2017 lexus hero hybrid

HYBRIDE PRESTATIES

HET LEXUS HYBRIDE GAMMA

Altijd opgeladen en klaar voor de start - bijna elk model binnen het gamma van Lexus is ook leverbaar als hybride. Aansprekende prestaties, een ongelooflijk laag brandstofverbruik en luxueuze specificaties - dat is de kracht van hybride.

FISCALE VOORDELEN

DOWNLOAD LIJSTEN MET FISCALE VOORDELEN LEXUS

Selecteer de gewenste Lijst met fiscale voordelen Lexus en klik op "Download"

Selecteer de gewenste lijst met fiscale voordelen

PIONIERS IN HYBRIDE TECHNOLOGIE

Sinds Lexus in 2005 de allereerste hybride op de markt bracht, heeft onze expertise zich op de weg ruimschoots bewezen. Wereldwijd besparen onze hybrides jaarlijks miljoenen liters brandstof. Inmiddels verkoopt Lexus van alle premium autofabrikanten veruit de meeste hybrides. We verkopen zelfs meer hybrides dan alle andere premium autofabrikanten bij elkaar.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De Lexus Hybrid Drive combineert het rijplezier van een krachtige benzinemotor met de efficiency van een elektromotor. Tijdens het rijden schakelt het systeem onmerkbaar tussen beide krachtbonnen. Met een hybride van Lexus sluit u zeker geen compromis. In tegendeel zelfs: soepele acceleraties, een lager brandstofverbruik en aanzienlijk lagere CO2 emissies maken onze hybride tot een slimme keuze - zowel voor u als voor het milieu.

 • 2017 lexus hybrid intelligent performance

  INTELLIGENTE HYBRIDE PRESTATIES

  Bij het wegrijden met een Lexus in de EV (Electric Vehicle) modus merkt u direct het verschil: het geluid van een bijna volledige stilte. Uw Lexus gebruikt geen brandstof en produceert dus ook geen schadelijke emissies. Zolang u met beperkte snelheid rijdt, of te maken heeft met langzaamrijdend verkeer, geldt hetzelfde: geen emissies.

  Zodra u accelereert, levert de elektromotor direct een krachtig koppel. Tegelijkertijd komt de benzinemotor in actie, om de aandrijving na verloop van tijd volledig over te nemen. De twee krachtbronnen werken met de E-CVT transmissie samen om soepel en zonder schokken te accelereren. Zelf hoeft u er niet over na te denken.

 • 2017 lexus hybrid meet the rc ccis

  REGENERATIEF REMMEN

  Zelfs de energie die vrijkomt tijdens het remmen wordt gebruikt, of eigenlijk hergebruikt. Dit is mogelijk dankzij regeneratief remmen.

  Wanneer u afremt, wordt de auto het meest vertraagd door de elektromotor, die in tegengestelde richting gaat draaien. De elektromotor werkt op dat moment als een dynamo die de accu van uw auto oplaadt. Anders gezegd: de kostbare energie die u gebruikt om te stoppen, wordt benut voor de aandrijving van uw auto.

  Het belangrijkste voordeel van regeneratief remmen? Dat is dat u uw Lexus nooit hoeft aan te sluiten op een oplaadpunt, omdat de accu zichzelf oplaadt tijdens het rijden.

 • 2017 lexus hybrid range
 • 2017 lexus hybrid multi stage hybrid system

  MULTI STAGE HYBRID SYSTEM

  Met het Multi Stage Hybrid System wordt aan de hybride aandrijflijn van de LC 500h een 4-traps automatische transmissie toegevoegd.

  Door extra versnellingen toe te voegen wordt het toerental van de motor veel nauwkeuriger afgestemd op de respons van de bestuurder, waardoor een veel directer pedaalgevoel ontstaat. Wanneer u met de LC 500h in Manual modus rijdt, fungeren de CVT en de automaat samen als een 10-traps transmissie die sneller schakelt.

  Het resultaat is een superieure rijervaring met een hybride aandrijflijn, met name wanneer u uit stilstand optrekt. Verbluffende prestaties en ongeëvenaarde luxe - met een minimale impact voor het milieu.

KIES UW HYBRIDE

Lexus beschikt over 's werelds meest uitgebreide gamma van Full Hybrid modellen die zonder uitzondering aansprekende prestaties koppelen aan luxe en een intelligente brandstofefficiency. Ontdek zelf waarom Lexus 's werelds favoriete luxe hybrides maakt.