1. Owners
 2. Accessories
 3. Packs
EIGENAARS

ACCESSOIRES PACKS

Maak uw leven makkelijker met Lexus originele accessoires.

 • TRANSPORT PACK

  Maak je klaar voor je uitstapje. Het Transport Pack combineert de afneembare trekhaak, de opvouwbare fietsendrager en zijn opbergtas. Vervoer alles met gemak waar u wilt!

  De afneembare trekhaak kan zonder gereedschap snel worden gemonteerd en verwijderd en is vergrendelbaar. De fietsendrager is volledig opvouwbaar voor eenvoudige installatie en opslag. Hij kantelt voor gemakkelijke toegang tot de bagageruimte en is vergrendelbaar, zowel aan de fiets als aan de trekhaak. Hij heeft een capaciteit van 2 fietsen van elk 30 kilo.

  Exclusief aanbod 1.799€*

  *De prijzen zijn geldig bij de aankoop van een nieuw voertuig UX, NX of RX. Promoties geldig bij de deelnemende Erkende Toyota Dealers en Herstellers in België. Prijzen inclusief BTW.​
 • LEXUS PROTECT

  Bewaar de duurzame showroomglans van uw voertuig. ​Lexus Protect is geen traditionele wax noch geavanceerde polymeersealant. De Lexus Protect technologie zorgt voor een moleculaire binding met het lakwerk, waardoor een bijzonder duurzame beschermingslaag wordt gevormd.​ Lexus Protect wordt aangebracht op de carrosserie, wielen en zijruiten. De behandeling heeft een garantie van 5 jaar.​

  Waarom kiezen voor Lexus Protect?

  • Beschermt de lak tegen vuil, insecten, zure regen, solventen, vogeluitwerpselen en andere externe invloeden​
  • Geeft een diepe glans en blijvende bescherming​
  • Waterafstotend, zodat uw wagen langer proper blijft en reinigen makkelijke wordt​


  Exclusief aanbod 399€*

  *De prijzen zijn geldig bij de aankoop van een nieuw voertuig UX, NX, RX of ES. Promoties geldig bij de deelnemende Erkende Toyota Dealers en Herstellers in België. Prijzen inclusief BTW.