ALTIJD PARAAT

LEXUS HYBRIDE

Milieubewuste efficiëntie. Soepel rijplezier. Ongekende prestaties.

EEN SLIM ALTERNATIEF VOOR DIESEL

Een zelfopladende hybride van Lexus combineert een benzinemotor soepel met een elektromotor. Hij laadt zichzelf op tijdens het rijden. Zonder stekker, zonder diesel, zonder compromis. Of u nu kiest voor een compacte hatchback, een crossover SUV, een luxe sedan of een high-performance sportcoupé; met een uitgebreide range van zelfopladende hybrides heeft Lexus altijd een passend antwoord op uw wensen en persoonlijke levensstijl. Met onze jarenlange ervaring en met wereldwijd meer dan 1,3 miljoen verkochte hybrides, is deze technologie niet meer weg te denken uit het luxe segment.

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

Kies een sectie om alles te lezen over de voordelen van een zelfopladende hybride van Lexus.

HOE WERKT EEN ZELFOPLADENDE HYBRIDE VAN LEXUS?

De optimale combinatie van een benzinemotor en elektrische energie

PRESTATIES OP VERZOEK

Hybride prestaties overtreffen elke verwachting

GEEN COMPROMIS

Stijl, ruimte en efficiënt vermogen. Het kan wel degelijk samen.

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

We bouwen aan een wereld zonder compromissen. Door onze fantasie te koppelen aan efficiëntie levert elke hybride aandrijflijn van Lexus de prestaties die u mag verwachten van het slimmere alternatief voor een dieselmotor - afgewerkt met de luxueuze kwaliteit van onze Takumi. Zo geniet u in alle rust van elke rit. Lexus hybride: zonder stekker, zonder moeite en zonder compromis.


 

 
  2017 lexus hybrid range

FISCALE VOORDELEN

DOWNLOAD LIJSTEN MET FISCALE VOORDELEN LEXUS

Selecteer de gewenste Lijst met fiscale voordelen Lexus en klik op "Download"

Selecteer de gewenste lijst met fiscale voordelen

2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUS HYBRIDE

'S WERELDS MEEST VERKOCHTE HYBRIDE

We zijn ook pioniers. Al sinds 2004 combineren we in onze hybride technologie elektromotoren met benzinemotoren. Deze ervaring gebruiken wij om u van dienst te zijn met de slimme energie-efficiëntie en de rijeigenschappen die u van een Lexus mag verwachten.

We zoeken altijd naar nieuwe manieren om vorm te geven aan de toekomst. Onze honger naar innovatie is de reden waarom we, in het premium segment, over het meest complete hybride gamma beschikken. Tot nu toe verkochten we wereldwijd meer dan een miljoen hybrides.

Ontdek hieronder de voordelen van de Lexus Hybrid Drive en ontdek waarom zoveel eigenaren deze verstandige keuze al eerder maakten.

MAAK KENNIS MET ONS HYBRIDE GAMMA

Lexus heeft het breedste hybride gamma van alle premium autofabrikanten, van een compacte, dynamische sedan tot een in het oog springende SUV. Kijk hieronder welke hybride Lexus het beste bij u past.

MAAK KENNIS MET DE LEXUS MULTI STAGE HYBRID

In een wereld van primeurs loopt Lexus altijd voorop. Dat wij altijd weer verwachtingen willen overtreffen, leidt tot innovatie en onberispelijke prestaties. Met de LS 500h en LC 500h, beiden exclusief uitgerust met de Lexus Multi Stage Hybrid, spreken de resultaten voor zich.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  HYBRIDE INNOVATIES

  KLAAR OM TE PIONIEREN

  Met ons unieke Multi Stage Hybrid System – een wereldprimeur in hybride technologie, gebouwd vanuit ons gedachtengoed van innovatie - krijgen prestaties van een hybride auto een extra dimensie.

  Dankzij de toevoeging van een 4-versnellingsbak aan onze toch al uitzonderlijke transmissie zijn sneller schakelen, nauwkeurige controle, een directe respons en de adembenemende prestaties van een 10-versnellingsbak standaard.

  Het resultaat: een hybride aandrijflijn met ongekende prestaties, gecombineerd met uitzonderlijke luxe, efficiëntie en een lagere belasting van het milieu. Een aandrijflijn die klaar is voor uw commando's.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  HYBRIDE PRESTATIES

  ALTIJD KLAAR OM TE PRESTEREN

  De LC 500h sportcoupé en de Lexus LS 500h topsedan worden beide aangedreven door onze revolutionaire Multi Stage Hybrid technologie.

  Deze innovatie is uniek voor de hybrides van Lexus, en geeft u het vermogen dat u nodig heeft voor ongeëvenaarde rijeigenschappen. Ontdek de sensationele rijervaring en overtref uw eigen verwachtingen.

HYBRIDE EIGENAREN

My Lexus

Ook met een hybride bent u verzekerd van de unieke en veelgeprezen service die Lexus-rijders genieten. Via My Lexus kunt u een groot aantal aspecten van uw auto en uw klantbeleving beheren.

Onderhoud

Zelfs met alle geavanceerde technologie zijn de hybrides van Lexus uitermate gebruiksvriendelijk. Het onderhoud van een hybride is niet duurder of complexer dan bij een auto met een benzinemotor.

Betrouwbaarheid

Onze hybride systemen zijn even betrouwbaar als traditionele aandrijflijnen. Met de zelfopladende technologie weet u bovendien zeker dat u nooit stil komt te staan met een lege accu.

Service

Het onderhoud van uw hybride Lexus is eenvoudig dankzij onze Hybrid Health Check, dat standaard deel uitmaakt van de service van Lexus.

Garantie

Voor uw hybride accu geldt een garantietermijn van vijf jaar, die na elke Hybrid Health Check met een jaar wordt verlengd.

Financiering

Geniet financieel voordeel met de flexibele financieringsmogelijkheden voor hybride - beschikbaar via Lexus Financial Services.

Economisch voordeel

Dankzij de geavanceerde hybride technologie, de lage CO2-uitstoot en de lagere kosten van VAA (Voordeel van alle aard) is het ook een uitstekende financiële keuze.