting van onderaf voor zacht licht. De verlichting in de portierpanelen past zich automatisch aan de rijomstandigheden aan. Net als in de LC Coupé is in het dashboard een elegant analoog klokje geplaatst.

  Lees meer over innovatieve technologie

 • Verbeterde veiligheid

  Met het nieuwe Lexus Safety System + beschikt de RC over een uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen en hulpsystemen. Voorbeelden daarvan zijn onder meer het Pre-Collision System met voetgangersherkenning, Lane Departure Alert met Lane Tracing Assist, Automatic High Beam, Dynamic Radar Cruise Control en Road Sign Assist.

  Lees meer over verbeterde veiligheid

ONTDEK DE KLEURENOPTIES

Stel uw RC samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van functies en galerij.

Klik om te draaien

Privilege Line / Sonic White

BELEEF DE RC

Met zijn op de bestuurder gerichte cockpit, gespierde styling en fraai afgewerkt interieur vormt de Lexus RC een onweerstaanbare mix van snelheid, dynamiek en pure luxe. Als er ooit een sportcoupé is gemaakt om de ziel in vervoering te brengen, dan is het de Lexus RC.

BELEEF DE RC

Het hierboven weergegeven model is niet representatief voor de range.


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote background

 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

SCHERPE SOUPLESSE WORDT TASTBAAR IN VERSCHILLENDE RIJSTANDEN, VAN UITGESPROKEN SPORTIEF TOT ZEER COMFORTABEL.

Andreas Møller, chef

EXCLUSIEVE PREVIEW IN PARIJS

Het exclusieve pop-up evenment vond plaats een maand voor de officiële wereldpremière op de Salon van Parijs 2018. Chef Møller van restaurant Copenhague op de Champs-Elysées, die met zijn kookkunsten eerder dit jaar zijn eerste Michelin ster verdiende, bedacht een gerecht dat de essentie van de vernieuwde RC vertaalt tot iets heel bijzonders.

OVERIGE MODELLEN