2018 lexus nx hybrid my18 hero campaign

NX 300h, HYBRIDE CROSS-OVER

MAAK EEN STERKE INDRUK

Speciaal ontworpen voor het stadsverkeer, combineert de NX 300h een opvallend design met vooruitstrevende technologie om u zo een verbeterde rijervaring aan te bieden.

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE NX 300h

De nieuwe NX 300h is herkenbaar aan de nieuwste designtaal van Lexus, met een typerend vormgegeven grille aan de voorzijde, voorzien van donkerchromen accenten en sportieve LED koplampen. Beleef ultieme luxe en zorgeloos rijcomfort door de zelfopladende hybride aandrijflijn.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Hybrid Drive

  De NX 300h maakt soepel gebruik van het vermogen van de benzine- en elektromotor en is een feest om mee te rijden - ook dankzij de lage emissie en het aanzienlijk lagere brandstofverbruik.

 • Een luxueus interieur

  Vanuit onze filosofie van 'Kaizen' hebben wij het interieur van de NX verder verbeterd, waardoor het comfortabeler en luxueuzer is dan ooit. U ziet direct het grotere 10,3" display van het Lexus Premium navigatiesysteem, met details als nauwkeurig gestikt leder en aluminium accenten die uw rijbeleving achter het stuur versterken.

 • Verbeterde wielophanging

  Na intensieve tests door onze Takumi ‘Master Drivers’ is de wielophanging van de NX verder verbeterd. Daarbij is het onderstel met Adaptive Variable Suspension op 650 punten instelbaar.

 • Ondersteuning van uw persoonlijke rijstijl

  Het Lexus Safety System+ ondersteunt u tijdens het rijden en helpt u met Lane Keep Assist bijvoorbeeld in uw rijbaan te blijven. Op een drukke snelweg staat Adaptive Cruise Control u terzijde, terwijl het Pre-Collision System anticipeert op mogelijk gevaar en medeweggebruikers in de gaten houdt. In geval van nood onderneemt dit systeem zelf actie.

 • Ook leverbaar als F SPORT

  Voor een meer dynamische rijbeleving kunt u kiezen voor de NX F SPORT , voorzien van een exclusieve, in hoogglans zwart uitgevoerde grille, een sportonderstel, een F SPORT interieur en sportieve velgen.

ONTDEK DE KLEURENOPTIES

Stel uw NX samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van de functies en de galerij.

Configure your car

Klik om te draaien

NX 300h Privilege Line / Black

BELEEF DE NX

Met zijn design dat is geïnspireerd op de schoonheid van gesmolten metaal is de NX volledig thuis in een stedelijke omgeving. De auto zit boordevol gebruiksvriendelijke technologie die uw rijervaring versterkt, van fraai afgewerkt leder tot hoogstaande audiosystemen.

BELEEF DE NX

Het hierboven weergegeven model is niet representatief voor het volledige gamma.

Next steps

OVERIGE MODELLEN