DE GLOEDNIEUWE UX

NIEUWE HORIZONTEN VOOR DE CROSSOVER

De geheel nieuwe Lexus UX daagt alles uit wat er voordien gebeurde. Het gedurfde ontwerp drukt onmiskenbare kracht uit. Toch suggereren de elegant gebeeldhouwde oppervlakken een karakter dat zowel stijlvol als dynamisch is.

ONTDEK DE UX

De nieuwe Lexus UX markeert een gedurfde nieuwe benadering van het concept van de crossover. Voorbeelden daarvan zijn de dynamisch gevormde voorzijde, met de voor Lexus kenmerkende grille. Het interieur is al even opwindend, met een design dat voortkomt uit de Japanse traditie van 'engawa', waar de grenzen tussen binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Zo voelt u zich helemaal thuis in een luxueus, op de bestuurder gericht interieur dat open en tegelijkertijd veilig aanvoelt.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Rijeigenschappen van een hatchback

  Geniet in deze moderne crossover van de hoge zitpositie en een uitstekend overzicht op de weg. Een laag zwaartepunt en een chassis met hoge torsiestijfheid geven de UX een gecontroleerd, dynamisch weggedrag dat u misschien niet verwacht van een SUV. De rijeigenschappen worden nog eens verbeterd door unieke aerodynamische stabilisatoren, die subtiel zijn geïntegreerd in het design van de wielkasten en de achterlichten en die bij hoger snelheden en zijwind zorgen voor extra stabiliteit.

  Lees meer over de rijeigenschappen van een hatchback

 • Hoogstaande prestaties

  Met de UX heeft u keuze uit twee state-of-the-art aandrijflijnen, waaronder een zelfopladende Full Hybrid van de nieuwste generatie, die de beste brandstofefficiency in zijn klasse combineert met soepele, dynamische prestaties. Of u kiest de benzinemotor, die toegankelijke rijeigenschappen en krachtige prestaties koppelt aan een aangenaam laag brandstofverbruik.

  Lees meer over hoogstaande prestaties

 • Innovatieve technologie

  De Panoramic View Monitor combineert beelden van vier camera's tot een volledige 360° weergave van het gebied rond de auto, op een groot 10,3" kleurenscherm. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over rondslingerende kabels, dankzij de QI-compatibele draadloze oplader, waarmee u uw smartphone kunt opladen door deze simpelweg op de oplader te leggen.

  Lees meer over innovatieve technologie

 • Verbeterde veiligheid

  Met het vernieuwde Lexus Safety System + beschikt uw UX 250h over innovatieve technologieën, met onder meer een Pre-Collision System dat ook voetgangers detecteert, Lane Departure Alert met Lane Tracing Assist, Automatic High Beam, Dynamic Radar Cruise Control met Road Sign Assist.

  Lees meer over verbetere veiligheid

 • F SPORT styling

  Maak kennis met de UX F SPORT voor een nog dynamischere rijbeleving. Geperforeerd leder op de schakelpaddles en het stuurwiel geeft het interieur een sportieve ambiance. Qua uiterlijk is de UX F SPORT onder meer herkenbaar aan details als een F SPORT grille en voorbumper.

  Lees meer over de F SPORT styling

ONTDEK DE KLEURENOPTIES

Stel uw NX samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van de functies en de galerij.

Configure your car

Klik om te draaien

UX 250h / Black


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

EEN NIEUWE HORIZON

UX AUGMENTED REALITY APP

Bewonder het full-size UX interieur en exterieur vanuit elke hoek en ontdek waarom de nieuwe Lexus UX perfect is aangepast aan de eisen van een levendige stedelijke levensstijl.

MAAK KENNIS MET DE UX

MAAK KENNIS MET DE UX

Getoond model is niet volledig representatief.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

DE LEXUS UX

INTERESSE ? BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Next steps

OVERIGE MODELLEN