1. Discover Lexus
  2. Design
  3. Signature Styling
ONTDEK LEXUS

HERKENBARE STYLING

HERKENBARE STYLING


Onze benadering van design wordt bepaald door de L-finesse designtaal. Wat dat betekent? Dat we u altijd de beschikking geven over het modernste design en de nieuwste technologie, en dat we voor alles wat we maken, streven naar uiterste precisie.

 

L-FINESSE


Drie belangrijke kernwaarden vormen de basis voor dit principe. Ze vormen de grondslag voor elke esthetische beslissing die we nemen.

01

Soepel Anticiperen

In de geest van Omotenashi - de Japanse traditie van gastvrijheid - proberen we niet alleen te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. We proberen er soepel op te anticiperen, met als doel een onvergetelijke klantbeleving.
02

Doeltreffende Eenvoud

Alles wat we maken moet gebruiksvriendelijk zijn en plezierig aanvoelen. Alles wat overbodig is laten we achterwege, met als doel een eerlijke, directe emotie in uw rijbeleving.
03

Intrigerende Elegantie

Al onze modellen springen direct in het oog. Maar ze houden die aandacht ook vast. Hoe langer u kijkt, hoe meer u gefascineerd raakt. Geen wonder dat onze ontwerpers het altijd hebben over een 'visuele reis'.

SPINDELVORMIGE GRILLE


De spindelvormige grille is een belangrijk en direct herkenbaar handelsmerk van Lexus. Het is een krachtig statement dat u niet over het hoofd kunt zien. Het beeld ervan blijft op het netvlies staan, maar ondergaat tegelijkertijd subtiele transformaties met de introductie van elk nieuw model.

L-VORMIGE KOPLAMPEN


Onze L-vormige koplampen vormen een even imposant als harmonieus geheel met de spindelvormige grille. Onze naam is zichtbaar in de voor- en achterkant van elk model. Onder invloed van de voortschrijdende techniek is de vorm van de koplampen continu aan evolutie onderhevig. Tegelijkertijd is dit ook een stilistische ontwikkeling.