1. New Cars
 2. RX
 3. Betrouwbaarheid & Garantie

RX F SPORT Performance

SUV

RX - F SPORT Performance - SUV
Vanaf
€ 96.950
 • Adaptive Variable Suspsensioin (AVS)
 • Lexus Safety System +
 • 14"-aanraakscherm
500h

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

GARANTIE

FABRIEKSGARANTIE

Auto's van Lexus staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor uw gemoedsrust heeft een Lexus bovendien 3 jaar fabrieksgarantie.

Met de garantie van Lexus weet u zeker dat elke rit probleemloos verloopt, van een zakelijke afspraak op het laatste moment tot een weekendje weg. Met een dekking van 100.000 kilometer voor mechanische componenten en 5 jaar garantie voor hybride componenten en de hybride accu geven onze standaard garantiebepalingen een uitgebreide dekking, voor uw gemoedsrust tijdens het rijden.

EXTRA GARANTIE

Kies voor extra zekerheid en vertrouwen met de extra garantie van Lexus. Wanneer de termijn voor de standaard fabrieksgarantie is verlopen, dan kunt u kiezen voor extra garantie naar uw eigen wensen. Zo bent u verzekerd van eersteklas service, zolang u Lexus rijdt.

Onze gecertificeerde Lexus specialisten stellen alles in het werk om uw auto in de best mogelijke conditie te houden, op de voor u meest voordelige wijze. Alle reparaties aan uw Lexus worden uitgevoerd door hoogopgeleide technici die gebruikmaken van speciale diagnostische apparatuur en gereedschap, en originele onderdelen van Lexus.

Met een uitgebreid aanbod aan garantieprogramma's bieden wij altijd de beste extra garantie voor uw specifieke wensen. Van garantie op uitlaatsystemen tot garantie op de accu, de uitgebreide dekking van Lexus geeft u extra vertrouwen bij het kopen van een occasion. Met uitgebreide garantie heeft u bovendien de vrijheid om zo lang als u wilt te genieten van uw Lexus.

VEILIGHEID

Lexus Safety System + vormt onze nieuwste mijlpaal in autoveiligheid en is het resultaat van decennia van innovaties en diepgravend onderzoek naar de oorzaken van ongevallen. Lexus Safety System + richt zich door middel van vijf innovatieve systemen op de drie belangrijkste terreinen van ongevalpreventie: frontale aanrijdingen, onbedoeld verlaten van de rijstrook en nachtelijke ongelukken.

 • Pre-Collision System met voetgangerherkenning
 • Lane Departure Alert (LDA) met Lane Keeping Assist
 • Automatic High Beam (AHB)
 • Dynamic Radar Cruise Control (DRCC)
 • Road Sign Assist (RSA)

Of u nu aan het inparkeren bent of van rijstrook gaat wisselen, een ervaren bestuurder is zich altijd bewust van zijn omgeving. Lexus heeft deze neiging om uw zintuigen op scherp te stellen met intuïtieve voorzieningen verbeterd om uw bestuursvaardigheid te optimaliseren.

 • Blind Spot Monitor
 • Geavanceerde parkeerassistentievoorzieningen
 • Adaptieve en tweetraps Adaptive High-Beam Systems (AHS)

PECHHULP

Onze uitgebreide Mobiliteits Service met pechhulp voor heel Europa geeft u onderweg volledige gemoedsrust.

Heeft u onderweg hulp nodig, dan kunt u rekenen op de Lexus Euro Assistance voor pechhulp in Europa. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u kunt doorreizen naar uw bestemming, waar u ook naartoe moet. Lexus Euro Assistance 24h biedt uitgebreide pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar. Ook zijn er mogelijkheden voor pechhulp wanneer uw Lexus ouder is dan drie jaar.

Hotelaccomodatie

Als u onderweg bent, helpen we u met het vinden van een accommodatie om te overnachten.

Een vervangende chauffeur van Lexus

Voelt u zich onwel of raakt u onderweg gewond, dan stuurt Lexus een vervangende chauffeur die u veilig naar uw bestemming brengt.

Organiseren van pechhulp

We bieden pechhulp en zorgen ervoor dat uw auto wordt gerepatrieerd als dat nodig mocht zijn.

LEXUS REPARATIE

De auto's van Lexus staan bekend om hun luxe, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze service op gebied van reparaties is daarop geen uitzondering.

We bieden een compleet arsenaal aan reparatiediensten voor uw Lexus. Van het herstellen van kleine parkeerschades tot meer ingrijpende reparaties. U kunt er zeker van zijn dat uw auto weer zo goed als nieuw wordt. Onze deskundige monteurs herstellen uw auto snel, professioneel en met uitgebreide productkennis en originele onderdelen van Lexus.

Elk onderdeel dat bij de Lexus-dealer wordt gemonteerd, moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen om de kwaliteit van Lexus te kunnen garanderen. Daarom maakt elke Lexus-dealer gebruik van originele onderdelen, die worden gemonteerd door deskundige monteurs.