1. New Cars
  2. RX
  3. Overzicht

RX Base

SUV

RX - Base - SUV
Vanaf
€ 70.130
  • Lexus Safety System +
  • 14"-aanraakscherm
  • Lexus Link Pro met geïntegreerde hybridenavigatie
350h

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

LEXUS SAFETY SYSTEM + VAN DE DERDE GENERATIE

De nieuwe RX is uitgerust met de geavanceerde actieve veiligheids- en hulpsystemen van de derde, nieuwste generatie van het Lexus Safety System +. Behalve enkele verbeterde functies werden ook nieuwe functies toegevoegd, met als voordeel onder meer een grotere capaciteit om preventief te reageren op mogelijk gevaar. De Driver Monitor houdt in de gaten of de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, of anderszins is afgeleid. Deze nieuwe functie maakt gebruik van een camera bij het stuurwiel. Zo maakt Proactive Driving Assist gebruik van de camera aan de voorzijde om de hoek van een bocht te kunnen bepalen, en op basis daarvan de mate van stuurbekrachtiging aan te passen bij het naderen van een bocht.

SPINDLE BODY / LEXUS-GRILLE / TRIPLE-LED KOPLAMPEN

Met nieuwe mogelijkheden die elektrificatie met zich meebrengt zijn onze ontwerpers er met glans in geslaagd onze nieuwe Spindle Body designtaal toe te passen voor de nieuwste generatie van de RX. Dit resulteerde in een beter geïntegreerde grille die een gevoel van elektrische kracht en een laag zwaartepunt uitstraalt. De koplampen zijn slanker en compacter, terwijl de luchtinlaten en grotere spoorbreedte bijdragen aan een stabiele, zelfverzekerde uitstraling. De meer horizontaal georiënteerde LED koplampen met drie projectoren en BladeScan® Adaptive High-beam System (AHS) versterken de indruk van hoogstaand design.

DIRECT4 / E-FOUR AANDRIJVING

De RX 500h beschikt voor overbrenging van het vermogen over DIRECT4, een exclusieve technologie van Lexus voor vierwielaandrijving. Dit nieuwe systeem verdeelt continu het vermogen en koppel over de voor- en achteras, en doet dat nauwkeuriger dan een mechanisch systeem zou kunnen. DIRECT4 geeft de bestuurder meer gevoel tussen het wegdek en stuurwiel en verbetert met name bij hogere snelheden de stabiliteit en dynamiek. Door een upgrade van E-FOUR, de elektronische All-Wheel Drive die beschikbaar is voor de nieuwe RX 350h en RX 450h+, is de 40kW sterke elektromotor op de achteras nu continu actief, wat resulteert in een groter koppel en meer grip.

RX Gallerij

Exploreren 360°

Volledig scherm Sluiten