RC

EEN PURE SPORTCOUPÉ

Bloedstollende prestaties en design komen in deze hoogstaande sportcoupé samen met de legendarische luxe van Lexus.

MAAK KENNIS MET DE RC

Een sportcoupé die adembenemende prestaties combineert met een krachtig design dat opvalt. Achter zijn gespierde uitstraling schuilen een korte wielbasis en een stijf chassis, als basis die garant staat voor superieure rijeigenschappen. Deze markante vierzits coupé is leverbaar met een krachtige hybride aandrijflijn. Stem uw RC volledig af op uw persoonlijke wensen.

    2017 lexus rc 200t key features
 • Sportieve rijpositie

  Dankzij de lage zitpositie voelt u exact hoe de auto reageert op het wegoppervlak en op uw stuurbewegingen.

 • Flexibele ruimte

  Standaard beschikt de RC over een praktische, 60:40 deelbare achterbank. Hermee heeft u het gemak van een ruime stationwagen, met de elegantie van een sportcoupé. Met de achterbank neergeklapt heeft u voldoende ruimte om grotere voorwerpen te kunnen meenemen.

 • Smart Entry

  Wanneer u op de RC afloopt met de sleutel in uw jas of tas, wordt u welkom geheten door subtiele verlichting in de portiergrepen. In de fraai gevormde portiergrepen zijn voor het eerst geen sleutelgaten aangebracht.

 • Lederen stuurwiel met stuurverwarming

  Het fraai gevormde en met leder afgewerkte stuurwiel heeft een middengedeelte dat perfect in de hand ligt. Is het buiten koud, dan zorgt de stuurverwarming voor extra comfort.

 • Prestaties en veiligheid

  Met voorzieningen als VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) en krachtige geventileerde remschijven helpt de RC u gevaar te vermijden.

 • Full Hybrid aandrijflijn

  Dankzij de vooruitstrevende Full Hybrid aandrijflijn onderscheidt de RC zich met een uitstekende respons, gecombineerd met lichtvoetig rijplezier.

 • Drive Mode Select

  Kies de juiste schakelmodus voor elk moment - van optimale efficiency tot maximaal rijplezier. In de ECO modus reduceert u emissies en bespaart u brandstof, terwijl NORMAL de ideale balans biedt tussen vermogen, brandstofverbruik en rijcomfort. Wenst u een sportiever rijgedrag, dan schakelt u simpelweg over naar de SPORT of SPORT+ modus.

ONTDEK DE KLEURENOPTIES

Stel uw RC samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van functies en galerij.

Configure your car

Klik om te draaien

RC 300h Privilege Line / Black

BELEEF DE RC

Met zijn op de bestuurder gerichte cockpit, gespierde styling en fraai afgewerkt interieur vormt de Lexus RC een onweerstaanbare mix van snelheid, dynamiek en pure luxe. Als er ooit een sportcoupé is gemaakt om de ziel in vervoering te brengen, dan is het de Lexus RC.

BELEEF DE RC

Het weergegeven model is niet representatief voor het volledige gamma.

Next steps

OVERIGE MODELLEN