1. New Cars
 2. All New RX
LOOP VOOROP

RX

EEN ICOON VOL TECHNOLOGIE

The RX onderscheidt zich met mensgerichte technologie die met behulp van slimme innovaties de menselijke intuïtie vergroot. Beleef het revolutionaire denken dat u voorop stelt, en u helpt meer te zien.

image - no description

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RX

De RX maakt bij de eerste kennismaking indruk als iconische, premium SUV die is gemaakt om op te vallen. Zijn rijcomfort is ronduit indrukwekkend, met zelfs in stilstand een onmiskenbare dynamiek als voorbode van een opwindende rijbeleving.

 • CARROSSERIE
  RX KENMERKEN
 • ZITPLAATSEN
  5
 • UITVOERINGEN
  4
DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RX

ICONISCH DESIGN

De vijfde generatie van de RX straalt een imposant vertrouwen uit. Als vanzelf valt uw oog op de nieuw ontworpen ‘spindle body’, de gestrekte motorkap en grote 21" velgen. Een onderscheidende grille loopt op organische wijze over in het front van de auto, met slankere triple-LED koplampen die de zelfverzekerde look benadrukken. De langere wielbasis en gewelfde taillelijn geven het design van de RX extra dynamiek.

 • OPVALLEND UITERLIJK
 • DYNAMISCH DESIGN
 • KRACHTIGE PERSOONLIJKHEID
RX EXTERIEUR

DRIE AANDRIJFLIJNEN

Kies één van de drie opwindende aandrijflijnen. De RX 450h+ Plug-in Hybrid biedt u een emissievrije actieradius van meer dan 65 kilometer. De RX 350h is met zijn zelfopladende hybride aandrijflijn van de 4e generatie uitzonderlijk efficiënt. Wilt u een maximale rijsensatie, kiest

RX EXTERIEUR

ULTIEME RIJERVARING

Beleef een natuurlijke dialoog tussen mens en machine. De RX heeft een lichter, stijver chassis, met een lager zwaartepunt en een nieuw ontwikkelde multi-link achterwielophanging. Het resultaat is een even evenwichtig als imposant vermogen, uitzonderlijk verfijnd comfort en een b

RX EXTERIEUR

UPDATE VAN EEN ICOON

De RX is en blijft een waar icoon. De vijfde generatie onderscheidt zich met details als een coupé-achtige daklijn en een in zwart uitgevoerde achterste raamstijl. Aan de achterzijde versterkt het opvallende single-line LED achterlicht de uitstraling van de auto. Nieuwe, sprankel

RX EXTERIEUR

FUNCTIONELE SCHOONHEID

Deze compleet nieuw ontwikkelde auto heeft alle prestigieuze eigenschappen van de RX, met een volmaakte combinatie van zelfverzekerde dynamiek en schoonheid.

DE COMPLEET NIEUWE RX

UNIEKE LUXE

Neem plaats in het luxueuze interieur van de RX en u merkt direct dat de fameuze Takumi ambachtslieden alles hebben gedaan om de bestuurder én zijn passagiers dezelfde, diepgaande beleving van Omotenashi te laten ervaren.

 • EERSTE KLAS REIZEN
 • FUTURISTISCHE UITSTRALING
 • TECHNOLOGIE MET EEN DOEL
RX INTERIEUR

EEN TOONBEELD VAN VEILIGHEID

De technici van Lexus hebben met de nieuwe RX een SUV gemaakt die in elke bocht vertrouwen geeft. Hulpfuncties zijn onder meer het verder verbeterde Pre-Collision Safety System, dat motorfietsen en andere objecten in de rijbaan van de auto vroegtijdig opmerkt. De Adaptive Cruise

RX INTERIEUR

DOELMATIG EN GEBRUIKSVRIENDELI

Het interieur van de RX ademt een gevoel van ruimte, met meer beenruimte en een strakker design. Functies zoals het grote Head-Up Display en de gebruiksvriendelijke indeling van het instrumentarium zorgen ervoor dat u zich tijdens het rijden op ontspannen wijze kunt concentreren.

RX INTERIEUR

DE LUXE VAN LEXUS

De meest ervaren ambachtslieden creëerden met de allerbeste materialen een ambiance van moderne luxe. Voor het eerst kunt u ook kiezen voor een interieur zonder lederen bekleding, met voor de stoelen, stuurwiel en pookknop een hoogwaardige afwerking met Tahara bekleding.

RX INTERIEUR

EEN UNIEKE RIJBELEVING

In het interieur van de RX komen traditie en toekomst samen, met als resultaat een unieke stijl en luxe en een ongeëvenaarde rijbeleving.

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RX

EEN MODEL DAT PAST BIJ UW LEVENSSTIJL

image - no description
image - no description
RX 350h

ZELFOPLADENDE HYBRIDE

Met de Lexus RX 350h zelfopladende hybride bent u in elke situatie verzekerd van maximaal comfort en vertrouwen. Een 2,5 liter benzinemotor en elektromotor(en) leveren een gecombineerd vermogen van 184 kW/250 pk, die door de auto vloeiend op de wielen wordt overgebracht. Het resultaat is een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 7,9 seconden, met bovendien een superieure efficiency en verder verlaagde emissies. Het systeem laadt tijdens het rijden en remmen automatisch de batterij op, wat bijdraagt aan de grote actieradius.

image - no description
RX 500h

PERFORMANCE HYBRID

Als eerste hybride Lexus met een turbomotor is de opwindende RX 500h Performance Hybrid gemaakt voor hoogstaande elektrische prestaties. Het vermogen wordt geleverd door een nieuw ontwikkelde hybride aandrijflijn, die bestaat uit een 2,4 liter turbobenzinemotor en een zestraps automatische transmissie. Deze combinatie levert een totaal vermogen van 371 pk/ 273 kW, goed voor een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 6,2 seconden. Het DIRECT4 systeem draagt bij aan een beter gevoel tussen het stuurwiel en het wegdek en staat ook bij hogere snelheden garant voor een uitzonderlijk stabiel weggedrag.