1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Dynamic radar cruise control
ONTDEK LEXUS

DYNAMIC CRUISE CONTROL MET RADAR

Met het oog op optimale veiligheid bij kruissnelheden dient een auto rekening te houden met zijn omgeving. Dynamic Cruise Control zorgt ervoor dat u altijd voldoende afstand behoudt ten opzichte van voorliggers en mindert snelheid voordat een aanrijding zou kunnen plaatsvinden.

Dynamic Cruise Control met radar - een minuscule radar in de grille en een camera in de auto - detecteert voorliggers die langzamer rijden. Wanneer een obstakel wordt waargenomen, wordt automatisch snelheid geminderd zonder de cruisecontrol uit te schakelen. Als de mindering van snelheid niet afdoende is om een aanrijding te vermijden, zal het systeem automatisch de remmen bedienen om vervolgens weer naar de gewenste snelheid over te gaan zodra de voorligger is verdwenen.

Dynamic Cruise Control biedt comfort onder vele omstandigheden. Dynamic Cruise Control met radar voor hoge snelheden is uitermate geschikt voor gebuik op de snelweg. Dynamic Cruise Control voor alle snelheden - zelfs onder 40 km/u - zorgt voor rust in druk verkeer.

Rijden met Dynamic Cruise Control neemt de zorg weg van voortdurend afstand houden van uw voorligger, vooral in druk verkeer en onverhoopte files.

Bezoek de interactieve omgeving voor een demonstratie van Dynamic Cruise Control met radar

Disclaimer: Leest u alstublieft de gebruiksaanwijzing van het veiligheidsysteem van Lexus en gebruikt u het nimmer ter vervanging van menselijke bediening. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk voor veilig weggedrag.

MODELLEN MET DEZE TECHNOLOGIE

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?model=nx%2Ces%2Clc%2Cux