1. Discover Lexus
  2. THE LOFT by Lexus
  3. World Travel Award Winner 2022
THE LOFT BY LEXUS

‘EUROPE’S LEADING AIRLINE LOUNGE 2022’

THE LOFT op het vliegveld van Brussel, ontwikkeld en beheerd door Brussels Airlines en Lexus, is tijdens de prestigieuze World Travel Awards verkozen tot 'Europe's Leading Airport Lounge 2022'.

“THE LOFT” VAN BRUSSELS AIRLINES EN LEXUS VOOR HET VIERDE ACHTEREENVOLGENDE JAAR VERKOZEN TOT “EUROPE’S LEADING AIRLINE LOUNGE”

THE LOFT op het vliegveld van Brussel, ontwikkeld en beheerd door Brussels Airlines en Lexus, is tijdens de prestigieuze World Travel Awards verkozen tot 'Europe's Leading Airport Lounge 2022', ofwel de beste vliegveldlounge van Europa. Dit werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt tijdens een gala in het Hilton Hotel op Mallorca. Deze ceremonie werd bijgewoond door belangrijke beslissers, influencers en media uit de wereld van reizen en toerisme. Als loungeconcept heeft THE LOFT deze prestigieuze onderscheiding sinds de opening in 2018 elk jaar gewonnen.

“De toekenning van deze award – waarvoor niet alleen professionals, maar ook klanten hun stem uitbrengen – is voor het vierde achtereenvolgende jaar een prachtige erkenning voor onze gastvrije medewerkers. Zij doen alles om onze gasten in THE LOFT een unieke ervaring te bezorgen, en dat soms onder moeilijke omstandigheden. Het is altijd onze missie geweest om ervoor te zorgen dat onze gasten zich elke dag opnieuw gezien voelen. Dat doen we samen met onze partners die in hun dienstverlening ook de beste kwaliteit nastreven. Mijn dank aan het team en alle betrokken partners voor wie geen moeite teveel is om onze klanten voorop te stellen”, aldus Peter Gerber, CEO van Brussels Airlines.

“Deze award is een bevestiging van The LOFT als een tastbare exponent van ‘Experience Amazing’, onze merkbelofte”, vervolgt Pascal Ruch, als vicepresident Toyota Motor Europe tevens verantwoordelijk voor Lexus Europe. “Met zijn mix van Belgische creativiteit en Japanse Omotenashi gastvrijheid biedt de lounge een ongeëvenaarde beleving voor de zakelijke reiziger die bij ons te gast is.”

“THE LOFT is ook een logische uitbreiding voor ons als wereldwijd premium lifestyle merk. Het is een plek die het design, het vakmanschap en comfort van onze nieuwste generatie van elektrische en hybride auto’s weerspiegelt, zoals de volledig elektrische Lexus RZ en de RX Hybrid en Plug-in Hybrid.”

Met een totaal vloeroppervlak van meer dan 2.000 m2 is de lounge verdeeld in meerdere ruimtes die elk hun eigen ambiance hebben. Behalve de centrale bar en comfortabele zitjes is er een relaxruimte voor reizigers die onderweg aan het werk zijn. In de lounge komen beroemde Lexus designelementen terug, zoals details uit de voor Lexus kenmerkende grille en een Mark Levinson audiosysteem. Ook is er voor gasten een Lexus-bibliotheek.

Bij binnenkomst worden gasten ontvangen met kleine persoonlijke attenties, zoals een traditionele, warme Oshibiri handdoek. Daarna kunnen zij een van de digitale kranten lezen, en zich net als in een Lexus LS ontspannen in een Shiatsu massagestoel. Tot de vele faciliteiten horen ook een Grohe douchesuite, terwijl gasten ook een verkwikkend dutje kunnen doen in een slaapkamer met sterrenplafond, alvorens te genieten van de uitstekende catering, met onder meer exclusieve lekkernijen van een meesterchocolatier van Neuhaus.

THE LOFT op het vliegveld van Brussel is geïnspireerd op de INTERSECT BY LEXUS merkvestigingen in Tokyo. Het unieke concept stoelt op de luxe en het design van Lexus, en op de traditionele Japanse Omotenashi gastvrijheid, die volledig draait om het anticiperen op de wensen van gasten.

Dagelijks worden gasten in THE LOFT van 5 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds verwelkomd door Lexus Brand Ambassadors. Kijk voor meer informatie THE LOFT van Brussels Airlines en Lexus op: THE LOFT By Lexus | Lexus Europe.

OVER DE WORLD TRAVEL AWARDS

De World Travel Awards werden in 1993 voor het eerst uitgereikt om aandacht te vragen voor excellente dienstverlening in alle belangrijke sectoren in de wereld van reizen en toerisme, en om deze prestaties te belonen. In 2022 beleeft de verkiezing haar 29e editie als het meest prestigieuze en uitgebreide programma voor deze sector, waarbij meer dan twee miljoen stemmen worden uitgebracht.