1. New Cars
  2. SUVs
NIEUWE AUTO'S

SUV MODELLEN VAN LEXUS

Onderscheidend design, hoogstaande luxe en ongeëvenaard vakmanschap zijn gemeenschappelijke kenmerken van de Lexus SUV range. Dankzij onze revolutionaire zelfopladende hybride technologie en het Lexus Safety System + is een SUV van Lexus ontworpen om emissies te verlagen en het verkeer veiliger te maken.

MAAK KENNIS MET DE LEXUS SUV RANGE

We nodigen u graag uit om kennis te maken met onze succesvolle range van luxe SUV's. Past hij onder uw carport of in uw garage? Is hij ruim genoeg voor gezinsuitjes en uw vakantie? Representatief voor de zaak? Deze vragen beantwoorden we graag voor u. Ook kunt u ter kennismaking van elk model een korte video bekijken.

KIES UW LEXUS SUV

Elke Lexus beschikt over onze zelfopladende hybride technologie, of u nu kiest voor de dynamiek van de UX urban crossover, de opvallende NX of de luxueze RX. Bij lagere snelheden maakt de aandrijflijn gebruik van de accu en rijdt u zonder schadelijke emissies. Kies het model dat past bij uw wensen en lees alles over emissies, brandstofverbruik en prijzen.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?carType=f8dad29e-76c2-40ed-a322-1f82361f7758

EXPERIENCE AMAZING MET LEXUS

De Lexus SUV range onderscheidt zich met een combinatie van vakmanschap, vooruitstrevende hybride techniek, geavanceerde veiligheidssystemen en onze uitnodigende Japanse ‘Omotenashi’ filosofie. Bekijk de volledige range, ontworpen voor SUV-rijders met een voorliefde voor stijl, comfort, ruimte en prestaties.

DESIGN

Moedig. Anders. Veelzijdig. Ons design is direct herkenbaar, roept altijd emoties op en stimuleert nieuwe, grensverleggende ideeën.

TAKUMI VAKMANSCHAP

Onze Takumi vakmensen combineren traditionele technieken met moderne technologie. Dat gebeurt in elke fase van het productieproces, van het ontwikkelen van een hoogstaand, prestatiegericht chassis tot het met de hand afwerken van het interieur. Dit alles in dienst van een vlekkeloos eindproduct. Een geruststellende gedachte voor de zakelijke rijder of fleetmanager.

VOORUITSTREVENDE VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

Het Lexus Safety System+ markeert onze nieuwste mijlpaal in veiligheid voor de auto. Dit is het resultaat van decennia van innovaties en onaflatend onderzoek naar de oorzaken van verkeersongevallen. Het Lexus Safety System+ richt zich op de drie belangrijkste facetten van ongevalpreventie: frontale aanrijdingen, onbedoeld verlaten van de rijbaan en aanrijdingen in het donker. Daarvoor maakt het systeem gebruik van de volgende innovatieve systemen.