1. Owners
  2. Warranty & insurance
  3. Lexus Relax
EIGENAARS

TOT 10 JAAR GARANTIE

LEXUS RELAX

Lexus biedt nu als enige constructeur in België tot 10 jaar garantie op elke Lexus ! Deze unieke garantie geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Lexus, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, zowel nieuw als tweedehands.

Na elk jaarlijks onderhoud in het officiële Lexus netwerk wordt uw garantie automatisch verlengd met 1 jaar of 15 000 kilometers1, dit totdat de wagen 10 jaar oud is of 200 000 kilometers1 heeft.

LEXUS RELAX

U HOEFT MAAR ÉÉN DING TE DOEN

De Lexus Relax garantie wordt automatisch verlengd na elk jaarlijks onderhoud in het officiële Lexus netwerk, volgens de aanbevelingen in uw “Onderhouds & Garantie”-boekje. Na uitvoering  van het onderhoud wordt de waarborg met 12 maanden of 15 000 kilometers1 verlengd.
LEXUS RELAX

NIEUW OF TWEEDEHANDSWAGEN

Ieder voertuig dat jonger is dan 10 jaar en minder dan 185 000 kilometers heeft, komt in aanmerking voor de Lexus Relax garantie. Dit geldt ook voor tweedehandswagens, zelfs als u uw Lexus voorheen buiten het officiële Lexus-netwerk hebt onderhouden2.
LEXUS RELAX

IN ALLE TRANSPARENTIE

Addertjes onder het gras? Daar doen wij niet aan mee. We leggen u de Lexus Relax garantie uit zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

FABRIEKSGARANTIE


Onze garantie is onze manier om de kwaliteit van onze producten extra in de verf te zetten. De garantie dekt elk defect dat kan worden toegeschreven aan een productie- of montagefout bij normaal gebruik gedurende een periode van 3 jaar of 100 000 kilometers, afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt. De hybride batterij en de hybride systeemcomponenten hebben 5 jaar garantie, beperkt tot 100 000 kilometers.

MAAK NU UW AFSPRAAK

Komt uw Lexus in aanmerking voor de Lexus Relax waarborg en komt de datum of de kilometerstand waarop een volgend onderhoud vereist is, dichterbij? Maak nu uw afspraak voor het volgende onderhoud van uw wagen en rij jaar na jaar gerust.

1 Afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt

2 Als u het onderhoud na de aanbevolen termijn uitvoert, wordt de Lexus Relax garantie na een wachttijd van een maand geactiveerd.