1. Owners
  2. Warranty & insurance
  3. Garantie en bijstand
EIGENAARS

AUTO GARANTIE EN BIJSTAND

Lexus Services

Kwaliteit en service gaan bij Lexus hand in hand.

GARANTIE NIEUWE LEXUS

Solide garanties zorgen daar bij voor de zekerheid van jarenlang, onbezorgd rijplezier.

Wat dat betreft is het niet toevallig dat wij de verwachtingen van zoveel Lexus rijders keer op keer weten te overtreffen

  • 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE :
  • Bij aankoop van een nieuwe Lexus bieden wij u 3 jaar waarborg aan (beperkt tot 100.000km). Als u voor Lexus kiest, kiest u immers voor een wagen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • 5 JAAR HYBRIDEGARANTIE :
  • Geldt voor elk defect dat bij normaal gebruik het gevolg is van een fout bij fabricage of montage. Geldt voor een periode van 5 jaar of 100.000 kilometer (wat het eerste aan de orde is) voor de hybride batterij, de electronische stuureenheid van de hybride batterij, de centrale hybride stuureenheid, de hybride inverter en convertor.
  • 12 JAAR KOETSWERK GARANTIE :
  • Deze garantie geldt voor doorroesten van binnenuit, als dit te wijten is aan materiaal-of productiefouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking.
  • HYBRIDE HEALTH CHECK :
  • Bij elk onderhoud in het officiële netwerk van Lexus wordt er een hybride health check uitgevoerd. Deze is inbegrepen in het onderhoud. Zo is er een dekking mogelijk tot 10 jaar op de hybride batterij. Zie uitleg over Hybrid Health Check:

*Disclaimer

(*) Waarborg 5 jaar: de fabriekswaarborg van 3 jaar (tot maximum 100.000 km) wordt met 2 jaar (tot maximum 150.000 km) verlengd door Lexus Belgium nv voor voertuigen die door haar geleverd worden en waarvoor een certificaat voor verlengde waarborg wordt afgeleverd en ondertekend door een erkend Lexus verkooppunt in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Aanbod onder voorwaarden. Meer info in uw erkend Toyota Verkooppu

GARANTIEVERLENGING LEXUS RELAX

Op het einde van de fabrieksgarantieperiode geniet u van een gratis Lexus Relax garantieverlenging, tot 12 maanden of 15.000 km, door uw onderhoud volgens de voorschriften van de constructeur (1 keer per jaar of elke 15.000 km) door een Lexus erkende dealer te laten uitvoeren. En dit tot 10 jaar of 185.000 km (wat het eerst wordt bereikt). Lexus Relax is ook geldig voor tweedehandswagens en zelfs in het geval dat uw Lexus voorheen onderhouden werd buiten het officiële Lexus-dealernetwerk.