Garantie Hero Image

Lexus Services

GARANTIE EN BIJSTAND

 • Lexus Warranty Image

  Kwaliteit en service gaan bij Lexus hand in hand.

  GARANTIE NIEUWE LEXUS

  Solide garanties zorgen daar bij voor de zekerheid van jarenlang, onbezorgd rijplezier. Wat dat betreft is het niet toevallig dat wij de verwachtingen van zoveel Lexus rijders keer op keer weten te overtreffen.

 • 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE :

  Bij aankoop van een nieuwe Lexus bieden wij u 3 jaar waarborg aan (beperkt tot 100.000km). Als u voor Lexus kiest, kiest u immers voor een wagen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit kan u verlengen naar 5 jaar – zie Lexus Vertrouwenscontract.

 • 5 JAAR HYBRIDEGARANTIE :

  Geldt voor elk defect dat bij normaal gebruik het gevolg is van een fout bij fabricage of montage. Geldt voor een periode van 5 jaar of 100.000 kilometer (wat het eerste aan de orde is) voor de hybride batterij, de electronische stuureenheid van de hybride batterij, de centrale hybride stuureenheid, de hybride inverter en convertor.

 • 12 JAAR KOETSWERK GARANTIE :

  Deze garantie geldt voor doorroesten van binnenuit, als dit te wijten is aan materiaal-of productiefouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking.

 • HYBRIDE HEALTH CHECK :

  Bij elk onderhoud in het officiële netwerk van Lexus wordt er een hybride health check uitgevoerd. Deze is inbegrepen in het onderhoud. Zo is er een dekking mogelijk tot 10 jaar op de hybride batterij. Zie uitleg over Hybrid Health Check:

 • (*) Waarborg 5 jaar: de fabriekswaarborg van 3 jaar (tot maximum 100.000 km) wordt met 2 jaar (tot maximum 150.000 km) verlengd door Lexus Belgium nv voor voertuigen die door haar geleverd worden en waarvoor een certificaat voor verlengde waarborg wordt afgeleverd en ondertekend door een erkend Lexus verkooppunt in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Aanbod onder voorwaarden. Meer info in uw erkend Toyota Verkooppunt.

LEXUS VERTROUWENSCONTRACT

Uw wagen geniet standaard van 3jaar/100.000km garantie op alle onderdelen en 5 jaar/100.000 km garantie op het hybride systeem.

Bovenop deze standaard fabriekswaarborg kunnen wij u een verlenging aanbieden van 2jaar/50.000 km op de wagen.

Dit heet ons Lexus vertrouwenscontract. Het is geldig in België en Luxemburg, en kan worden toegepast in het officiële Lexus netwerk.

Zo hebt u dan 5jaar/ 150.000 km garantie.

Het vertrouwenscontract dient binnen de 6 maanden na indienststelling van de nieuwe wagen afgesloten te worden. De zeer competitieve prijzen kunnen enkel aangeboden worden aan klanten die bereid zijn het onderhoud van hun Lexus exclusief toe te vertrouwen aan een officiële Lexus netwerk in België of Luxemburg.

Aanbevolen adviesprijzen (hybride modellen) :

Model     Prijs incl BTW
CT 200h 399 EUR
IS 300h 475 EUR
RC 300h 599 EUR
NX 300h 599 EUR
RX 450h 899 EUR
LC 500h 899 EUR
LC 500 1.200 EUR
LS 600h 1.200 EUR

*Diclaimer
(*) Waarborg 5 jaar: de fabriekswaarborg van 3 jaar (tot maximum 100.000 km) wordt met 2 jaar (tot maximum 150.000 km) verlengd door Lexus Belgium nv voor voertuigen die door haar geleverd worden en waarvoor een certificaat voor verlengde waarborg wordt afgeleverd en ondertekend door een erkend Lexus verkooppunt in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Aanbod onder voorwaarden. Meer info in uw erkend Toyota Verkooppunt.

Contract Image