1. Discover Lexus
  2. Performance
  3. F models
ONTDEK LEXUS

ZUIVERE PRESTATIES, ZUIVER RIJPLEZIER

GEDREVEN DOOR EEN VISIE, GEPERFECTIONEERD OP HET RACECIRCUIT

 

De F-filosofie staat voor motorsporttechnologie, precisie-engineering en – het allerbelangrijkste – een passie om de zuiverste, intuïtieve rij-ervaring ooit na te streven en te realiseren. Ontdek zelf de F-modellen.

Lexus F-auto's worden vanaf nul ontworpen om de vaardigheden van de bestuurder te versterken, in plaats van te rekenen op een hoge rij-expertise. Achter het stuur van een Lexus F Hoogperformante wagen ontdekt u zuiver rijgenot.

RC F

IN HET OOG SPRINGEND EN BLOEDSTOLLEND

De RC F wordt door sommigen beschouwd als een van de meest wonderbaarlijke hoogperformante 2+2 wagens ooit gebouwd. Anderen gaan nog verder in hun poging om de opwinding te beschrijven: een ongeëvenaard staaltje van prestatie-engineering, opgebouwd vanaf het asfalt. Hoe u de RC F ook wilt omschrijven, er zijn geen woorden om u voor te bereiden op de emotionele en meeslepende rij-ervaring die u te wachten staat.

DE RC F IN DETAIL

- Voor races afgestemde V8 die 477 DIN pk en 520 Nm koppel levert

- Snelle Sport Direct Shift automaat met 8 versnellingen schakelt in slechts 0,2 seconden omlaag

- Star chassisontwerp en Torque Vectoring-differentieel zorgen voor supersnelle controle en souvereine wendbaarheid in bochten

- Op races gerichte instrumentengroep met G-krachtmeter en chronometer

- 0-100km/h: 4,5 sec

- Max. snelheid: 270 km/h

RC F FOTO'S

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Begin hier om het adembenemende design en het wonderbaarlijke vakmanschap van een Lexus te ontdekken.