1. New Cars
 2. RX
 3. All New RX
LOOP VOOROP

RX

DE ONTWIKKELING VAN EEN LEGENDE IS VOLTOOID

Bent u klaar om als eerste de luxe, aandacht en rust van de compleet nieuwe RX persoonlijk te ervaren? Boek vandaag nog uw proefrit om niet achter te blijven.

Lexus RX

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RX

De RX maakt bij de eerste kennismaking indruk als iconische, premium SUV die is gemaakt om op te vallen. Zijn rijcomfort is ronduit indrukwekkend, met zelfs in stilstand een onmiskenbare dynamiek als voorbode van een opwindende rijbeleving.

 • CARROSSERIE
  RX KENMERKEN
 • MOTORISATIES
  3
 • VERSIES
  5
 • ZITPLAATSEN
  5
DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RX

ICONISCH DESIGN

De vijfde generatie van de RX straalt een imposant vertrouwen uit. Als vanzelf valt uw oog op de nieuw ontworpen ‘spindle body’, de gestrekte motorkap en grote 21" velgen. Een onderscheidende grille loopt op organische wijze over in het front van de auto, met slankere triple-LED koplampen die de zelfverzekerde look benadrukken. De langere wielbasis en gewelfde taillelijn geven het design van de RX extra dynamiek.

 • OPVALLEND UITERLIJK
 • DYNAMISCH DESIGN
 • KRACHTIGE PERSOONLIJKHEID
RX EXTERIEUR

DRIE AANDRIJFLIJNEN

Er is keuze uit drie aandrijflijnen. De RX 450h+ Plug-in Hybrid heeft een elektrische actieradius van ruim 65 km. De RX 350h is met zijn zelfopladende hybride aandrijflijn bijzonder efficiënt. En voor maximaal rijplezier kiest u de RX 500h, de eerste hybride Lexus met turbomotor.

RX EXTERIEUR

ULTIEME RIJERVARING

Ervaar een natuurlijke dialoog tussen mens en machine. De RX heeft een lichter, stijver chassis met een lager zwaartepunt en een nieuwe multi-link achterwielophanging. Het resultaat is een imposant maar evenwichtig vermogen, een verfijnd comfort en een plezierige rijervaring.

RX EXTERIEUR

UPDATE VAN EEN ICOON

De RX blijft een icoon. De 5de generatie onderscheidt zich door een coupé-achtige daklijn en een zwarte achterste raamstijl. Het single-line LED-achterlicht versterkt de uitstraling aan de achterkant. Nieuwe, frisse kleuren komen beter tot hun recht dankzij het stijlvolle design.

RX EXTERIEUR

FUNCTIONELE SCHOONHEID

Deze compleet nieuw ontwikkelde auto heeft alle prestigieuze eigenschappen van de RX, met een volmaakte combinatie van zelfverzekerde dynamiek en schoonheid.

DE COMPLEET NIEUWE RX

UNIEKE LUXE

Neem plaats in het luxueuze interieur van de RX en u merkt direct dat de fameuze Takumi ambachtslieden alles hebben gedaan om de bestuurder én zijn passagiers dezelfde, diepgaande beleving van Omotenashi te laten ervaren.

 • EERSTE KLAS REIZEN
 • FUTURISTISCHE UITSTRALING
 • TECHNOLOGIE MET EEN DOEL
RX INTERIEUR

EEN TOONBEELD VAN VEILIGHEID

Lexus heeft met de nieuwe RX een SUV gemaakt die overal vertrouwen geeft. Zo merkt het verbeterde Pre-Collision Safety System motorfietsen en andere objecten in de baan van de auto vroegtijdig op. De Adaptive Cruise Control reageert nu sneller op verkeer dat plotseling invoegt.

RX INTERIEUR

DOELMATIG EN GEBRUIKSVRIENDELI

Het interieur van de RX ademt een gevoel van ruimte, met meer beenruimte en een strakker design. Functies zoals het grote Head-Up Display en de gebruiksvriendelijke indeling van het instrumentarium zorgen ervoor dat u zich tijdens het rijden op ontspannen wijze kunt concentreren.

RX INTERIEUR

DE LUXE VAN LEXUS

De meest ervaren ambachtslieden creëerden met de allerbeste materialen een ambiance van moderne luxe. Voor het eerst kunt u ook kiezen voor een interieur zonder lederen bekleding, met voor de stoelen, stuurwiel en pookknop een hoogwaardige afwerking met Tahara bekleding.

RX INTERIEUR

EEN UNIEKE RIJBELEVING

In het interieur van de RX komen traditie en toekomst samen, met als resultaat een unieke stijl en luxe en een ongeëvenaarde rijbeleving.

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RX

EEN MODEL DAT PAST BIJ UW LEVENSSTIJL

Lexus RX
Lexus RX
RX 350h

ZELFOPLADENDE HYBRIDE

Met de Lexus RX 350h zelfopladende hybride bent u in elke situatie verzekerd van maximaal comfort en vertrouwen. Een 2,5 liter benzinemotor en elektromotor(en) leveren een gecombineerd vermogen van 184 kW/250 pk, die door de auto vloeiend op de wielen wordt overgebracht. Het resultaat is een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 7,9 seconden, met bovendien een superieure efficiency en verder verlaagde emissies. Het systeem laadt tijdens het rijden en remmen automatisch de batterij op, wat bijdraagt aan de grote actieradius.

Lexus RX
Lexus RX
RX 500h

PERFORMANCE HYBRID

Als eerste hybride Lexus met een turbomotor is de opwindende RX 500h Performance Hybrid gemaakt voor hoogstaande elektrische prestaties. Het vermogen wordt geleverd door een nieuw ontwikkelde hybride aandrijflijn, die bestaat uit een 2,4 liter turbobenzinemotor en een zestraps automatische transmissie. Deze combinatie levert een totaal vermogen van 371 pk/ 273 kW, goed voor een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 6,2 seconden. Het DIRECT4 systeem draagt bij aan een beter gevoel tussen het stuurwiel en het wegdek en staat ook bij hogere snelheden garant voor een uitzonderlijk stabiel weggedrag.