1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Premium specification
ONTDEK LEXUS

PREMIUM UITRUSTING

Elke Lexus beschikt over de meest vooruitstrevende technologie, gemaakt met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij streven ernaar om alle aspecten van de rijervaring te verbeteren.

HOOGSTAANDE TECHNOLOGIE STANDAARD

 

Alle modellen in ons gamma beschikken over de nieuwste, meest geavanceerde innovaties die volledig in dienst staan van een onbezorgde rijervaring. Technologie en luxe komen samen in elke auto die we maken, van onze subliem afgewerkte interieurs tot intelligente veiligheidssystemen als LSS+.

UITGEBREIDE OPTIES

Vrijwel alle belangrijke functies zijn standaard bij een Lexus. U kunt echter ook kiezen voor de nieuwste systemen op gebied van entertainment, climate control en veiligheid. Het resultaat? Een hoogstaande rijervaring tijdens elke rit.

Tijdens het rijden heeft u alles onder controle. Met een enkele druk op een knop op het dashboard stemt u de ambiance aan boord af op uw eigen wensen.

AKOESTISCHE PERFECTIE

 
We werken samen met de specialisten van het premium audiomerk Mark Levinson®. Samen ontwikkelen we op maat gemaakte oplossingen die een nieuwe dimensie geven aan entertainment in de auto.

Mark Levinson® is nauw betrokken bij het hele proces, vanaf de eerste stappen die we zetten voor het concept van een nieuwe auto. Op die manier zijn we er zeker van dat het interieur van een auto de meest optimale akoestiek heeft. Ook de plaatsing en afstelling van luidsprekers wordt afgestemd op de omgeving van het interieur.

KRISTALHELDER

Lexus en Mark Levinson® werken samen aan de zoektocht naar akoestische perfectie. Onze ambitie kent geen grenzen, reden waarom we werken met technologie die digitaal gecomprimeerde muziekbestanden beter laat klinken.

In het Harman Clari-Fi® -systeem, analyseert een reeks voorgecodeerde algoritmen audiosignalen in realtime, waardoor verloren subtiliteiten in digitale tracks worden vervangen voor een uiterst goede weergave.

OPTIMALE AMBIANCE

 

De ambiance aan boord van een auto is misschien niet direct zichtbaar, maar is wel belangrijk. Voor ons is het zelfs van het grootste belang. Daarom ontwikkelden we onze veelgeprezen Nanoe® technologie die de luchtkwaliteit aan boord op microscopisch niveau controleert. Deze innovatie gaat verder dan een conventionele climate control en zorgt onder alle omstandigheden voor ultiem comfort.


NANOE® TECHNOLOGIE

De door ons toegepaste Nanoe® technologie doet meer dan alleen de lucht zuiveren. Het zorgt ook voor een optimale luchtvochtigheid.

In tegenstelling tot andere systemen die uw huid en ogen uitdrogen, stapt u dankzij Nanoe® altijd verkwikt uit, nadat u tijdens het rijden heeft genoten van optimale omstandigheden.

ACTIEVE VEILIGHEID

 
Stelt u zich eens voor dat uw auto zintuigen had- nóg krachtiger dan die van uzelf. Ons LSS+ (Lexus Safety System Plus) maakt die gedachte werkelijkheid. Het systeem omvat een reeks aan functies die op intelligente en intuïtieve wijze uw eigen perceptie ondersteunen. Zo kunt u ontspannen en met meer zelfvertrouwen rijden. In de nieuwe LS zetten we nog een stapje verder met deze technologie, als voorbode op toekomstige nieuwe innovaties op gebied van veiligheid.

INTELLIGENTE ONDERSTEUNING

Lexus voertuigen zijn continu in ontwikkeling en worden zich telkens meer bewust van uw omgeving. Een Lexus kijkt meerdere stappen vooruit om ongevallen te voorkomen en om u, uw passagiers en voetgangers te beschermen.

U behoudt echter zelf de controle. Onze veiligheidssystemen komen alleen in actie op momenten dat het nodig is. Zolang dat niet het geval is, zijn ze op de achtergrond actief en waken ze onzichtbaar en onvermoeibaar over uw veiligheid en gemoedsrust.

HOOGTEPUNTEN IN TECHNOLOGIE

 

Elke Lexus beschikt over de allerbeste technologie. In elk model ontdekt u innovatieve snufjes die altijd in dienst staan van een comfortabele, maar ook spectaculaire en veilige rijbeleving. Veel van deze functies zijn standaard, maar u kunt er nog veel meer kiezen. De auto met uw ultieme specificaties wacht op u.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?model=ll%2Cnx%2Crx

PREMIUM UITRUSTING

Elke Lexus beschikt over de meest vooruitstrevende technologie, gemaakt met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij streven ernaar om alle aspecten van de rijervaring te verbeteren.