ls experience hero

DE ULTIEME LIMOUSINE

LEXUS LS 500h

De LS is werkelijk ongeëvenaard. Een meesterwerk van luxe, techniek en comfort.

MAAK KENNIS MET DE LS

De vijfde generatie van de LS is het resultaat van een vijf jaar durende creatieve reis. Deze topklasse limousine verheft het concept van een luxe sedan tot kunst. Onze ontwerpers hebben altijd grenzen verlegd, maar deze nieuwste generatie van de LS legt de lat voor technologie opnieuw hoger. Deze nieuwe LS werd compleet nieuw ontwikkeld en combineert superieure rijeigenschappen met spectaculaire prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en luxe.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Echte 'Omotenashi' gastvrijheid

  Veel details van de nieuwe LS 500h zijn geïnspireerd op ‘Omotenashi’ oftewel de voor Japan kenmerkende gastvrijheid. Wanneer u bijvoorbeeld één van de portiergrepen aanraakt, komt de auto automatisch iets omhoog om het instappen gemakkelijker te maken. Tegelijkertijd wordt ook de zitting van de voorstoelen iets verlaagd.

 • Lexus Safety System +

  In de nieuwe LS beschikt u tevens over het Lexus Safety System + van de nieuwste generatie. De geavanceerde technologie van het systeem omvat nu ook een functie voor de detectie van voetgangers, in combinatie met Active Steering.

 • 28-voudig verstelbare stoelen met Shiatsu-massage.

  Om onderweg te kunnen ontspannen, kunt u op de 28-voudig verstelbare voorstoelen een aangename shiatsu-massage krijgen. Achterin kunt u genieten van comfortabele zetels met extra stoelverwarming en zeven verschillende programma's voor een shiatsu-massage.

 • Mark Levinson® surround sound systeem

  De rustige, gedempte sereniteit van de binnenruimte is een ideale omgeving voor het Mark Levinson® systeem, waardoor er een unieke 3D-ervaring ontstaat die een concertzaal waardig is.

 • Hybride technologie

  De LS is uitgerust met een Multi Stage Hybrid aandrijflijn. Het zet nieuwe maatstaven op het gebied van prestaties, vloeibaarheid, stilte en energie-efficiëntie.

ONTDEK ONS KLEURENPALET

Stel uw LS samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van de functies en de galerij.

Configure your car

Klik om te draaien

LS 500h Berline 5-deurs 3.5L Multi Stage Hybrid President Line / Black

BELEEF DE LS

Het opvallende, dynamische design van de LS wordt alleen geëvenaard door zijn superieure rijprestaties. Dankzij de nieuwe en verbeterde functies en uitrusting koppelt deze luxueuze topsedan een voortreffelijk weggedrag aan superieur comfort en rijplezier.

EXPERIENCE THE LS

De hierboven weergegeven uitvoering is niet representatief voor de gehele range.

Next steps

OVERIGE MODELLEN