1. New Cars
  2. All New NX
NIEUWE AUTO'S

DE COMPLEET NIEUWE LEXUS NX

De volgende generatie SUV's is een feit. Met een ontwerp dat direct in het oog springt. Meer emotie in elk moment. Een opvallende uitstraling, vooruitstrevende Plug-in en zelfopladende hybride aandrijflijnen en opwindende prestaties die u elk moment intens beleeft. De compleet nieuwe NX voelt in alles anders.

PURE OPWINDING

 

De nieuwe Lexus NX kan beschikken over de vooruitstrevende Plug-in en zelfopladende hybride aandrijflijnen van Lexus, die voortkomen uit 15 jaar van pionierswerk op het gebied van elektrische mobiliteit. Een imposant motorvermogen en krachtige acceleraties komen samen met het laagste brandstofverbruik en de laagste emissies in deze klasse. Geniet van elke rit en ervaar de sensatie van verfijnd, opwindend rijplezier, zonder enig compromis ten aanzien van laadruimte of uw actieradius.

RIJDEN MET VERTROUWEN

Neem plaats achter het stuur van de nieuwe Lexus NX en u beleeft direct de sensatie van elektrisch rijden en pure dynamiek. In een geruisloos interieur voelt u zich meer verbonden met het wegdek, wat ook te danken is aan de verbeterde aerodynamica en het lagere zwaartepunt. In bochten en tijdens het accelereren merkt u het bijzondere samenspel tussen de aandrijflijn, het stijve, nieuw ontwikkelde chassis en de buitengewoon nauwkeurige stuurinrichting. De pure dynamiek is opwindend en geeft tegelijkertijd rust en vertrouwen. Dit is de Lexus Driving Signature.

OMOTENASHI ONTVANGST

De portiergreep licht op zodra u op uw auto afloopt. Eenmaal achter het stuur kunt u voor de interieurverlichting kiezen uit een palet van 64 verschillende kleuren. Omotenashi - een eeuwenoude Japanse filosofie die voortkomt uit het anticiperen op uw wensen - komt tot uitdrukking in elk detail. Het comfortabele en ruime interieur is een oase van traditioneel vakmanschap. Maar het is ook de ideale concertzaal voor de 17 luidsprekers van het nieuwe Mark Levinson® Premium Surround System. U ervaart nóg meer rijplezier en luxueus comfort dankzij de S-Flow climate control, dat weet welke stoelen bezet zijn en waar de zon het interieur inschijnt, om daar het klimaat in het interieur op af te stemmen.

LUXUEUZE CONTROLE

Neem plaats in de comfortabele stoelen van de unieke Tazuna cockpit, een concept waarin alle belangrijke instrumenten rond de bestuurder zijn gegroepeerd. Onderdeel van de uitrusting is het grootste Head-Up Display (HUD) in deze klasse. De bestuurder ziet in één oogopslag belangrijke voertuiggegevens en heeft zo de volledige controle. Het pure vakmanschap van de vermaarde Lexus Takumi ambachtslieden stimuleert de zintuigen, met onder meer elegant afgewerkte portierpanelen en de geur van de lederen bekleding. Het stuurwiel voelt aan alsof u een enkele teugel van een paard in handen heeft. De kleinste beweging geeft een zeer nauwkeurige respons, alsof de auto op uw volgende commando anticipeert. Elk detail is even vlekkeloos afgewerkt, om u elk moment meer te laten beleven.

Bekijkt u zelf de compleet nieuwe Lexus NX, met onze unieke experience waarin u zelf de reis kiest die u het meest aanspreekt.

BELEEF DE NIEUWE NX

BLIJF CONNECTED

Via unieke cloud navigatie en een multimedia systeem van de nieuwste generatie blijft u onderweg digitaal verbonden. Daarbij bent u dankzij draadloze Over The Air (OTA) altijd verzekerd van de modernste en beste software. Met uw stem bedient u meer functies dan ooit, het systeem reageert op intelligente wijze op uw gesproken commando's. Met de slimme Lexus Link app heeft u de mogelijkheid in handen om de auto 's ochtends bijvoorbeeld alvast op te warmen, laadsessies te plannen of uw ritten te volgen.

PURE LUXE

Beleef onvergetelijk rijcomfort, zoals u mag verwachten van een auto met deze exclusieve achtergrond. Rijplezier behoort tot de standaarduitrusting van de nieuwe Lexus NX. Een zelfverzekerd design, dat nog eens wordt versterkt door de welvende vormen van de voorzijde, de herkenbare grille en de grote spoorbreedte achter. Strakke lijnen die de onderhuidse dynamiek subtiel verhullen. Een moderne uitstraling die wordt vervolmaakt met de elegante, uit één deel bestaande achterlichtunit en stijlvolle 20" lichtmetalen velgen. Functionele schoonheid in een auto die meer is dan alleen esthetisch.

VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

Het verbeterde Lexus Safety System +3 geeft de bestuurder een groter gevoel van vertrouwen en veiligheid. Een primeur is de E-latch portiervergrendeling met de functie Safe Exit Assist, dat bij achteropkomend verkeer voorkomt dat passagiers de elektronisch geregelde portieren kunnen openen. Het gevoel van veiligheid wordt nog eens vergroot door de mogelijkheid om de nieuwe Lexus NX met een druk op de knop zelf te laten parkeren. De auto houdt daarbij de omgeving in de gaten en herkent zelfs veelgebruikte parkeerplekken. Wanneer u in deze auto rijdt, doet u dat in de wetenschap dat de nieuwste technologie altijd met u meerijdt.

FOTOGALERIJ VAN DE COMPLEET NIEUWE NX

Bekijk de op technologie en fashion geïnspireerde, functionele schoonheid van de nieuwe NX in detail.