1. New Cars
  2. RX
  3. Stay Ahead Film
DE COMPLEET NIEUWE LEXUS RX

DE STAY AHEAD FILM

Kijk hoe de nieuwe Lexus RX in de Stay Ahead film nieuw terrein verkent. Zie hoe de RX als heldhaftige hoofdrolspeler met zijn uitrusting en technologie de bestuurder helpt om voorop te blijven in een achtervolging vol spanning, en zo weet te ontsnappen.

PRESTATIES OP MAAT

DRIVE MODE SELECT

Met de Drive Mode Select knop van de RX heeft de bestuurder de volledige controle. De stand Normal biedt een ideale balans tussen stil rijcomfort, dynamische prestaties en efficiency, terwijl Eco de gasrespons iets verlaagt om nóg zuiniger te rijden. De Sport modus geeft de aandrijflijn een boost, met snellere schakelovergangen en lichtere besturing om beter te kunnen manoeuvreren en sneller te accelereren. 
ANDERS BEKEKEN

DIGITALE ACHTERUITKIJKSPIEGEL

Bestuurders kunnen zien wat ze voorheen niet zagen, dankzij de digitale achteruitkijkspiegel van de RX. Deze verkleint de dode hoek en biedt beter zicht naar achteren, ongeacht het aantal passagiers, de hoeveelheid bagage en de weersomstandigheden. De spiegel is een volledig op de bestuurder gerichte innovatie, en levert met twee externe camera’s aan de achterzijde van de auto een bijdrage aan de verkeersveiligheid.
EEN NIEUWE UITVOERING

F SPORT PRESTATIES

Met een mix van onderscheidend design en elektrische prestaties geeft de RX500h F SPORT Performance Hybrid een extra dimensie aan het sportieve karakter van de RX. Hij heeft in elegant zwart uitgevoerde buitenspiegels, met in het interieur F Aluminium accenten en op de motorsport geïnspireerde, suède stoelwangen die extra steun bieden. Eenmaal achter het stuur geniet u van de unieke, geëlektrificeerde aandrijflijn met zijn imposante vermogen van 371 pk.

Als eerste hybride Lexus met een turbomotor is de nieuwe RX 500h Performance Hybrid gemaakt voor hoogstaande elektrische prestaties. Hij beschikt over een nieuw ontwikkelde hybride aandrijflijn, met een 2,4 liter turbomotor en een zestraps automatische transmissie. Een combinatie die goed is voor een vermogen van 371 pk en een sensationele acceleratie van 0 tot 100 km/u in 6,2 seconden.

DYNAMISCHE ALL-WHEEL DRIVE

DIRECT4 TECHNOLOGIE

DIRECT4 is een exclusieve technologie van Lexus, die in de aandrijving comfort en controle koppelt aan kracht en dynamiek. Het aandrijven van alle vier de wielen zorgt voor een directe respons en optimale stabiliteit, omdat de overbrenging van het vermogen continu wordt afgestemd op de rijomstandigheden. Beleving voor de bestuurder staat voorop, met een auto die precies doet wat u wilt.
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT

ERVAAR HET ALS EERSTE

ERVAAR HET ALS EERSTE

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT

EEN BETERE VERBINDING

LEXUS DRIVING SIGNATURE

De compleet nieuwe RX is de perfecte belichaming van de befaamde Lexus Driving Signature, met een directe connectie en optimale communicatie tussen de auto en zijn bestuurder. Met zijn torsiestijfheid en strakke respons geeft de nieuwe RX zijn bestuurder meer controle, gecombineerd met luxe en stil comfort dat u vertrouwen en rijplezier geeft. Elke rit opnieuw.
TECHNOLOGIE VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

MULTIMEDIA & CONNECTIVITEIT

Geniet van de luxe en het comfort van geïntegreerde audio, navigatie en online services. Het 14” touchscreen biedt gebruiksgemak en actuele verkeersinformatie, het Mark Levinson Premium Surround Sound staat met zijn 21 luidsprekers garant voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. En voor uw gemoedsrust houdt u via de Lexus Link app het laadniveau van de batterij en de status van laadsessies in de gaten. 
OP DE BESTUURDER GERICHT INTERIEUR

TAZUNA COCKPIT

Het Japanse woord Tazuna betekent zoveel als ‘teugels van een paard’ en staat symbool voor het gebruiksvriendelijke karakter en hoogstaande afwerking van het interieur van de RX. In de Tazuna cockpit vindt u op de bestuurder gerichte functies als een perfect gepositioneerd 14” touchscreen en een instrumentarium dat afleiding tot een minimum beperkt. Voor de juiste ambiance aan boord kunt u voor de sfeerverlichting kiezen uit 64 kleuren. Zo krijgt luxe een nieuwe dimensie.
PIONIERS IN ELEKTRIFICATIE

HYBRIDE AANDRIJFLIJNEN

De zelfopladende hybride aandrijflijn op basis van een 2,4 liter benzinemotor biedt ultiem gemak en maakt u bewuster van uw rijgedrag. De Plug-in Hybride aandrijflijn gaat een stap verder en is nóg efficiënter, dankzij de welkome toevoeging van een volledig elektrische actieradius van 65 kilometer. Met de Performance Hybrid powertrain kiest u voor de extra kracht van de eerste Lexus hybride met turbomotor.