2018 lexus ux presales gallery exterior 001

NU BESTELBAAR

LEXUS UX 250h

De nieuwe Lexus UX 250h verschijnt vanaf maart 2019 in de showrooms maar is nu reeds bestelbaar. Deze zelfopladende hybride cross-over heeft een zelfverzekerd design en straalt pure kracht uit. Tegelijkertijd verraden zijn elegante vormen een even stijlvol als dynamisch karakter.

ONTDEK DE UX

De nieuwe Lexus UX markeert een gedurfde nieuwe benadering van het concept van de crossover. Voorbeelden daarvan zijn de dynamisch gevormde voorzijde, met de voor Lexus kenmerkende grille. Het interieur is al even opwindend, met een design dat voortkomt uit de Japanse traditie van 'engawa', waar de grenzen tussen binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Zo voelt u zich helemaal thuis in een luxueus, op de bestuurder gericht interieur dat open en tegelijkertijd veilig aanvoelt.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Rijeigenschappen van een hatchback

  Geniet van de aangenaam hoge zitpositie en het goede overzicht van een moderne crossover. Een laag zwaartepunt en een stijf onderstel geven de UX een dynamiek die u mogelijk niet verwacht van een SUV. Dit bijzondere karakter wordt nog eens versterkt door unieke, aerodynamisch gevormde luchtgeleiders, die subtiel zijn verwerkt in het design van de wielkasten en achterlichten. Dit slimme designdetail draagt bij aan een betere stabiliteit bij hogere snelheden en bij zijwind.

 • Hoogstaande prestaties

  De Lexus UX biedt u een state-of-the-art aandrijflijn, een zelfopladende hybride van de nieuwste generatie. Deze technologie comvineert een toonaangevende brandstofefficiëntie met uitzonderlijke souplesse en dynamiek. Een écht plezier om mee te rijden.

 • Innovatieve technologie

  Indien u kiest voor enkele van onze goed uitgeruste versies, geniet u van de Panoramic View Monitor. Deze combineert op slimme wijze de beelden van vier camera's tot een verbazingwekkende 360° weergave van de auto en het gebied eromheen. Het beeld wordt weergegeven op een groot 10,3" kleurenscherm. Ook heeft u geen last van rondslingerende kabels dankzij de draadloze oplader, waarmee u bijvoorbeeld uw smartphone kunt opladen door deze simpelweg op de daarvoor bestemde plek te leggen.

 • Verbeterde veiligheid

  Met het nieuwe Lexus Safety System + heeft u in de UX de beschikking over een zeer compleet arsenaal aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder het detecteren van voetgangers en fietsers.

 • Voortreffelijk vakmanschap

  Aan boord van de UX hebben onze Takumi vakmensen een zeer luxueus interieur en een unieke ambiance gecreëerd, met materialen van de allerhoogste kwaliteit. De met soepel leder beklede stoelen zijn bijvoorbeeld afgewerkt met perforaties in een Calculated Art patroon en traditioneel Japanse Sashiko stiknaden.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

DE LEXUS UX

INTERESSE ? BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Next steps

OVERIGE MODELLEN