1. New Cars
 2. All-New LBX
DE LEXUS

LBX

GEWOON BUITENGEWOON

De volledig nieuwe hybride elektrische LBX combineert prestaties en wendbaarheid met gemak en efficiëntie. Een nieuwe definitie van luxe met een stijlvol compact formaat, dat geen compromissen sluit op het gebied van prestaties of design. Ervaar de kenmerkende Lexus premium standaard in een nieuw jasje. Sommigen zullen zeggen dat het allesbehalve gewoon is.

Lexus LBX driving in a town

LBX ZELFOPLADENDE HYBRIDE

De nieuwe Lexus LBX heeft een uniek karakter. Het is de meest compacte SUV van Lexus tot nu toe, maar heeft de uitstraling van een grotere SUV. Voor aandrijving zorft een revolutionaire, zelfopladende hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie, waarbij u zelf de keuze heeft tussen voorwielaandrijving en All-Wheel Drive.

 • CARROSSERIE
  Compacte SUV
 • PRIJS VANAF
  33,580€
 • ZITPLAATSEN
  5
 • UITVOERINGEN
  5

KIES WAT U WILT BEKIJKEN

EEN NIEUWE LEXUS IDENTITEIT

Ontdek de unieke stijl van de LBX en bekijk de fotogalerij van het interieur en exterieur 

BELEEF DE LBX EXPERIENCE

Configureer uw eigen LBX met onze 360 Experience

PIONIER IN PERFECTIE

Vind de LBX Atmosphere die helemaal bij u past met persoonlijke content en experiences

VERRIJK ELKE RIT

Lees meer ovet het luxueuze comfort en de prestaties van de LBX

BEGIN UW REIS MET DE LBX

Wat komt er nu? Meld u aan voor de nieuwsbrief over de LBX

 

EEN NIEUWE LEXUS IDENTITEIT

EEN NIEUW TIJDPERK VAN DESIGN

Net even anders. Vernieuwend. Voorbij aan conventies. Met eigentijdse designdetails en een front met een onderscheidende, nieuwe merkidentiteit. Zo begint met de LBX een nieuw tijdperk voor Lexus. Ontdek deze nieuwe luxe, van de gewelfde lijnen van de carrosserie tot een interieur vol subtiele nuances. 

EEN NIEUWE LEXUS IDENTITEIT

EEN NIEUW TIJDPERK VAN DESIGN

Met spannende details als een spindle grille zonder sierlijst, omgedraaide L-vormige koplampen, grote 18” lichtmetalen velgen en een bi-tone kleurstelling trekt de LBX direct uw aandacht. Hij combineert een premium uitrusting met eigentijds design.

DESIGN DAT ALLES OVERTREFT

COMPACT EN GROTER DAN OOIT

Compact heeft soms wel degelijk impact. Onze Takumi creëerden een volbloed Lexus met dezelfde uitstraling en kracht als een full-size SUV, met een meer bescheiden footprint. Met een even robuust als elegant design voelt u zich in de LBX net zo goed thuis.

INDIVIDUEEL VAN BINNENUIT

AANDACHT VOOR ELK DETAIL

De LBX laat u volledig uzelf zijn. Laat uw eigen stijl zijn met een scala aan kleuren en interieurcombinaties, waaronder ook diervrije bekleding. Onze Takumi ambachtslieden geven luxe een persoonlijk accent, door ervoor te zorgen dat elk detail even perfect is afgewerkt.

LUXE DIE PERSOONLIJK AANVOELT

EEN WARME OMHELZING

Ervaar het comfort en doordacht design wanneer u plaatsneemt in de breed opgezette Tazuna cockpit. Alles staat in dienst van controle voor de bestuurder, met een breed uitzicht dat u mogelijk niet verwacht van een compacte auto.

BEKIJK DE UNIEKE OPTIES

BEKIJK DE LBX ATMOSPHERES

De compleet nieuwe Lexus LBX is allesbehalve eendimensionaal. Hij is gemaakt met oog op de meest uiteenlopende wensen en persoonlijkheden en daarom beschikbaar in verschillende uitvoeringen, ieder met eigen lakkleuren en interieurcombinaties. In de bijzondere wereld van de LBX staan deze uitvoeringen bekend als Atmosphere. Welke LBX Atmosphere gaat u rijden?

