ls experience hero

LS

DE ULTIEME LIMOUSINE

De LS is werkelijk ongeëvenaard. Een meesterwerk van techniek, comfort en luxe.

MAAK KENNIS MET DE LS

De vijfde generatie van de LS is het resultaat van een vijf jaar durende creatieve reis. Deze topklasse limousine verheft het concept van een luxe sedan tot kunst. Onze ontwerpers hebben altijd grenzen verlegd, maar deze nieuwste generatie van de LS legt de lat voor technologie opnieuw hoger. Deze nieuwe LS werd compleet nieuw ontwikkeld en combineert superieure rijeigenschappen met spectaculaire prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en luxe.

2018 lexus ls key features
 • Echte 'Omotenashi' gastvrijheid

  Veel details van de nieuwe LS 500h zijn geïnspireerd op ‘Omotenashi’ oftewel de voor Japan kenmerkende gastvrijheid. Wanneer u bijvoorbeeld een van de portiergrepen aanraakt, komt de auto automatisch iets omhoog om het instappen gemakkelijker te maken. Tegelijkertijd wordt ook de zitting van de voorstoelen iets verlaagd.

 • Lexus Safety System +

  In de nieuwe LS beschikt u tevens over het Lexus Safety System + van de nieuwste generatie. De geavanceerde technologie van het systeem omvat nu ook een functie voor de detectie van voetgangers, in combinatie met Active Steering.

 • 28-voudig verstelbare stoelen met Shiatsu-massage.

  Om onderweg te kunnen ontspannen, kunt u op de 28-voudig verstelbare voorstoelen een aangename shiatsu-massage krijgen. Achterin kunt u genieten van comfortabele zetels met extra stoelverwarming en zeven verschillende programma's voor een shiatsu-massage.

 • Mark Levinson® surround sound systeem

  De rustige, gedempte sereniteit van de binnenruimte is een ideale omgeving voor het Mark Levinson® systeem, waardoor er een unieke 3D-ervaring ontstaat die een concertzaal waardig is.

 • Hybride technologie

  De LS is uitgerust met een Multi Stage Hybrid aandrijflijn. Zo stelt de LS een nieuwe norm voor prestaties, souplesse, geruisloos comfort en brandstofefficiency.

Next steps

OVERIGE MODELLEN