1. Professionnels
 2. RZ
Vanaf (Incl. BTW)
€ 64.610

De RZ 100% elektrisch, 100% fiscaal aftrekbaar

Vanaf 1 juli 2023 daalde de fiscale aftrekbaarheid voor hybrides en plug-in hybrides, maar niet voor volledig elektrische wagens zoals de Lexus RZ. Die blijven ook de komende jaren nog 100% fiscaal aftrekbaar. Voeg daar het voordelige elektrische verbruik, de lage onderhoudskosten en de lage CO2-bijdrage aan toe, en u begrijpt meteen wat de Lexus RZ zo aantrekkelijk maakt voor professionals.

Zuivere innovatie

Innovatie is geen halfslachtige activiteit, dat weet u als ondernemer als geen ander.  Daarom is dit eerste 100% elektrische model van Lexus op een geheel nieuw platform gebouwd. De Lexus RZ 450e heeft dus niet zomaar een traditionele motor door een elektrische vervangen, maar gaat veel verder. Hij benut voluit het opwindende potentieel van zijn nieuwe technologieën, om zijn prestaties en uw rijplezier te optimaliseren.

Ultieme controle

Dankzij het elektronische ‘One Motion Grip’-besturingssysteem in combinatie met het eerste ‘Steer-by-Wire’-stuurwiel ter wereld en de nauwkeurige besturing van de elektronische DIRECT4-vierwielaandrijving, reageert de Lexus RZ 450e altijd exact zoals u het bedoelde. Zo bezorgt hij u ook tijdens het rijden de volledige controle die u verlangt als ondernemer.
 • De troeven van elektrisch rijden

  De total cost of ownership (TCO) van een elektrische wagen zoals de Lexus RZ ligt veel lager dan een klassieke wagen met een verbrandingsmotor. Niet alleen liggen de verbruikskosten lager en de fiscale aftrekbaarheid veel hoger, maar bovendien is het onderhoud veel eenvoudiger, en dus goedkoper. Maar bovenal doet de elektromotor van de Lexus RZ zijn werk fluisterstil, waardoor u nog meer kunt genieten van zijn luxueuze interieurafwerking.

Promotie

RZ 450e AWD

Nu vanaf € 499/maand excl. BTW*

 • “Eens ik de TCO zag, was de beslissing snel gemaakt”

  “De Lexus RZ trok mijn aandacht al ver voor de lancering. Mijn zakelijke instinct deed me echter op de rem staan. Het financiële plaatje moest ook kloppen. Daarom liet ik de Total Cost of Ownership uitrekenen door mijn accountant. Het resultaat was verrassend voordelig. Toen was de beslissing snel gemaakt. En dat heb ik me nog geen seconde beklaagd.”

  testi1

 • “Een nieuwe wereld ging voor me open”

  “Ondernemen heeft me veel succes bezorgd, maar ook veel stress. Toen ik voor het eerst met mijn Lexus RZ reed, ging een wereld voor me open. Het fluisterstille gezoem van het rubber op het asfalt en de veel natuurlijkere, soepelere rijstijl dankzij het directe stuurgedrag met uitzonderlijke respons zijn ongelooflijk rustgevend. Ik zou nooit meer terug kunnen gaan naar de stress van een klassieke wagen.”

  testi2

 • “Veel eenvoudiger dan ik dacht”

  “Toen ik op netwerkavonden vertelde dat ik een elektrische wagen wou kopen, probeerden andere ondernemers me het af te raden. Volgens hen was het nog te vroeg. Ik loop echter graag voorop, ook met mijn bedrijf. Dus ging ik er toch voor. Uiteindelijk blijkt het veel eenvoudiger dan ik dacht. Met 500 km is het rijbereik meer dan voldoende, ook voor langere trips. Opladen gaat veel sneller en makkelijker dan ik had durven dromen. En de fiscale aftrekbaarheid is onklopbaar. Nu staan die andere ondernemers in de rij om met me mee te rijden.”

  testi3

Handige diensten voor professionals

 • De Lexus Link + App

  Deze nieuwe app voor uw smartphone biedt toegang tot tal van diensten, zoals uw auto vinden, navigeren naar uw eindbestemming, uw rit plannen en het onderhoud van uw auto bijhouden. Zo kunt u uw hoofd bij uw zaken houden.

 • Lexus Verzekering

  Burgerlijke aansprakelijkheid, Omnium, bestuurdersverzekering en/of rechtsbijstand? Bij Lexus Verzekering vindt u het allemaal, inclusief de premium dienstverlening die u van Lexus gewend bent.

 • Wegbijstand, waar u ook bent

  Lexus Euro Assistance 24h biedt uitgebreide pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar u ook bent in Europa. Bovendien vinden we een accommodatie of een vervangende chauffeur voor u mocht dat nodig zijn.

 • Gratis Hybrid Health Check

  Door de hybride aandrijflijn van uw Lexus jaarlijks na te laten kijken, blijft u zeker van maximale prestaties. Bovendien bieden we u deze Hybrid Health Check gratis aan als onderdeel van uw jaarlijks onderhoud.

 • Lexus Relax: 10 jaar garantie

  Wist u dat Lexus de enige autoconstructeur in België is die een garantie van 10 jaar aanbiedt op elke Lexus? Deze unieke garantie wordt aangeboden aan alle eigenaars van een Lexus, of die nu nieuw is of tweedehands en uitgerust is met een verbrandingsmotor, hybridemotror of elektrische motor.

  Na elk onderhoud in het officiële Lexus-net wordt uw garantie automatisch verlengd met een jaar extra of 15.000 km, en dit tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 km op de teller heeft.

INTERESSANTE OVERNAME

Benieuwd hoeveel uw huidige wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

Ontdek onze gamma
LBX
Gewoon bijzonder

Vanaf €269/maand excl. BTW

Lexus LBX
NX
onze (plug-in) hybride

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus NX
RX
onze luxe crossover

Lexus RX
RZ
Onze 100% elektrische

Vanaf €499/maand excl. BTW

Lexus RZ
UX
onze urban crossover

Vanaf €349/maand excl. BTW

Lexus UX
LS
onze luxe berline

Lexus LS
ES
onze executive berline

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus ES