1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus
ONTDEK LEXUS

WELKOM BIJ THE LOFT

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat THE LOFT vanaf 15 juni haar diensten weer zal hervatten. Onze Lexus Brand Ambassadors verwelkomen u graag elke dag van 05.00 tot 20.00 uur, zaterdag tot 12.30 uur. Veilige reis & tot binnenkort!

THE LOFT BY LEXUS & BRUSSELS AIRLINES

Lexus heeft er altijd naar gestreefd om 'een stapje verder te gaan' voor onze klanten. Maak een uitstap naar THE LOFT by Brussels Airlines & Lexus, in Pier A op Brussels Airport en ervaar dit zelf met THE LOFT - een spannend concept ontworpen om het leven van zakenreizigers een beetje meer verbazingwekkend te maken. Elk element is ingenieus ontworpen om uw zintuigen te prikkelen. De ongeëvenaarde klantenservice ligt in onze Japanse erfenis en Omotenashi', vertaald als 'gastvrijheid en beleefde service' maar ook een concept dat het vermogen beschrijft om te anticiperen op de behoeften van een ander.

‘EUROPE’S LEADING AIRLINE LOUNGE 2024’

BEKIJK DE LOFT

Ga op zoek naar de Brussels Airlines Loft, in terminal A in de luchthaven van Brussel. Hier vindt u DE LOFT, waar u zelf kunt ervaren dat Lexus voor klanten altijd net een stapje extra zet. U vindt er een mooi toevluchtsoord voor de vermoeide reiziger. DE LOFT is een opwindend nieuw concept dat het leven van zakenreizigers onderweg bijzonder maakt. Elk element is zorgvuldig ontworpen om uw zintuigen te stimuleren. De uitzonderlijke service komt voort uit onze Japanse identiteit en Omotenashi, dat zoveel betekent als 'gastvriijheid en beleefde service' en een concept om te anticiperen op de wensen van een ander.

BELEVING

Beleef ‘Amazing’ in elk detail. Van de zijdezachte besturing tot de comfortabele lederen stoelen; we streven altijd naar het verbeteren van de rijbeleving in een Lexus. U heeft nu de kans om dit zelf te ervaren. Van revolutionaire stoelen met Shiatsu massage tot de extra sensitieve douchesystemen van GROHE en slaapcocons met een sterrenhemel. Maak kennis met de innovatieve kracht van Lexus.

MERKGALERIJ

Neem een drankje, ga rustig zitten en ervaar de verfijnde ambiance van Lexus.

Kijk eens rond in DE LOFT en u ontdekt Lexus in elk detail. Elk onderdeel van DE LOFT is gemaakt vanuit onze evenwichtige filosofie ten aanzien van Takumi vakmanschap, gewaagd design, uitbundige prestaties en innovatieve kracht.

BEKIJK HET GAMMA

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?model=rx%2Cnx%2Ces%2Clc%2Cls%2Cux%2Clc+cv