1. Professionnels
 2. UX
Vanaf (Incl. BTW)
€ 42.590

Bewezen succes

Vertrouwt u als ondernemer liefst op een partner die zijn succes al overvloedig heeft bewezen? De zelfopladende hybride UX 250h is sinds zijn lancering in 2019 uitgegroeid de populaire compacte luxe SUV van Lexus, en pakt nu uit met onweerstaanbare upgrades, zoals meer stijlkeuzes, verbeterde multimedia en connectiviteit en een sportieve nieuwe modelvariant, F SPORT Design. 

Sportieve sensaties

Uw harde werk als bedrijfsleider mag beloond worden. Verwen uzelf met de sportieve rijsensaties van de gloednieuwe UX F SPORT. Die maakt adaptieve variabele ophanging standaard, wat bijdraagt tot de scherpere besturing en het soepelere rijgedrag op alle wegdekken. De naadloze overschakeling naar een hoge dempingskracht als de omstandigheden daarom vragen, zorgt ervoor dat het gedrag van de auto minder abrupt verandert.
Promotie

UX 300h FWD

Nu vanaf € 349/maand excl. BTW*

 • “Mijn comfort staat voorop”

  “De tijd die ik op de baan doorbreng tussen twee klanten door, is mijn me-time. Dan staat mijn comfort voorop. Mijn Lexus UX komt aan al mijn verwachtingen tegemoet. Neem bijvoorbeeld de intelligente klimaatcontrole. Die regelt niet alleen de temperatuur van de zetels die bezet zijn, maar verspreidt ook nanoe® ionen. Die voorzien het interieur van frisse lucht en verbeteren bovendien de luchtvochtigheid.”

  testi1

 • “Mijn UX maakt me het leven makkelijk”

  “Mijn UX maakt mijn professionele activiteiten zoveel makkelijker. Elke dag opnieuw ben ik zo blij met de voetsensor onder de achterbumper om de achterklep te openen, waardoor ik al mijn materiaal makkelijker kan inladen. Ook de cloudnavigatie en de realtime verkeersinformatie hebben me al menigmaal gered om op tijd bij de klant te raken.”

  testi2

 • “Efficiënte technologie”

  “De technologie in mijn nieuwe UX F Sport is zo efficiënt dat ik al niet meer weet hoe ik het ooit zonder heb kunnen klaarspelen. Met het Heads Up Display van 10,2 inch kan ik de navigatie, audio-instellingen of veiligheidsfuncties rechtstreeks op de voorruit aflezen, zonder mijn ogen van de weg af te halen. En mijn favoriete apps op mijn smartphone gebruik ik op het touchscreen of via spraakbesturing.”

  testi3

Handige diensten voor professionals

 • De Lexus Link + App

  Deze nieuwe app voor uw smartphone biedt toegang tot tal van diensten, zoals uw auto vinden, navigeren naar uw eindbestemming, uw rit plannen en het onderhoud van uw auto bijhouden. Zo kunt u uw hoofd bij uw zaken houden.

 • Lexus Verzekering

  Burgerlijke aansprakelijkheid, Omnium, bestuurdersverzekering en/of rechtsbijstand? Bij Lexus Verzekering vindt u het allemaal, inclusief de premium dienstverlening die u van Lexus gewend bent.

 • Wegbijstand, waar u ook bent

  Lexus Euro Assistance 24h biedt uitgebreide pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar u ook bent in Europa. Bovendien vinden we een accommodatie of een vervangende chauffeur voor u mocht dat nodig zijn.

 • Gratis Hybrid Health Check

  Door de hybride aandrijflijn van uw Lexus jaarlijks na te laten kijken, blijft u zeker van maximale prestaties. Bovendien bieden we u deze Hybrid Health Check gratis aan als onderdeel van uw jaarlijks onderhoud.

De troeven van een plug-in hybride

Met een plug-in hybride geniet u een veel groter elektrisch rijbereik dan met een hybride. Dat is niet alleen handig als u vaak in een lage emissiezone rijdt, het is ook beter voor het milieu én voor uw portefeuille. Dankzij de lagere uitstoot van een plug-in hybride betaalt u immers minder CO2-bijdrage dan met een hybridewagen, en veel minder dan een wagen met enkel een verbrandingsmotor. De vinnige prestaties en de indrukwekkende acceleraties van de elektrische motor zijn de kers op de taart.
 • Lexus Relax: 10 jaar garantie

  Wist u dat Lexus de enige autoconstructeur in België is die een garantie van 10 jaar aanbiedt op elke Lexus? Deze unieke garantie wordt aangeboden aan alle eigenaars van een Lexus, of die nu nieuw is of tweedehands en uitgerust is met een verbrandingsmotor, hybridemotror of elektrische motor.

  Na elk onderhoud in het officiële Lexus-net wordt uw garantie automatisch verlengd met een jaar extra of 15.000 km, en dit tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 km op de teller heeft.

INTERESSANTE OVERNAME

Benieuwd hoeveel uw huidige wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

Ontdek onze gamma
LBX
Gewoon bijzonder

Vanaf €269/maand excl. BTW

Lexus LBX
NX
onze (plug-in) hybride

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus NX
RX
onze luxe crossover

Lexus RX
RZ
Onze 100% elektrische

Vanaf €499/maand excl. BTW

Lexus RZ
UX
onze urban crossover

Vanaf €349/maand excl. BTW

Lexus UX
LS
onze luxe berline

Lexus LS
ES
onze executive berline

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus ES