1. Discover Lexus
  2. Alles over Lexus luxe
  3. Premium Audio System

MARK LEVINSON

DE SUBLIEME LUISTERERVARING IN EEN LEXUS

Bij Lexus geloven we dat sublieme muziekbeleving ook een vorm van luxe is. Daarom werken onze ontwerpers nauw samen met gespecialiseerde geluidsingenieurs. Zo creëren ze een audio-ervaring op maat van elk model. Door een uitgekiende plaatsing van de luidsprekers en met behulp van slimme technologie laat een Lexus Premium Audio System muziek horen zoals de artiesten het bedoeld hebben.


Bamboe akoestiek voor een betere klank
Voor het audiosysteem in modellen zoals de Lexus UX gebruikten de ingenieurs een hars dat bamboehoutskool en plantenvezels bevat. Dit materiaal wordt verwerkt in de diafragma’s van de luidsprekers en zorgt ervoor dat klanken minder vervormen waardoor ze helder en nog levendiger klinken. Dankzij dit materiaal, verhogen we de recycleerbaarheid zonder aan kwaliteit te verliezen. 

MARK LEVINSON® PUREPLAY

Wie het beste van het beste wil, kan niet om Mark Levinson® heen. Deze audio-experts werken zij aan zij met Lexus ingenieurs en ontwerpers. Voor elk model werken ze gemiddeld duizend uren aan het perfecte soundsysteem. Het Mark Levinson® PurePlay Premium Surround Sound audiosysteem is uitgerust met verschillende Unity-luidsprekers op schouderhoogte. Samen met de tweeters en subwoofer creëren ze een perfect uitgebalanceerde geluidservaring zowel voorin als achterin de wagen. En via technologieën zoals Clari-Fi® herstellen ze verloren gegane nuances in muziek die gestreamd wordt. Alles voor de allerbeste audio-ervaring.