1. Professionnels
 2. RX
Vanaf (Incl. BTW)
€ 70.130

Straal zelfvertrouwen uit

Overtuig uw klanten met de zelfverzekerde uitstraling van de volledig nieuwe Lexus RX 450h+. Zijn nieuwe 21" lichtmetalen velgen met een 20-spaaks design, metallic afwerking en geborstelde details, in combinatie met de slankere koplampen en de opvallende luchtinlaten, resulteren in een uitgesproken luxueuze look. De nieuwe, indrukwekkende Spindle Body maakt dan weer een beter geïntegreerde grille mogelijk die elektrische kracht uitstraalt.

Indrukwekkende hybrideprestaties

Wie succes wil hebben, moet veeleisend zijn. De nieuwe Lexus RX 450h+ lost al uw verwachtingen moeiteloos in dankzij de maximale brandstof- en elektrische efficiëntie van zijn innoverende Plug-in hybridmotor. Het beperkte brandstofverbruik van 1,1 l / 100 km behoort tot de laagste in zijn klasse, terwijl hij met een actieradius tot 69 km nieuwe elektrische toppen scheert.
 • “Slimme efficiëntie”

  “Andere plug-in hybrides schakelen over op de benzinemotor als de batterij leeg is. Dat leidt tot hogere uitstoot en meer brandstofverbruik. Mijn Lexus RX 450h+ schakelt naadloos over op hybride, waardoor de accu tijdens het rijden wordt opgeladen. Dat soort slimme efficiëntie is wat je als bedrijf een voorsprong geeft op je concurrenten.”

  testi1

 • “De beste prestaties met oog voor duurzaamheid”

  “Wie vandaag succesvol wil ondernemen, moet oog hebben voor duurzaamheid. De Lexus 450h+ beperkt zijn uitstoot zonder in te boeten op actieradius. Bovendien kon ik hem uitrusten met synthetisch, diervrij leder. Dat is altijd een boeiend gespreksopener wanneer ik met klanten in de wagen zit.”

  testi2

 • “Mijn veiligheid staat voorop”

  “Bedrijfsleider is geen 9 to 5 five job. Na een vermoeiende dag is het fijn om te weten dat mijn wagen me alert houdt en proactief reageert op mogelijke risico’s. De nieuwe RX is uitgerust met de meest geavanceerde actieve veiligheids- en hulpsystemen. Zo houdt de Dynamic Radar Cruise Control bijvoorbeeld ook langzamer rijdende auto's in de buitenste rijbaan in de gaten, en past Proactive Driving Assist op basis van een camera de stuurbekrachtiging aan bij het naderen van een bocht.”

  testi3

Handige diensten voor professionals

 • De Lexus Link App

  Deze nieuwe app voor uw smartphone biedt toegang tot tal van diensten, zoals uw auto vinden, navigeren naar uw eindbestemming, uw rit plannen en het onderhoud van uw auto bijhouden. Zo kunt u uw hoofd bij uw zaken houden.

 • Lexus Verzekering

  Burgerlijke aansprakelijkheid, Omnium, bestuurdersverzekering en/of rechtsbijstand? Bij Lexus Verzekering vindt u het allemaal, inclusief de premium dienstverlening die u van Lexus gewend bent.

 • Wegbijstand, waar u ook bent

  Lexus Euro Assistance 24h biedt uitgebreide pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar u ook bent in Europa. Bovendien vinden we een accommodatie of een vervangende chauffeur voor u mocht dat nodig zijn.

 • Gratis Hybrid Health Check

  Door de hybride aandrijflijn van uw Lexus jaarlijks na te laten kijken, blijft u zeker van maximale prestaties. Bovendien bieden we u deze Hybrid Health Check gratis aan als onderdeel van uw jaarlijks onderhoud.

De troeven van een plug-in hybride

Met een plug-in hybride geniet u een veel groter elektrisch rijbereik dan met een hybride. Dat is niet alleen handig als u vaak in een lage emissiezone rijdt, het is ook beter voor het milieu én voor uw portefeuille. Dankzij de lagere uitstoot van een plug-in hybride betaalt u immers minder CO2-bijdrage dan met een hybridewagen, en veel minder dan een wagen met enkel een verbrandingsmotor. De vinnige prestaties en de indrukwekkende acceleraties van de elektrische motor zijn de kers op de taart.

 • Lexus Relax: 10 jaar garantie

  Wist u dat Lexus de enige autoconstructeur in België is die een garantie van 10 jaar aanbiedt op elke Lexus? Deze unieke garantie wordt aangeboden aan alle eigenaars van een Lexus, of die nu nieuw is of tweedehands en uitgerust is met een verbrandingsmotor, hybridemotror of elektrische motor.

  Na elk onderhoud in het officiële Lexus-net wordt uw garantie automatisch verlengd met een jaar extra of 15.000 km, en dit tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 km op de teller heeft.

INTERESSANTE OVERNAME

Benieuwd hoeveel uw huidige wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

Ontdek onze gamma
LBX
Gewoon bijzonder

Vanaf €259/maand excl. BTW

Lexus LBX
NX
onze (plug-in) hybride

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus NX
RX
onze luxe crossover

Lexus RX
RZ
Onze 100% elektrische

Vanaf €499/maand excl. BTW

Lexus RZ
UX
onze urban crossover

Vanaf €349/maand excl. BTW

Lexus UX
LS
onze luxe berline

Lexus LS
ES
onze executive berline

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus ES