IS

VORMGEGEVEN OM ZICH TE ONDERSCHEIDEN

De veelgeprezen sportsedan die overal aandacht krijgt.

MAAK KENNIS MET DE IS

De IS combineert een vooruitstrevend design met geavanceerde technologie en ongeëvenaard comfort. Met zijn atletische uitstraling en lange coupé-achtige daklijn staat deze sublieme sportsedan volledig in het teken van moeiteloze, opwindende prestaties. U heeft de keuze uit een benzinemotor of een hybride aandrijflijn, zodat u uw IS volledig op uw wensen kunt afstemmen.

    2017 lexus is key features
 • Dynamische rijeigenschappen

  Een chassis met een hogere torsiestijfheid geeft de IS een strakker rijgedrag, terwijl de nieuwe Adaptive Variable Suspension zorgt voor meer grip en stabiliteit.

 • Verfijnde en verbetere controle

  Een nieuw ontwikkelde, lichtgewicht wielophanging biedt meer rijcomfort, controle en grip. Ook de rechtuitstabiliteit is verbeterd, evenals de stuurrespons en feedback.

 • Geavanceerde aerodynamica

  Onze aerodynamicaspecialisten hebben honderden uren besteed aan het perfectioneren van de vrijwel volledig vlakke onderzijde en de windgeleiders, met als doel een efficiënt en fluisterstil weggedrag.

 • Intelligent en veilig

  Het Lexus Safety System+ kan worden gespecificeerd als een upgrade en omvat intuïtieve informatie voor de bestuurder, beter zicht naar voren, herkenning van verkeersborden, onmiddellijke waarschuwingen voor gevaren en botsingsrisico's, en automatische vertraging en remmen in noodgevallen.

 • Kiezen tussen benzine en hybride

  Met keuze uit een hybride aandrijflijn en benzinemotoren, een indrukwekkende uitrusting en een brede reeks opties, waaronder de IS F SPORT, is er voor u altijd een IS die volledig aan uw wensen beantwoordt.

 • Full Hybrid technologie

  Dankzij de nieuwste generatie van de Lexus Hybrid Drive combineert de IS milieubewustzijn met krachtige prestaties.

 • Benzinemotor

  Met een even efficiënte als dynamische benzinemotor, een indrukwekkende uitrusting en een brede reeks opties, waaronder de IS F SPORT, is er voor u altijd een IS die volledig aan uw wensen beantwoordt.

ONTDEK DE KLEURENOPTIES

Stel uw IS samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van functies en galerij.

Configure your car

Klik om te draaien

IS 300h Privilege Line / Black

BELEEF DE IS

In onze Tahara-fabriek in Japan wordt de nieuwe IS onder leiding van onze Takumi vakmensen gebouwd. Behalve een aansprekend design levert de IS onweerstaanbare prestaties. Aan de buitenzijde onderscheidt hij zich met de voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille en opvallende LED-verlichting. In het interieur beschikt u over een 10,3" display, fraai gestikte lederen bekleding en lasergesneden houtaccenten.

BELEEF DE IS

Het weergegeven model is niet representatief voor het volledige gamma.

Next steps

OVERIGE MODELLEN