• ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

  Lexus onderhoud

  Dat Lexus een reputatie van degelijkheid en betrouwbaarheid heeft, is algemeen bekend.

  Deze reputatie is geen toeval, maar het resultaat van een voortdurend streven naar perfectie, inherent aan onze filosofie van ‘Kaizen’ of continue verbetering.

  Van bij de conceptie, via de bouw, tot aan de afwerking van uw nieuwe wagen, bewaken letterlijk honderden kwaliteitscontroles de geboorte van uw Lexus.

  Datzelfde streven naar perfectie zetten wij verder tijdens de levensduur van uw wagen.

  Bij het rijden meet de boordcomputer continu alle afstellingen en vergelijkt deze met de ideale waarden die in zijn geheugen zijn bewaard. Elke afwijking, hoe miniem ook, wordt opgeslagen.

  Tijdens elk onderhoud worden deze gegevens met Lexus diagnosecomputers uitgelezen. Eventuele ingrepen kunnen dan onmiddellijk uitgevoerd worden.

  Entretien Quality Image
 • Hoogstaande service

  Elke Lexus onderhoudsbeurt is een perfect geolied ballet van werkzaamheden. Onze Lexus technici zijn getraind in het uitvoeren van efficiënte onderhoudsbeurten zonder het geringste detail over het hoofd te zien.
  Een onderhoudsbeurt is dan ook véél meer dan een eenvoudige oliewissel.
  Bovendien worden naast de voorgeschreven onderhoudswerken ook een 50-tal bijkomende visuele en andere controles uitgevoerd.
  Bij elk onderhoud wordt uw wagen netjes aan de buitenkant gepoetst.
  Niet enkel opdat uw Lexus opnieuw zou glimmen, maar ook om het koetswerk na te kijken op eventuele beschadigingen. Als blijkt dat uw wagen krassen of deukjes vertoont, dan zal uw vertrouwde partner binnen het officiële Lexus netwerk u hierop attent maken en u voorstellen om dit meteen te verhelpen om erger te voorkomen.
  Eveneens wordt op elke hybride wagen een Hybrid Health Check uitgevoerd:
  Een Lexus onderhoudsbeurt is dus uw zekerheid voor een zorgeloze reis. Daarom garanderen we dit ook meteen door u, bij elke onderhoudsbeurt uitgevoerd binnen het officieel Lexus netwerk, een verlenging aan te bieden van de Lexus Euro Assistance 24 tot aan de volgende onderhoudsbeurt:
  De leeftijd of kilometerstand van uw wagen speelt hierbij geen rol. Op een perfect onderhouden Lexus staat immers geen leeftijd. Ook uw mobiliteit is voor ons zeer belangrijk. Daarom is er steeds een vervangwagen inbegrepen in het onderhoud
  Dit onderhoudsprogramma wordt u door uw partner binnen het officiële Lexus netwerk verder toegelicht aan de hand van de “Lexus Menu Pricing”. Net zoals in een menu in een goed restaurant, waar de chef het beste van de markt biedt, stellen wij u deze werkzaamheden voor die, naar de ervaring van onze ingenieurs, het beste voor uw Lexus betekenen.