1. Business
  2. Lexus Business Plus
BUSINESS

LEXUS BUSINESS PLUS

Met meer dan 1,45 miljoen verkochte auto's is Lexus wereldwijd marktleider in het segment van zelfopladende hybrides. Lexus is dan ook de aangewezen partner voor duurzame mobiliteit binnen uw bedrijf. We bieden een veelzijdig en voordelig pakket dat aan al uw zakelijke wensen voldoet, zowel voor een wagenpark van enkele auto's als voor compleet fleetmanagement.

De voordelen van Lexus Business Plus

Uw bedrijf is onze prioriteit. Daarom ontwikkelden we een programma waarmee u kiest voor comfort, flexibiliteit en volledige gemoedsrust. Van persoonlijke service tot pechhulp onderweg en snel en deskundig onderhoud.

01

Eersteklas service van Lexus

U krijgt uw eigen Business Consultant toegewezen, een ervaren professional van Lexus die u helpt tijdens het aankoopproces. Maak een proefrit van 48 uur met een Lexus, zodat u zelf de luxe en de voordelen van onze hybride technologie kunt ervaren.
02

Geniet van omotenashi gastvrijheid

Wanneer u uw auto brengt voor onderhoud, garanderen wij dat deze binnen maximaal 2 uur na binnenkomst weer klaar is. Terwijl onze monteurs werken aan uw Lexus, geniet u in onze comfortabele lounge van een drankje. Dankzij de aanwezigheid van Wi-Fi gaat uw werk desgewenst gewoon door.
03

U staat voorop

Raakt u onderweg onverhoopt betrokken bij een ongeval, of heeft u autopech, dan kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een beroep doen op onze pechhulp. In geval van pech en wanneer uw Lexus niet dezelfde dag kan worden gerepareerd, krijgt u maximaal 5 dagen de beschikking over een leenauto. Afhankelijk van de dekking en indien nodig kan deze termijn met 5 dagen worden verlengd.

De voordelen van Lexus

Het vakmanschap van ambachtslieden gaat om meer dan alleen om een manier van afwerking. Het is de belangrijkste component van onze superieure kwaliteit. Dit gaat samen met onze belofte u te onthalen op Omotenashi gastvrijheid, wat betekent dat wij anticiperen op al uw wensen met als doel u een soepele en plezierige klantbeleving te bezorgen. Hetzelfde is van toepassing op onze benadering van veiligheid. Met oog op uw gemoedsrust ontwikkelden we innovatieve technologie die helpt ongevallen te voorkomen.