1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
€ 138.950
Legale vermeldingen

TWEE SOORTEN VERLEIDING

Het designteam achter de LC Convertible kreeg een dubbele uitdaging: maak 's werelds mooiste cabriolet, zowel met het dak open als dicht.

 

DE SCHOONHEID VAN DE LC COUPÉ IN ELKE LIJN

De soft-top van de LC convertible beweegt met dezelfde elegantie als die van de LC Coupé, met een frame dat op ingenieuze wijze is verborgen. Wanneer het dak open is, dan verdwijnt het onder een fraai gevormde tonneau cover die perfect aansluit bij de lijnen van de auto.

NIETS IS GEMAAKT ALS EEN LEXUS

Met de Shinkansen hogesnelheidslijn bent u vanuit Tokio in twee uur bij de Motomachi fabriek van Lexus. Dit is de plek waar de Lexus LFA - een van de meest gelauwerde supersportauto's ooit - met de hand werd gebouwd. In dezelfde fabriek rolt nu ook de nieuwe LC Convertible van de band.

IMPOSANT V8 VERMOGEN

De 5,0 liter V8 van de LC Convertible wordt met de hand getuned door een van onze Takumi. Het resultaat is een uitzonderlijke rijbeleving met acceleraties en een vermogen waaraan geen einde lijkt te komen. De motor is tot het uiterste getest tijdens de 24-uurs race op de Nürburging en brengt zijn vermogen over via een close-ratio Direct Shift 10-traps automatische transmissie.

 

SLIMME CLIMATE CONTROL

Of u nu rijdt over besneeuwde bergpassen in de Alpen of een zonovergoten kustweg, met het dak open of gesloten; de Climate Concierge zorgt altijd voor een aangename temperatuur. Zelfs wanneer u met het dak open stevig accelereert, wordt de temperatuur in het interieur automatisch iets verhoogd.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Achter het stuur van de nieuwe LC Convertible verkeert u in de geruststellende wetenschap dat u onderweg bent in een van de veiligste auto's ooit. Dit is mede te danken aan de nieuwste generatie van het Lexus Safety System +, dat helpt aanrijdingen van achteren en met voetgangers te voorkomen. Het systeem voorkomt tevens dat u onbedoeld uw rijbaan verlaat.

LC CONVERTIBLE GALLERIJ