1. Discover Lexus
  2. Technology
  3. Pioneering technology
ONTDEK LEXUS

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Door technologie gaat uw rijervaring volledig veranderen. Dit is een evolutie die wij van harte omarmen. Het is onze missie om u een compleet nieuwe vorm van mobiliteit te bieden, met nieuwe functies en innovaties.

TRANSFORMATIE VAN UW RIJERVARING

 

De nieuwste ontwikkelingen in technologie hebben grote consequenties voor u als bestuurder, maar ook voor uw passagiers. Innovaties die de rijervaring veranderen, volgen elkaar steeds sneller op. Wij blijven de mogelijkheden van deze innovaties verkennen. Onze concept cars zijn de belichaming van deze toekomstvisie.

INNOVATIEVE GRENZEN VERLEGGEN

 

Onze concept cars bouwen voort op toekomstige technologie en liggen aan de basis voor nieuwe innovaties. Toekomstvisies als de LF-FC, UC Concept en het Kinetic Seat Concept vormen een rijdende testomgeving voor nieuwe ideeën, waarmee we creatief vrijheid geven om technologische vooruitgang te boeken.

HET NIEUWE ZITTEN

Het revolutionaire Lexus Kinetic Seat Concept werd in 2016 onthuld tijdens de Salon van Parijs. Door met andere ogen te kijken naar het zitten, ontwikkelden we een innovatieve constructie die u meer zitcomfort geeft.

Een netwerk van geweven vezels ondersteunt uw bewegingen, voor meer veiligheid en betere steun. Zo komt na het instappen niet alleen uw lichaam, maar ook uw geest tot rust.

INTELLIGENT INTERFACES

Zowel de UX Concept als de LF-FC staan voor een comfortabeler en natuurlijker manier van interactie met uw auto.

Op korte termijn zullen beide voertuigen in staat zijn om uw gebaren en aanrakingen te interpreteren, en daar ook op te reageren. Ook het gebruik van hologrammen staat voor de deur.

LS INNOVATIEVE EIGENSCHAPPEN

 

De nieuwe LS markeert een belangrijke stap voorwaarts in veiligheidstechnologie. Aan het bestaande Lexus Safety System + voegt de LS nieuwe functies toe, waardoor de bestuurder nu meer dan ooit wordt ondersteund. Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA) en Dynamic Cruise Control zijn opnieuw verbeterd. De LS helpt aanrijdingen op innovatieve wijze voorkomen. met functies als Pedestrian Alert en Active Steering Assist die een intuïtieve en intelligente aanvulling vormen op uw eigen zintuigen.