ONTDEK LEXUS

CONCEPT CARS

Onze gewaagde concept cars vormen een belangrijke voedingsbodem voor Lexus. Ze belichamen de toekomst, met een geheel eigen, onvoorspelbare energie. Deze auto's maken mogelijk wat in eerste instantie onmogelijk leek.

ONZE HORIZON VERBREDEN

Met oog op de toekomst blijven we onze inspiratie halen uit het ontwikkelen van auto's van topkwaliteit. Die toekomst verkennen we aan de hand van gedurfde concept cars. Sprekende voorbeelden daarvan zijn modellen als de LF-FC, LF-SA en UX Concept. Auto's die met veel enthousiasme worden ontvangen op autoshows over de hele wereld.

 •     lexus LF z hero

  CONCEPTAUTO’S

  LF-Z ELECTRIFIED

  Lexus presenteert zijn herziene merkvisie, plus een nieuwe conceptauto als voorbeeld van de nieuwe generatie Lexus-modellen, tijdens een online evenement dat op dinsdag 30 maart 2021 om 12.00 uur CET wordt uitgezonden.

 •     2017 lexus ux hero

  CONCEPT CARS

  UX CONCEPT

  De UX Concept werd ontwikkeld in ons Europese designcentrum. De auto werd vanaf het eerste begin ontwikkeld als antwoord op de wensen en behoeften van moderne stadsbewoners, die ook in hun auto een connected omgeving verwachten.

 •     2017 lexus concept cars lf fc

  CONCEPT CARS

  LF-FC

  Het verrassende design van de LF-FC Concept is een voorbeeld van de voortdurende veranderende betekenis van luxe. Met deze auto vertalen we onze toekomstvisie naar het heden, zodat u deze zelf ten volle kunt beleven.

 •     2017 lexus lf sa hero

  CONCEPT CARS

  LF-SA

  Stoer. Verrassend. Zintuiglijk. Gemaakt voor de stad. Elk onderdeel van de LF-SA verkent nieuwe mogelijkheden, van het compacte en lichtvoetige exterieur tot het verrassend ruime interieur.