1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Lexus orginele onderdelen

Pièces d origine Lexus

We raden zeker het gebruik aan van originele Lexus onderdelen, daar elk van deze onderdelen speciaal ontwikkeld worden door de ingenieurs die uw Lexus ontworpen hebben.

Deze onderdelen:

 • voldoen aan de Lexus voorschriften betreffende kwaliteit, techniek en betrouwbaarheid
 • zijn speciaal ontwikkeld voor uw wagen en aangepast aan de karakteristieken van uw wagen
 • zijn intensief getest om uw wagen in topconditie te houden
 • hebben een ideale pasvorm – zorgt ervoor dat ook de werking van andere onderdelen optimaal blijft.
 • hebben een waarborg van 12 maanden
 • worden geïnstalleerd door Lexus technici die hiervoor speciaal opgeleid zijn

De legendarische reputatie van de Lexus betrouwbaarheid is gebaseerd op het ontwerp, de uitvoering en het design van onze wagens die aan de hoogste normen moeten voldoen.
Dit is helemaal ook toepasbaar op de originele Lexus onderdelen. Deze zijn gemaakt uit kwaliteitsvolle materialen en bekomen dezelfde aandacht als deze bij de productie van uw wagen.
Dit geldt eveneens voor de smeermiddelen en andere vloeistoffen, die in overeenstemming dienen te zijn met de Lexus-specificaties.

U hebt de verzekering dat uw Lexus het beste van het beste krijgt wanneer u in het officiële Lexus netwerk gaat. Zij gebruiken immers uitsluitend originele Lexus-onderdelen en kunnen steeds putten uit een ruime voorraad om in uw servicebehoeften te voorzien.

Banden

Pneumatique

Uw vertrouwde bandenspecialist.

De hoge technologische complexiteit van uw Lexus verlangt aangepaste apparatuur en knowhow. Een juiste montage van de perfecte banden biedt u naast maximaal rijplezier en extra veiligheid ook een aanzienlijk lager brandstofverbruik. Vertrouw dus uw banden enkel toe aan een echte specialist: uw partner uit het officiële Lexus netwerk.

Waarom :

 • Hij is altijd op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en technologieën op bandengebied
 • Hij volgt regelmatig trainingen om de innovatieve technieken vakkundig toe te kunnen passen
 • Hij beschikt over de juiste apparatuur voor een snelle en correcte montage van uw banden
 • Hij stockeert uw winter- en zomerbanden in optimale omstandigheden
 • Hij is de meest rendabele keuze op termijn: juiste banden die met kennis van zake geplaatst zijn, leveren u tal van voordelen:
 • energiewinst
 • minder slijtage aan andere onderdelen van uw wagen
 • minder onderhoudskosten
 • minder milieukosten
 • maximale veiligheid
 • optimaal rijcomfort

Winterbanden

Pneus hiver

Gaat u bij ijzel, sneeuw en regen de weg op? Dan zijn winterbanden geen overbodige luxe. Winterbanden hebben veel meer grip in winterse omstandigheden. Maar ook bij vrieskou heeft het zachtere rubber voordelen. Dus het is voor uw eigen en andermans veiligheid een goede zaak om op tijd winterbanden te laten monteren om veilig te kunnen rijden.

Van zodra de temperatuur onder de 7°C zakt, zijn zomerbanden aanzienlijk minder efficient. Dankzij de specifieke rubbersamenstelling van winterbanden zal o.a. de remafstand aanzienlijk verkorten.

U weet dat Lexus veiligheid hoog in het vaandel draagt. Daarom kunt u bij het officiële Lexus netwerk terecht voor de winterbanden die perfect passen bij uw Lexus.
Ze worden gemonteerd volgens de regels van de kunst. Want dat is ook cruciaal voor een veilige rit: alleen een Lexus-technicus kent uw auto tot in het kleinste boutje.
Bij aankoop van een Lexus winterkit krijgt u een gratis wintercheck van uw wagen. Onze technici controleren dan uw wagen minutieus op liefst 50 cruciale punten.

Lexus Accessoires

Lexus Accessoires

Personaliseer uw Lexus volgens uw wensen

Een groot aanbod aan accessoires voor zowel het interieur als het exterieur laat u toe uw Lexus volledig te personaliseren.

Deze originele accessoires zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, dezelfde kwaliteit en dezelfde aandacht voor detail als uw Lexus voertuig.

Ze zijn op maat gemaakt en hebben een perfecte pasvorm. Er is een uitgebreid gamma van zowel stijl, comfort, veiligheid, transport als innovatieve technologieën. Ze geven u de totale vrijheid om uw Lexus aan te passen zoals u zelf wenst.

Omdat ze getest zijn in de zwaarste omstandigheden, kan u het volste vertrouwen hebben in hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Elk origineel Lexus accessoire geniet van 3 jaar waarborg als het aangekocht is samen met uw wagen. Deze accessoires worden vervolgens geïnstalleerd door onze deskundige Lexus technici, voor de gemoedsrust van onze klanten.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER