1. New Cars
  2. LBX World Premiere
GEWOON BIJZONDER

WERELDPREMIERE LEXUS LBX

Bent u klaar voor het buitengewone? Maak kennis met de uitzonderlijke prestaties van de nieuwe Lexus LBX en zijn vijfde generatie zelfladende hybridemotor.Kies uit de unieke LBX-stijlen en sluit u aan bij de LBX Experience om boeiende content op uw maat te ontvangen.

WERELDPREMIÈRE

DE DETAILS VAN DE LBX

Als een werkelijk buitengewone auto zijn er tal van kenmerken van de gloednieuwe Lexus LBX te ontdekken. Ontdek de nieuwe generatie, zelfopladend hybridesysteem, verfrissend maar luxueus design, veiligheids- en multimediatechnologie en meer.

NU LIVE

NEEM DEEL AAN DE LBX EXPERIENCE

Sluit u aan bij de LBX Experience voor boeiende content en ervaringen op uw maat. Ontdek welke LBX-stijl best bij u past dankzij de Stijlquiz, dompel u helemaal onder in de virtuele 360 Experience, laat u inspireren door andere bestuurders, en nog veel meer.

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS LBX

ONTDEK DE NIEUWE AMBIANCES

Meld u aan voor de LBX Experience en bekijk persoonlijke content die allesbehalve gewoon is. Van een virtuele presentatie van de nieuwe LBX tot de voor u ideale ambiance, inspiratie van andere rijders en nog veel meer.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX ELEGANT

U houdt van de schoonheid van iets buitengewoons, maar laat subtiel uw eigen esthetische voorkeuren zien. Met zijn ingetogen zelfvertrouwen is de nieuwe Lexus LBX Elegant uw ideale partner voor onderweg.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX RELAX

U heef een voorkeur voor een klassieke stijl en tijdloos design, en zoekt naar de beste balans tussen moderne technologie en vooruitstrevende innovaties. Die luxe beleeft u met de nieuwe Lexus LBX Relax.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX EMOTION

U bent gewend aan een volle agenda en het leven in de stad. Die dynamiek ziet u graag weerspiegeld in uw auto. Maak kennis met de nieuwe Lexus LBX Emotion, ontworpen voor rijders met een druk leven.

LEVERBAAR VANAF 02.2024

LBX COOL

Graag toont u uw zorgvuldig gekozen stijl en uw sterke karakter. Liefst bent u veel onderweg. De nieuwe Leus LBX Cool is ontworpen voor liefhebbers die niet bang zijn om op te vallen.

DYNAMISCHE ATMOSFEER

DE NIEUWE LEXUS LBX COOL

Maak een statement achter het stuur van de Lexus LBX Cool atmosfeer. Met een sportiever, dynamischer karakter en een tweekleurig palet, zal de LBX Cool jouw alledaagse buitengewone creëren?

  • ACTIEF VAN AARD
  • VAL OP OP DE WEG
  • MAAK ELKE DAG BUITENGEWOON
BINNENKORT

MELD U AAN VOOR DE LBX EXPERIENCE

Binnenkort kun je gepersonaliseerde content ontdekken die allesbehalve gewoon is door je aan te melden voor de LBX Experience. Ontdek jouw perfecte All-New Lexus LBX atmosfeer, zie inspiratie van andere bestuurders en nog veel meer.