1. Business
  2. Finance & insurance
BUSINESS

FINANCIERING & VERZEKERING

Zakelijk

FINANCIER UW LEXUS

 

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. We stellen een kosteneffectief pakket samen dat werkt voor u en uw bedrijf, of u nu één auto of een heel wagenpark beheert.

CONTRACTHUUR

.Contracthuur kan een uitstekende mogelijkheid zijn, omdat u profiteert van lagere maandtermijnen en u uw Lexus aan het einde van uw overeenkomst gewoon weer bij ons kunt inleveren.

- Handige, minimale administratie en autorijden tegen vaste kosten voor eenvoudige budgettering.

- Geen waardevermindering of restwaarderisico’s van uw Lexus.

- Optionele service- en onderhoudspakketten.

 

HUURKOOP

Beheer uw budget eenvoudiger met huurkoop. Vaste maandelijkse termijnen worden gespreid over een overeengekomen periode (maximaal 5 jaar), waarna de eigendom aan u wordt overgedragen.

- Flexibele aanbetaling: u bepaalt het bedrag.

- Geen grote slotbetaling.

- Afschrijvingen zijn fiscaal aftrekbaar.

- Uw Lexus kan als activum op de balans worden opgevoerd.

 

PERSOONLIJKE CONTRACTAANKOOP

Persoonlijke contractaankoop (PCP) is beschikbaar voor alle zakelijke gebruikers en biedt een aantal voordelen, zoals vaste betaalbare termijnen, een toegankelijke aanbetaling en drie flexibele keuzes aan het einde van uw overeenkomst.

- Geen minimumaanbetaling en vaste termijnen met flexibele looptijden.

- De toekomstige waarde van uw Lexus is gegarandeerd.

- Eenvoudigere budgettering en cashflowvoordelen.

 

LELEASEKOOP

Leasekoop is een manier om eigenaar te worden van uw Lexus. Door een grote slotbetaling te doen aan het einde van uw overeenkomst, waarmee u meteen eigenaar wordt van de auto, kunt u uw maandtermijnen laag houden.

- Lagere maandtermijnen kunnen de contractperiode verkorten.

- Flexibele looptijden voor eenvoudige budgettering naar gelang uw behoeften.

- Afschrijvingen zijn fiscaal aftrekbaar.

 

LEASE

Leasen is een andere voordelige mogelijkheid met fiscale voordelen, waarmee u kunt delen in de winst (of het verlies) op de verkoop van de Lexus aan het einde van de overeenkomst.

VERZEKERING VOOR UW LEXUS

 

Lexus kan ervoor zorgen dat uw auto goed verzekerd is. Wij bieden keuze uit drie speciale verzekeringsproducten: Lexus Waardebescherming, Lexus SMART Cover en Autoverzekering.

 

AUTOVERZEKERING

Onze speciaal ontwikkelde autoverzekering biedt een uitstekende dekking. U hebt de zekerheid dat uw Lexus in de toestand van vóór het ongeval wordt hersteld door ervaren technici die gebruikmaken van originele Lexus-onderdelen.

- Vervangende auto terwijl we uw Lexus repareren.

- 24/7 schade melden.

- Bij aanrijding door een onverzekerd voertuig raakt u uw no-claimkorting niet kwijt en hoeft u geen eigen risico te betalen.

- No-claimkorting voor op uw polis vermelde bestuurders als ze hun eigen verzekering bij ons afsluiten.

- Gratis uitgebreide dekking van maximaal drie dagen wanneer u in de EU rijdt, die u tegen betaling van een premieopslag kunt verlengen tot 180 dagen.

- Dekking voor medische kosten en persoonlijke bezittingen, plus dekking voor verlies van sleutels, kinderzitjes en af fabriek gemonteerde audio- en navigatieapparatuur van Lexus.

 

LEXUS WAARDEBESCHERMING

Lexus Waardebescherming is een uitstekende manier om uw investering te beschermen als de auto afgeschreven of gestolen wordt.

Lexus Financial Services kan u Waardebescherming aanbieden voor maximaal 36 maanden vanaf de datum waarop u de auto in ontvangst neemt. Als uw auto wordt afgeschreven, kan Waardebescherming u snel helpen om het financiële tekort aan te vullen om een nieuwe Lexus te kopen of een uitstaande financiering te vereffenen.

 

LEXUS SMART COVER

Wij willen u helpen om uw Lexus er als nieuw te laten uitzien. Lexus SMART Cover is een slimme manier om de waarde en schoonheid van uw auto te behouden.