1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

GARANTIE EN BIJSTAND

Garantie Lexus asset Entretien et réparations

Lexus Garantie

GARANTIE NIEUWE LEXUS

Kwaliteit en service gaan bij Lexus hand in hand.

Solide garanties zorgen daar bij voor de zekerheid van jarenlang, onbezorgd rijplezier. Wat dat betreft is het niet toevallig dat wij de verwachtingen van zoveel Lexus rijders keer op keer weten te overtreffen.

3 JAAR FABRIEKSGARANTIE :
Bij aankoop van een nieuwe Lexus bieden wij u 3 jaar waarborg aan (beperkt tot 100.000km). Als u voor Lexus kiest, kiest u immers voor een wagen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit kan u verlengen naar 5 jaar – zie Lexus Vertrouwenscontract.

5 JAAR HYBRIDEGARANTIE
Geldt voor elk defect dat bij normaal gebruik het gevolg is van een fout bij fabricage of montage. Geldt voor een periode van 5 jaar of 100.000 kilometer (wat het eerste aan de orde is) voor de hybride batterij, de electronische stuureenheid van de hybride batterij, de centrale hybride stuureenheid, de hybride inverter en convertor.

12 JAAR KOETSWERK GARANTIE
Deze garantie geldt voor doorroesten van binnenuit, als dit te wijten is aan materiaal-of productiefouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking.

HYBRIDE HEALTH CHECK
Bij elk onderhoud in het officiële netwerk van Lexus wordt er een hybride health check uitgevoerd. Deze is inbegrepen in het onderhoud. Zo is er een dekking mogelijk tot 10 jaar op de hybride batterij. Zie uitleg over Hybrid Health Check:

*Disclaimer

(*) Waarborg 5 jaar: de fabriekswaarborg van 3 jaar (tot maximum 100.000 km) wordt met 2 jaar (tot maximum 150.000 km) verlengd door Lexus Belgium nv voor voertuigen die door haar geleverd worden en waarvoor een certificaat voor verlengde waarborg wordt afgeleverd en ondertekend door een erkend Lexus verkooppunt in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Aanbod onder voorwaarden. Meer info in uw erkend Toyota Verkooppunt

Lexus Vertrouwenscontract

Contrat de confiance Lexus Entretien et réparations


VUw wagen geniet standaard van 3jaar/100.000km garantie op alle onderdelen en 5 jaar/100.000 km garantie op het hybride systeem.

Bovenop deze standaard fabriekswaarborg kunnen wij U een verlenging aanbieden van 2jaar/50.000 km op de wagen.

Dit heet ons Lexus vertrouwenscontract. Het is geldig in België en Luxemburg, en kan worden toegepast in het officiële Lexus netwerk.

Zo hebt u dan 5jaar/ 150.000 km garantie.

Het vertrouwenscontract dient binnen de 6 maanden na indienststelling van de nieuwe wagen afgesloten te worden. De zeer competitieve prijzen kunnen enkel aangeboden worden aan klanten die bereid zijn het onderhoud van hun Lexus exclusief toe te vertrouwen aan een officiële Lexus netwerk in België of Luxemburg.

Aanbevolen adviesprijzen (hybride modellen) :

Model Prijs incl BTW
CT 200h 399 EUR
IS 300h 475 EUR
GS 300h 475 EUR
NX 300h 599 EUR
RC 300h 599 EUR
GS 450h 699 EUR
RX 450h 899 EUR
LS 600h 1 200 EUR

*Diclaimer

(*) Waarborg 5 jaar: de fabriekswaarborg van 3 jaar (tot maximum 100.000 km) wordt met 2 jaar (tot maximum 150.000 km) verlengd door Lexus Belgium nv voor voertuigen die door haar geleverd worden en waarvoor een certificaat voor verlengde waarborg wordt afgeleverd en ondertekend door een erkend Lexus verkooppunt in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Aanbod onder voorwaarden. Meer info in uw erkend Toyota Verkooppunt.

Lexus Euro Assistentie 24

Lexus Euro Assistance 24 Entretien et réparations


Europese bijstand 24u per dag.

Lexus Euro Assistance 24 is een prestigieus programma voor hulpverlening langs de weg, dat speciaal ontworpen werd om u overal in Europa met uw Lexus te laten rijden zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken.

Wanneer u pech heeft met uw Lexus, hoeft u alleen maar het telefoonnummer te bellen. U heeft recht op hulpverlening bij o.a. de volgende omstandigheden:

  • pech
  • verkeersongeval
  • lege brandstoftank of verkeerde brandstof getankt
  • lekke band
  • autodiefstal gedurende de eerste drie jaar volgend op datum eerste inschrijving.

Deze hulpverlening geldt 24u per dag, elke dag van het jaar, gedurende de eerste 3 jaren volgend op de datum van eerste inschrijving, zonder kilometerbeperking.

De inhoud van de hulpverlening omvat o.a. bijstand langs de weg, sleepdienst (met hotelaccomodatie, vervangend vervoer of voortzetting van de reis/ terugkeer naar huis), ter beschikking stelling van een chauffeur, repatriëring van het voertuig en levering van onderdelen.

Dit pakket geldt zowel aan uw voordeur als in alle landen van Europa, vermeld op de groene verzekeringsdocumenten.

Lexus Euro Assistance 24 wordt telkens verlengd tot aan het volgende onderhoud, ongeacht de leeftijd en de kilometerstand van uw wagen, indien het onderhoud uitgevoerd wordt in het officiële Lexus netwerk volgens de voorschriften van de constructeur (1 keer per jaar of elke 15.000 km). Concreet betekent dit dat u de identieke service mag verwachten als beschreven staat in de Lexus Euro Assistance 24 handleiding die met de nieuwe wagen werd meegegeven.

Wij wensen u heel prettige en zorgeloze verplaatsingen, wetende dat Lexus Euro Assistance 24 steeds te uwer beschikking staat

*Disclaimer

Onze aanbiedingen zijn geldig onder voorwaarden.

Lexus Insurance :

Lexus Assurance Entretien et réparations


Wist u dat Lexus ook flexibele verzekeringsformules aanbiedt?

U leest het goed: u kunt een complete autoverzekering gewoon afsluiten bij uw vertrouwde Lexus verdeler.

Voordelen :

  • Eén aanspreekpunt:
  • Eén adres voor alle schade: bel uw Lexus verdeler en alles wordt voor u geregeld. Bovendien staat de Lexus verdeler voor kwaliteit en zekerheid. Omdat hij alleen met originele onderdelen werkt, blijft de fabrieksgarantie behouden.
  • Nieuwwaarde garantie: afhankelijk van de dekking vergoedt de verzekering bij totaal verlies de kosten van de nieuwwaarde van de wagen tot 36 maanden.
  • Scherpe tarieven: verzeker uw Lexus tegen een aantrekkelijke premie.

Disclaimer *
Al onze aanbiedingen zijn geldig onder voorwaarden

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER