1. Professionnels
 2. Ik ben zelfstandige
Op weg naar succes

Een bedrijfswagen kiezen is een belangrijke beslissing. Lexus maakt het u gemakkelijk met een ruime keuze aan fiscaal aantrekkelijke voertuigen, allemaal met de uitzonderlijke Lexus-service.

LBX
Gewoon bijzonder

Vanaf €269/maand excl. BTW

Lexus LBX
NX
onze (plug-in) hybride

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus NX
RX
onze luxe crossover

Lexus RX
RZ
Onze 100% elektrische

Vanaf €499/maand excl. BTW

Lexus RZ
UX
onze urban crossover

Vanaf €349/maand excl. BTW

Lexus UX
ES
onze executive berline

Vanaf €469/maand excl. BTW

Lexus ES

Mijn oplaadmoment

“Toen ik voor het eerst met de Lexus NX 450h+ reed, was ik diep onder de indruk van de absolute stilte in deze wagen. Hij combineert opwindende prestaties met een luxueus gevoel van rust. Telkens ik met mijn Lexus heb gereden, voel ik me weer helemaal opgeladen.”

INTERESSANTE OVERNAME

Benieuwd hoeveel uw huidige wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

 • Lexus RX : Behoud uw voorsprong

  Als zelfstandige weet u hoe cruciaal een eerste indruk kan zijn. Met de gloednieuwe RX valt u op van bij de eerste kennismaking. Het rijcomfort van deze iconische, premium SUV is ronduit indrukwekkend, maar zelfs in stilstand straalt de Lexus RX een onmiskenbare dynamiek en imposant zelfvertrouwen uit, dankzij de nieuw ontworpen ‘spindle body’, de gestrekte motorkap, de grote 21" velgen en de slankere triple-LED koplampen die als juwelen schitteren in de opvallende grille.

Een icoon van connectiviteit

“Mijn Lexus RX boost elke dag opnieuw mijn zelfvertrouwen. Zijn design is ronduit indrukwekkend, maar meer nog dan dat ondersteunt hij me in al mijn professionele activiteiten met zijn baanbrekende technologie, efficiënte navigatie en online service.”

 • Lexus RZ : Altijd in controle

  Als bedrijfsleider weet u exact wat u wil en neemt u geen genoegen met minder. De nieuwe, 100% elektrische Lexus RZ biedt u het eerste ‘Steer-by-Wire’-stuurwiel ter wereld. Tussen het stuur en de wielen zit er geen mechanische verbinding of traditionele stuurkolom, maar een elektronische verbinding. Het resultaat is een nog directere respons en een nog nauwkeurigere besturing. En dat is slechts één van zijn talloze elektrische innovaties.

“Met mijn bedrijf wil ik echte impact hebben en binnen onze mogelijkheden bijdragen tot een betere wereld. Toen Lexus met deze RZ zijn eerste 100% elektrische model aankondigde, twijfelde ik dan ook geen seconde. De RZ verenigt immers twee van mijn grootste passies: duurzaam ondernemen en indrukwekkende prestaties afleveren.”
 • Lexus NX Welverdiend comfort

  Met zijn opvallende uiterlijk en doordachte technologie richt de Lexus NX zich op buitengewone sensaties. Verbeterde aerodynamica, verhoogde efficiëntie en een reeks nieuwe veiligheidsvoorzieningen - het karakter en de prestaties van deze middelgrote, luxueuze SUV zijn ontworpen om tegemoet te komen aan uw hoogste eisen, zowel professioneel als privé.

Mijn persoonlijke verwennerij

“Een bedrijf leiden betekent hard werken met lange uren, dat besefte ik al voor ik aan dit avontuur begon. Van zodra ik het me kon veroorloven, heb ik mezelf daarom verwend met de Lexus NX. Werkelijk alles aan deze wagen is tot in de kleinste details verzorgd. Telkens ik in mijn wagen plaatsneem, ben ik weer opgetogen over mijn keuzes in het leven.”

Handige diensten voor professionals

 • Lexus Relax: 10 jaar garantie

  Wist u dat Lexus de enige autoconstructeur in België is die een garantie van 10 jaar aanbiedt op elke Lexus? Deze unieke garantie wordt aangeboden aan alle eigenaars van een Lexus, of die nu nieuw is of tweedehands en uitgerust is met een verbrandingsmotor, hybridemotor of elektrische motor.

 • Kwalitatief onderhoud en herstellingen

  Kiest u voor het kwalitatieve onderhoud en de herstellingen van Lexus, dan geniet u nog vele jaren van het comfort en de luxe van uw Lexus. Want enkel zo bent u zeker van originele premium onderdelen en van de unieke expertise van onze specialisten.

 • Wegbijstand, waar u ook bent

  Lexus Euro Assistance 24h biedt uitgebreide pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar u ook bent in Europa. Bovendien vinden we een accommodatie of een vervangende chauffeur voor u mocht dat nodig zijn.

 • Gratis veiligheidsdiagnose

  Als gewaardeerde klant bieden we u graag een gratis veiligheidsdiagnose aan telkens u uw bedrijfswagen inlevert bij een erkende Lexus-verdeler of -hersteller voor een onderhoud of elke andere interventie. Dat is alweer een zorg minder.