LC Convertible Hero Image

LC

DE NIEUWE LC CONVERTIBLE

Of u nu rijdt over een zonovergoten kustweg of over besneeuwde bergpassen in de Alpen; de nieuwe Lexus LC Convertible staat voor ongeëvenaard rijplezier in de open lucht, gecombineerd met het imposante vermogen van zijn V8.

TWEE SOORTEN VERLEIDING

Het designteam achter de LC Convertible kreeg een dubbele uitdaging: maak 's werelds mooiste cabriolet, zowel met het dak open als dicht.

LC 500 Convertible d3d58bb0-3328-4f17-8b08-b036b8aa7313

Vasthouden om het voertuig te draaien

Kies een uitvoering Base
270
Maximum snelheid (km/u)
5.0
Acceleratie 0-100 km/u (s)
11.7
Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km), WLTP
275
Gecombineerde CO2-uitstoot (g/km), WLTP

UITZONDERLIJKE PRESTATIES

Of u nu rijdt over een zonovergoten kustweg of over besneeuwde bergpassen in de Alpen; de nieuwe Lexus LC Convertible staat voor ultieme schoonheid en ongeëvenaard rijplezier in de open lucht, gecombineerd met een imposant vermogen. U bent verzekerd van een unieke rijbeleving die de zintuigen stimuleert.

EXPERIENCE THE LC CONVERTIBLE

Het afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

    Parallax Image 1 LC Coupe Beauty

DESIGN

DE SCHOONHEID VAN DE LC COUPÉ IN ELKE LIJN

De soft-top van de LC convertible beweegt met dezelfde elegantie als die van de LC Coupé, met een frame dat op ingenieuze wijze is verborgen. Wanneer het dak open is, dan verdwijnt het onder een fraai gevormde tonneau cover die perfect aansluit bij de lijnen van de auto.

Lees meer over het design van Lexus

    Parallax Image 2 Nothing is Crafted Like a Lexus

VAKMANSCHAP

NIETS IS GEMAAKT ALS EEN LEXUS

Met de Shinkansen hogesnelheidslijn bent u vanuit Tokio in twee uur bij de Motomachi fabriek van Lexus. Dit is de plek waar de Lexus LFA - een van de meest gelauwerde supersportauto's ooit - met de hand werd gebouwd. In dezelfde fabriek rolt nu ook de nieuwe LC Convertible van de band.

Lees meer over het vakmanschap van Lexus

    Parallax Image 3 Awesome V8 Power

PRESTATIES

IMPOSANT V8 VERMOGEN

De 5,0 liter V8 van de LC Convertible wordt met de hand getuned door een van onze Takumi. Het resultaat is een uitzonderlijke rijbeleving met acceleraties en een vermogen waaraan geen einde lijkt te komen. De motor is tot het uiterste getest tijdens de 24-uurs race op de Nürburging en brengt zijn vermogen over via een close-ratio Direct Shift 10-traps automatische transmissie.

Lees meer over Lexus Performance

    Parallax Image 4 Imaginative Climate Technology

COMFORT

SLIMME CLIMATE CONTROL

Of u nu rijdt over besneeuwde bergpassen in de Alpen of een zonovergoten kustweg, met het dak open of gesloten; de Climate Concierge zorgt altijd voor een aangename temperatuur. Zelfs wanneer u met het dak open stevig accelereert, wordt de temperatuur in het interieur automatisch iets verhoogd.

Lees meer over de technologie van Lexus

    Parallax Image 5 Lexus Safety System

VEILIGHEID

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Achter het stuur van de nieuwe LC Convertible verkeert u in de geruststellende wetenschap dat u onderweg bent in een van de veiligste auto's ooit. Dit is mede te danken aan de nieuwste generatie van het Lexus Safety System +, dat helpt aanrijdingen van achteren en met voetgangers te voorkomen. Het systeem voorkomt tevens dat u onbedoeld uw rijbaan verlaat.

Lees meer over het Lexus Safety System +

ZOEK UW DEALER