Prive Hero Image

LEXUS BUSINESS

UW BEDRIJFSWAGEN

De keuze voor een bedrijfswagen is een belangrijke beslissing. Wij maken het u gemakkelijk met ons gamma zelfopladende hybride wagens. Ontdek hier de voordelen van onze geavanceerde hybride technologie.

VOORDELEN OM VOOR LEXUS TE KIEZEN

 •     Affordable Luxury Image

  VOORDELEN OM VOOR LEXUS TE KIEZEN

  BETAALBARE LUXE

  Onze reputatie op het gebied van luxe, prestaties en design maakt van Lexus een uitstekende keuze voor een bedrijfswagen. Dankzij de geavanceerde hybride technologie, lage CO2-uitstoot en de vermindering van VAA (Voordeel van Alle Aard), is het ook een uitstekende financiële keuze.

 •     Tax Liability and Cost Saving

  VOORDELEN OM VOOR LEXUS TE KIEZEN

  FISCALITEIT EN VERMINDERING VAA

  Lexus hybride auto's bieden niet alleen een uitzonderlijke en opwindende rijervaring, ze bieden ook een persoonlijke belastingbesparing (voordeel van alle aard). Met een breed scala aan luxe modellen, van de compacte CT 200h tot de RX 450h cross-over en onze sedans en sportwagens, heeft Lexus voor elk wat wils. En zoals u mag verwachten, is dankzij onze geavanceerde hybride technologie het brandstofverbruik voor alle modellen indrukwekkend.

 •     Advanced Hybrid Technology

  VOORDELEN OM LEXUS TE KIEZEN

  GEAVANCEERDE HYBRIDE TECHNOLOGIE

  Als pioniers in hybride technologie hebben we meer hybrides verkocht dan welke andere premium fabrikant ook ter wereld. Ons hybride systeem vermindert de CO2- en NOx-uitstoot tot een tiende van de Euro 6 diesel 2014 norm. Het gecombineerde vermogen van een elektromotor en een geavanceerde benzinemotor zorgt voor soepele, stille en brandstofefficiënte prestaties om de uitstoot van deeltjes volledig te verwijderen.

 •     Driving Towards a Sustainable Future

  VOORDELEN OM LEXUS TE KIEZEN

  NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST

  Wij zijn van mening dat het onze verantwoordelijkheid is om de huidige industrie te leiden in de richting van een duurzaam milieu. We onderschatten zeker niet de taak die voor ons ligt, maar dit is de grootste uitdaging voor onze industrie. Ons doel is simpel: Behalen van een emissieloze Lexus organisatie.

UW FISCALE VOORDELEN
MET LEXUS