1. Professionnels
 2. NX
Vanaf (Incl. BTW)
€ 55.850
Legale vermeldingen

Hou altijd de touwtjes strak in handen

Als bedrijfsleider hakt u liefst zelf de knopen door. Met de NX Plug-in Hybrid kiest u met een eenvoudige draai aan de knop hoe u rijdt. Bezoekt u een klant in een lage emissiezone? In de EV-modus rijdt u 100% elektrisch. Voelt u graag even de indrukwekkende kracht van de NX? In de Sport S+ modus verbetert u het stuur- en veersysteem.

De meest geavanceerde NX ooit

Net als u houdt de NX ervan te innoveren. Daarom biedt hij u niet alleen de nieuwste multimediafuncties van de volgende generatie aan, maar laat hij u ook toe ze volledig te personaliseren. Uw comfort en rijplezier wordt nog verder vergroot door extra innovaties als de Head-Up Display in kleur en de digitale achteruitkijkspiegel.
 • “Het beste van twee werelden”

  “Duurzaam ondernemen ligt me nauw aan het hart, maar anderzijds moet ik als zelfstandige dagelijks veel kilometers afleggen en kan ik het me niet veroorloven mijn actieradius te beperken. Met de NX Plug-In Hybrid combineer ik het beste van twee werelden: een duurzame elektrische motor en een verbrandingsmotor voor optimaal rijbereik.”

  testi1

 • “Het ultieme gevoel van comfort”

  “Ondernemen brengt heel wat stress met zich mee. In mijn NX kom ik tussen twee afspraken door helemaal tot rust. De stilte in de elektrische modus is ongeëvenaard. Maar ook de uiterst comfortabele zetels, het panoramische dak en handige functies zoals het geavanceerde parkeersysteem dat het stuurwiel van me overneemt tijdens het parkeren, bieden me het ultieme gevoel van comfort.”

  testi2

 • “De nieuwste technologie”

  “Als zelfstandig IT-consultant werk ik graag met de nieuwste technologie. Op dat vlak word ik verwend door mijn NX. Met de intelligente spraakassistent kan ik de instellingen handenvrij aanpassen. Met Remote connect kan ik mijn wagen sluiten, openen en starten via mijn smartphone, en die functie bovendien delen met vrienden. En dat is slechts het topje van de technologische ijsberg in mijn NX.”

  testi3

Handige diensten voor professionals

 • De Lexus Link App

  Deze nieuwe app voor uw smartphone biedt toegang tot tal van diensten, zoals uw auto vinden, navigeren naar uw eindbestemming, uw rit plannen en het onderhoud van uw auto bijhouden. Zo kunt u uw hoofd bij uw zaken houden.

 • Lexus Verzekering

  Burgerlijke aansprakelijkheid, Omnium, bestuurdersverzekering en/of rechtsbijstand? Bij Lexus Verzekering vindt u het allemaal, inclusief de premium dienstverlening die u van Lexus gewend bent.

 • Wegbijstand, waar u ook bent

  Lexus Euro Assistance 24h biedt uitgebreide pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar u ook bent in Europa. Bovendien vinden we een accommodatie of een vervangende chauffeur voor u mocht dat nodig zijn.

 • Gratis Hybrid Health Check

  Door de hybride aandrijflijn van uw Lexus jaarlijks na te laten kijken, blijft u zeker van maximale prestaties. Bovendien bieden we u deze Hybrid Health Check gratis aan als onderdeel van uw jaarlijks onderhoud.

De troeven van een plug-in hybride

Met een plug-in hybride geniet u een veel groter elektrisch rijbereik dan met een hybride. Dat is niet alleen handig als u vaak in een lage emissiezone rijdt, het is ook beter voor het milieu én voor uw portefeuille. Dankzij de lagere uitstoot van een plug-in hybride betaalt u immers minder CO2-bijdrage dan met een hybridewagen, en veel minder dan een wagen met enkel een verbrandingsmotor. De vinnige prestaties en de indrukwekkende acceleraties van de elektrische motor zijn de kers op de taart.
 • Lexus Relax: 10 jaar garantie

  Wist u dat Lexus de enige autoconstructeur in België is die een garantie van 10 jaar aanbiedt op elke Lexus? Deze unieke garantie wordt aangeboden aan alle eigenaars van een Lexus, of die nu nieuw is of tweedehands en uitgerust is met een verbrandingsmotor, hybridemotror of elektrische motor.

  Na elk onderhoud in het officiële Lexus-net wordt uw garantie automatisch verlengd met een jaar extra of 15.000 km, en dit tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 km op de teller heeft.

Maak kennis met ons gamma
NX
onze (plug-in) hybride
RX
onze luxe crossover
RZ
Onze 100% elektrische
UX
onze urban crossover
LS
onze luxe berline
ES
onze executive berline
LC CV
onze coupé cabrio
LC
onze luxe coupé