BEKIJK PERSOONLIJKE CONTENT

DOE MEE AAN DE LBX EXPERIENCE

Rear view of the Lexus LBX
A person in the doorway of a Lexus LBX
STYLE SELECTOR QUIZ

WELKE LBX PAST BIJ U

Ontspannen? Een beetje van alles? Stedentrip? Het maakt niet uit hoe uw dagelijkse leven eruit ziet; er is altijd een LBX die bij u past. Doe onze korte, op uw lifestyle gebaseerde Style Selector quiz om de voor u ideale LBX Atmosphere te vinden.

Lexus LBX driving on a city street

PIONIER IN PERFECTIE

TECHNOLOGIE DIE U CENTRAAL STELT 

In de nieuwe LBX gaat luxe verder dan alleen comfortabele stoelen. Met functies en technologie die u in een compacte auto mogelijk niet zou verwachten, sluit de LBX geen enkel compromis als het aankomt op luxe. Standaard is hij dan ook uitgerust met een scala aan geavanceerde veiligheids-, connectiviteits- en multimediasystemen.

ERGONOMISCHE INDELING

EEN INTELLIGENTE BLIK

De Tazuna cockpit stelt u als bestuurder centraal en geeft u totale controle. Het Head-Up Display houdt u voortdurend op de hoogte door belangrijke informatie op ooghoogte op de voorruit te projecteren.

LEXUS LINK+

EEN VERZAMELING VAN VERBINDING

Met Lexus Link+ voelt u zich als vanzelf verbonden met uw auto Via de app op uw smartphone stelt u eenvoudig de climate control in, start u uw auto met de Digital Key die u bovendien kunt delen en met de remote parkeerfunctie manoeuvreert u de LBX in de kleinste ruimtes.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

EEN PRIMEUR IN VEILIGHEID

Het Lexus Safety System + van de derde generatie helpt u nóg veiliger te rijden. Proactive Driving Assist voorkomt aanrijdingen, terwijl het bekroonde Safe Exit Assist u en eventuele passagiers de portieren niet laat openen bij achteropkomend verkeer.

PREMIUM MARK LEVINSON AUDIO

SURROUNDED DOOR PREMIUM SOUND

Dankzij Mark Levinson, exclusieve audiopartner van Lexus creëert u uw persoonlijke audiobeleving. Het systeem verrijkt het geluid om de oorspronkelijke opname zo dicht mogelijk te benaderen en tijdens het rijden geniet u van de sublieme kwaliteit van dertien luidsprekers.

LBX 360 EXPERIENCE

MAAK EEN VIRTUELE TOUR

Bent u klaar om de LBX van nabij te bekijken? Maak een virtuele tour langs het exterieur en interieur met onze 360 Experience en configureer een LBX Atmosphere die bij u past. Vervolgens kunt u uw auto online reserveren.

VERRIJK ELKE RIT

EEN NIEUWE DIMENSIE IN RIJPLEZIER

Met de LBX voelt u zich evenzeer thuis in de stad als buiten de bebouwde kom en bent u altijd klaar om eropuit te gaan. Ervaar meer controle achter het stuur dankzij de soepele en levendige prestaties. Voel u volledig verbonden met uw auto, met zijn comfortabele stoelen, ongeëvenaarde uitzicht en functie die in dienst staan van uw welzijn en dat van uw passagiers.

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

ELEKTRISCHE VRIJHEID

De LBX combineert een comfortabel lage zitpositie met de nieuwste zelfopladende hybride technologie van Lexus, waardoor u verzekerd bent van prestaties die vertrouwen geven. Dankzij het zijdezachte rijcomfort en de wetenschap dat uw auto zichzelf tijdens het rijden oplaadt.

VERBETERDE ALL-WHEEL DRIVE

ERVAAR GEMOEDSRUST IN STABILIT

Betrouwbaar. Veilig. Vol vertrouwen. De optionele E-FOUR All-Wheel Drive brengt de aandrijfkracht over op de achterwielen om de auto stabiel te houden tijdens het optrekken, in bochten en bij rijden op glad wegdek.

HET DRAAIT OM U

ERVAAR COMFORT IN ELKE BOCHT

In het interieur van de LBX ervaart u een volmaakt gevoel van welzijn. Dankzij superieure geluidsisolatie heeft u geen last van geluiden van buiten en zit u extra comfortabel in de aangenaam lage en perfect afgewerkte stoelen.

U & DE LBX

BEGIN UW LBX AVONTUUR

U bent klaar voor de volgende stap in uw avontuur met de LBX. Dus wat nu? Wij houden u op de hoogte met het laatste nieuws en onze mogelijkheden tot financiering. Ook kunt u hier uw LBX online reserveren, dus blijf bij ons om het avontuur te laten beginnen.