1. New Cars
  2. LBX
  3. Highlights
€ 35.180
€ 35.180

HALLO ICONISCHE FUNCTIES

DRCC

DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL

Dit systeem maakt gebruik van een millimetergolfradarsensor en camera om de voorligger te detecteren en een gepaste afstand te bewaren. Als de voorligger tot stilstand komt, stopt de LBX ook. Als het voertuig weer wegrijdt, gaat u ook mee. Het herkent snel verkeer dat voor u rijdt en volgt, in combinatie met Lane Tracing Assist, een natuurlijkere lijn door bochten.

LSS +

DE NIEUWSTE GENERATIE LEXUS SAFETY SYSTEM +

De LBX profiteert van de geavanceerde actieve veiligheids- en rijhulpsystemen van de nieuwste generatie Lexus Safety System +, met verbeterde en extra functies die een verhoogde detectie van het risico op ongevallen bieden. Deze omvatten een Driver Monitor om bestuurders te controleren op tekenen van vermoeidheid of afleiding en Proactive Driving Assist met stuurassistentie, waarbij de camera aan de voorkant wordt gebruikt om de hoek van een bocht te bepalen en de stuurkracht aan te passen bij het naderen van een bocht.

PCS

PRE-COLLISION SYSTEM

Naast het detecteren van motorfietsen overdag, zorgt het verbeterde Lexus Pre-Collision System ervoor dat meer potentiële botsingen worden vermeden, zoals bij bochten naar links/rechts en fileverkeer. Ook kan het systeem botsingsrisico's met tegenliggers of overstekende voetgangers herkennen bij het afslaan op een kruispunt. Het vermogen om botsingen te vermijden wordt vergroot door Emergency Steering Assist.

9,8'' AANRAAKSCHERM

GROOT 9,8'' AANRAAKSCHERM

Dit 9,8-inch touchscreen is perfect gepositioneerd voor ontspannende interactie tijdens het rijden. Het is een van de grootste in deze categorie auto's en biedt toegang tot informatie zoals navigatie, audio en klimaatregeling.

LEXUS LINK PREMIUM CONNECTIVITEIT

LEXUS LINK CLOUDONDERSTEUNDE NAVIGATIE

Als LBX-eigenaar profiteert u van alle voordelen van het Lexus Link Premium Connectivity-pakket. Het bevat functies zoals: • Cloudgebaseerde navigatie en stemassistent • Weggebeurtenissen en realtime verkeersinformatie • Beschikbaarheid van parkeerplaatsen op en van de straat • Remote Climate: afstandsbediening van airconditioning, stuurwielverwarming, zetelverwarming en aanpassing van de cabinetemperatuur

SMARTPHONE-INTEGRATIE

SMARTPHONE-INTEGRATIE (DRAADLOZE APPLE CARPLAY®, ANDROID AUTO)

Met Android Auto® of draadloze Apple CarPlay® kunt u met de LBX eenvoudig veel van de apps van uw smartphone weergeven en openen op het 9,8" touchscreen.

AIRCONDITIONING VANOP AFSTAND

AIRCONDITIONING VANOP AFSTAND

Creëer uw optimale cabineomgeving met functies zoals automatische luchtrecirculatieregeling, schone luchtfilter met pollenverwijdering en ontgeurder, elektronische klimaatregeling, 2-zones en klimaatregeling op afstand.

E-LATCH

E-LATCH DEURVERGRENDELINGSSYSTEEM

Geïnspireerd door de gratie van Japanse Shoji-deuren en beschikbaar op de LBX, is e-Latch een door een schakelaar geactiveerd en aangedreven deurontgrendelingssysteem waarmee u in één vloeiende beweging uw deur kunt openen.

€ 35.180

POST https://aph-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/car-config/be/nl?path=highlights/380ca8ce-45ad-40ba-b3a6-6f6389a12c14&useLbxJourney=true with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://nl.lexus.be/nieuwe-autos/lbx/highlights","configure":"https://nl.lexus.be/nieuwe-autos/lbx/build","specs":"https://nl.lexus.be/nieuwe-autos/lbx/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://nl.lexus.be/nieuwe-autos/lbx/highlights","configure":"https://nl.lexus.be/nieuwe-autos/lbx/build","specs":"https://nl.lexus.be/nieuwe-autos/lbx/specifications"}}}}