1. Discover Lexus
 2. THE LOFT by Lexus
 3. THE LOFT by Lexus and Brussels Airlines
ONTDEK LEXUS

THE LOFT BY LEXUS AND BRUSSEL AIRLINES

Voor het tweede jaar op rij werd "THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus" in de luchthaven van Brussel op de jaarlijkse World Travel Awards bekroond als "Europe’s Leading Airport Lounge".

 

De World Travel Awards bekronen organisaties die zich inzetten voor uitmuntendheid. Zowel klanten als professionals uit de reis- en toerismesector verkozen THE LOFT by Brussel Airlines and Lexus als winnaar in deze categorie. De award is een herkenning van het product dat THE LOFT sinds juni 2018 aanbiedt, maar de stemming voor de World Travel Awards vond plaats tijdens de coronapandemie, toen Brussels Airlines en Lexus een product en dienst aanboden die afgestemd was op de actuele gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Het feit dat klanten en professionals ook in dergelijke omstandigheden voor THE LOFT stemden, maakt de prijs nog belangrijker, want beide bedrijven doen er alles aan om de klant steeds op de voorgrond te plaatsen, ongeacht de omstandigheden.

 

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus is een uniek loungeconcept, gericht op comfort, technologie en design en een mix van "Belgitude" en Japanse gastvrijheid.

 

"Klantgerichtheid is de kern van alles wat we doen, in normale tijden en ook in deze uitzonderlijk moeilijke omstandigheden. Het feit dat we de award voor "Europe's leading airport lounge 2020" hebben gewonnen in dit voor ons bedrijf en voor de luchtvaartsector moeilijkste jaar ooit, maakt de prijs des te waardevoller. Ik dank de mensen uit de reis- en toerismesector die voor THE LOFT hebben gestemd, en zeker ook de klanten die THE LOFT ook in deze moeilijke tijden blijven bezoeken. Ze geven ons de energie om ons in tijden van crisis opnieuw uit te vinden en fantastische ervaringen te blijven aanbieden, zelfs binnen de beperkingen van de geldende gezondheidsmaatregelen," vertelt Tanguy Cartuyvels, Head of Customer Experience & Marketing bij Brussels Airlines. "Door samen te werken met partners die naar diensten van de hoogste kwaliteit streven, kunnen we een uitzonderlijke ervaring voor onze gasten aanbieden. Lexus is daarvan het perfecte voorbeeld."

 

Pascal Ruch, Head of Lexus Europe, vertelde: "We danken onze klanten voor hun vertrouwen en we zijn blij dat we deze belangrijke award voor het tweede jaar op rij in ontvangst mogen nemen. De Lexus-spirit van Omotenashi, de op Japan geïnspireerde gepersonaliseerde en uitzonderlijke ervaring die we onze gasten aanbieden, wordt dit jaar meer dan ooit op prijs gesteld, want dit creëert een echt verschil en biedt in deze onzekere tijden gemoedsrust voor zakenreizigers. We stellen de uitstekende samenwerking op prijs met Brussels Airlines en andere partners waarmee we deze award vandaag delen."

 

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus opende zijn deuren op 25 juni 2018 als een ontspannende nieuwe ruimte voor internationale reizigers, geïnspireerd door de luxe van Lexus, design en Omotenashi-gastvrijheid.

 

Dit bevestigt nogmaals dat Lexus meer is dan een top-automerk, maar een echt globaal luxe lifestyle-merk. De gasten in onze lounge krijgen talloze faciliteiten om hun bezoek comfortabel, ontspannend en prettig te maken en krijgen mogelijkheden om zich onder te dompelen in de wereld van Lexus.

 

Met een oppervlakte van 2.040 m² biedt THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus zitplaatsen voor 500 gasten. Het geheel is opgesplitst in zones met verschillende sferen en kenmerken, waaronder een centrale bar, zitzones en een afgescheiden ruimte voor mensen die ook onderweg willen werken.

 

Een unieke mix van hoogwaardige voorzieningen wordt aan de bezoekers aangeboden:

 

 

 • Japanse gastvrijheid aangeboden door Lexus
 • Genieten van lekkere chocolade door een maître chocolatier van Neuhaus
 • SPA Grohe douchesuites
 • Individuele ruimtes om een dutje te doen, inclusief sterrenplafond
 • Massagestoelen met Lexus LS Shiatsu-effect
 • Keuze uit verschillende verse organische gerechten en drankjes van Foodmaker en Rombauts
 • Tapbier met de beste Belgische bieren
 • Leefruimte vrij van plastic flessen
 • Bekroonde kunst en inspirerende design-elementen by Lexus
 • Speciale Mark Levinson hi-end audioluisterruimte
 • Regelmatige events van wine tasting tot muziekensembles

 

Door de beslissing van de Belgische Federale overheid om in de strijd tegen COVID-19 de hospitality-sector tijdelijk te sluiten, is THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus momenteel gesloten. Ondertussen doen Brussels Airlines en Lexus er alles aan om, zodra de omstandigheden het toelaten, op een veilige manier weer open te gaan.

 

Meer informatie over THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus en over de andere partners van de lounge kunt u vinden op: https://press.brusselsairlines.com/brussels-airlines-extends-the-loft-at-brussels-airport