1. Discover Lexus
  2. Safety
  3. Adaptive high beam system
ONTDEK LEXUS

ADAPTIVE HIGH-BEAM SYSTEM TECHNOLOGIE (AHS)

LEXUS SAFETY SYSTEM

UITZONDERLIJKE ZICHTBAARHEID

 

Automatic High Beam is doorontwikkeld naar Adaptive High Beam dat de wegsituatie leest en daarop reageert. Optimaal zicht wordt gegarandeerd zonder andere weggebruikers te hinderen, Adaptive High Beam zorgt voor ongekend comfort tijdens nachtelijke ritten.

 

 

ADAPTIVE HIGH-BEAM

Adaptive High-Beam maakt intelligent gebruik van individuele LED's in elke koplamp die met het oog op een exacte lichtverdeling kunnen worden in- en uitgeschakeld. Dit systeem maakt gebruik van een camera boven in de auto die om verblinding te voorkomen licht van tegenliggers of voorliggers accuraat detecteert.

Hierdoor beschikt de bestuurder over optimaal zicht in nachtverkeer, met uitzonderlijke verlichting voor rustigere rijomstandigheden, zonder voortdurend te hoeven wisselen tussen grootlicht en dimlicht.

TWEETRAPS ADAPTIVE HIGH-BEAM

Het tweetraps Adaptive High-Beam System is een doorontwikkeling van het Adaptive High-Beam System dat garant staat voor optimale beheersing van de lichtbundel. De 24 LED's verdeeld over twee rijen in de koplampen worden met het oog op exacte spreiding van de lichtbundel onafhankelijk in- en uitgeschakeld, waardoor licht rond de voorligger wordt gedimd terwijl een verkeersbord boven die auto gewoon wordt verlicht.

Disclaimer: Leest u alstublieft de gebruiksaanwijzing van het veiligheidsysteem van Lexus en gebruikt u het nimmer ter vervanging van menselijke bediening. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk voor veilig weggedrag.

MODELLEN MET ADAPTIVE HIGH-BEAM

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?model=nx%2Ces%2Cux%2Crx

 

MODELLEN MET TWEETRAPS ADAPTIVE HIGH-BEAM

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?model=ls%2Ces