1. New Cars
  2. All New NX
  3. Design
NIEUWE AUTO'S

ONTWERP VAN DE GEHEEL NIEUWE NX

De NX-designfilosofie

 

De nieuwe Lexus NX vormt het begin van een belangrijke evolutie in het uitzicht van auto's, zonder toegevingen op de kernfilosofie van toonaangevende verfijnde design en technologie. Het avant-gardebeeld van de originele NX blijft behouden, maar het ontwerp werd verder verfijnd voor een meer volwassen en gesofisticeerde indruk. De dynamische en wendbare proporties van de wagen versterken de emoties, terwijl de functionele schoonheid voor opvallende looks zorgt en de Lexus Driving Signature voor comfort beklemtoont met stuurstabiliteit, gas- en remprestaties.

EEN OPVALLENDE INSTAP

De nieuwe Lexus NX zorgt onmiddellijk voor opwinding. De grille is strakker en compacter uitgevoerd en illustreert zodoende de dynamiek van de wagen. Slanke U-vormige elementen creëren een intrigerend maaspatroon. De prachtig uitgevoerde L-vormige dagrijverlichting zorgt samen met een Bi-Beam LED-eenheid voor een scherpe, eenvoudige look. De verbazingwekkende viervoudige LED-koplampen met 3 projectoren zijn voorzien van een zwarte omlijsting en stralen echte standing uit.

 

 

 

OPVALLENDE KENMERKEN

Het lichtcluster achteraan is uit één stuk gemaakt en heeft een geavanceerd design dat niet alleen in het oog springt, maar ook aerodynamisch efficiënt is. De vinnen zijn in het lichtcluster geïntegreerd, waardoor luchtdrukwijzigingen worden gereduceerd, wat dan weer bijdraagt aan de uitstekende rijstabiliteit. Met zijn nauwsluitende stijl verlengt de carrosserie achteraan de diepte van de achterbumper, om een dynamisch en sportief uiterlijk te creëren.

 

 

 

 

 

 

 

GEDURFD DESIGN

Contrasterende elementen worden gecombineerd om vanuit elke hoek een andere indruk te geven. Vakkundig uitgevoerde karakterlijnen en de verlengde motorkap zoals bij een sportwagen zorgen ervoor dat de atletische nieuwe Lexus NX een onmiskenbare en verzekerde aanwezigheid uitstraalt, wat perfect in overeenstemming is met zijn exclusieve stamboom. Geparkeerd of in actie ervaart u het vertrouwen en de verfijning van een wagen met echt opvallende looks.

 

 

 

 

 

 

 

VERBONDEN MET DE WEG

De verbrede wielkasten zijn geschikt voor grotere wielen – tot 20 inch diameter. De zwarte spiegelchroomafwerking en het hoogwaardige 10-spaaks ontwerp creëren een onmiskenbare indruk van stedelijke verfijning.

 

 

 

 

 

 

 

FOTOGALERIJ VAN DE COMPLEET NIEUWE NX

Bekijk de op technologie en fashion geïnspireerde, functionele schoonheid van de nieuwe NX in detail.