2019 lexus es hybrid hero

NU BESTELBAAR

LEXUS ES 300h

Ontdek de nieuwe ES 300h die binnenkort te zien zal zijn in de showrooms van onze erkende Lexus verkooppunten. Deze elegante sedan is nu al bestelbaar en combineert dynamische prestaties met oog voor detail en verfijnde afwerking.

MAAK KENNIS MET EEN NIEUW, GEDURFD DESIGN

Met zijn uitdagende design rekent de nieuwe Lexus ES af met bestaande opvattingen over luxe sedans. In lijn met de gedurfde nieuwe designtaal van Lexus is hij lager, breder en slanker geworden. De ES combineert het elegante profiel van een coupé met de ruimte en verfijnde luxe van een sedan uit het topsegment. Deze combinatie van elegantie en comfort maakt de ES tot een uitzonderlijk voertuig.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Compleet nieuw design

  Dankzij het chassis onderscheidt de ES zich met een elegant profiel, een brede uitstraling en een laag zwaartepunt. Door zijn elegante daklijn biedt deze premium sedan de grootste beenruimte in zijn klasse en extra veel ruimte voor passagiers.

 • Hybride technologie van de 4e generatie

  In de stad schakelt de vooruitstrevende, zelfopladende hybride aandrijflijn waar mogelijk op de EV (Electric Vehicle) modus, zodat u rijdt zonder enige vorm van schadelijke emissies.

 • Op de bestuurder gerichte cockpit

  Door het Head-Up Display kan de bestuurder zich op het rijden concentreren. Drive Mode Select bevindt zich rechts achter het stuurwiel, zodat de bestuurder deze eenvoudig kan bedienen, zonder zijn houding te veranderen. Door de comfortabele zithouding achter het stuur raakt de bestuurder bovendien minder snel vermoeid.

 • Nieuwe cockpit

  De functionaliteit van de Advanced HMI (Human Machine Interface) komt samen met een esthetisch design dat uitblinkt in gebruiksgemak, met gekoppelde displays die het gevoel van diepte geven en uitgebreide mogelijkheden bieden om het interieur af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

 • Hadori geïnspireerd design

  Onze 'Takumi' vakmensen controleren alles tot in het kleinste detail, van het stiksel voor de stoelen tot de fraaie F Aluminium interieurafwerking, die is geïnspireerd op de schoonheid van een Hadori-gepolijst Japans zwaard.

 • Superieure veiligheidsuitrusting

  Om de weg te kunnen 'lezen' is de ES uitgerust met het allernieuwste Lexus Safety System + dat ook voetgangers in het donker en fietsers overdag registreert, en andere nuttige functies als Lane Tracing Assist en een twee-fase Adaptive High-beam System.

 • Dynamic Radar Cruise Control

  De Dynamic Radar Cruise Control helpt de bestuurder om een veilige afstand te bewaren tot voorgangers. Is de rijbaan weer vrij, dan accelereert de ES automatisch weer tot de vooraf ingestelde snelheid.

 • Introductie van de ES F SPORT

  Bekijk de extra uitrusting, met onder meer twee exclusieve lakkleuren, standaard AVS, een sportonderstel, achterspoiler, 19" lichtmetalen velgen en aluminium accenten, waaronder de pedalen.


 

 
  Sign Up Hero

DE LEXUS ES

INTERESSE ? BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Next steps

OVERIGE MODELLEN