ELEGANTE BERLINE

LEXUS ES 300h

Ontdek de nieuwe ES 300h, een elegante sedan die dynamische prestaties, nauwkeurigheid en een verfijnde afwerking combineert.

MAAK KENNIS MET EEN NIEUW, GEDURFD DESIGN

Met zijn uitdagende design rekent de nieuwe Lexus ES af met bestaande opvattingen over luxe sedans. In lijn met de gedurfde nieuwe designtaal van Lexus is hij lager, breder en slanker geworden. De ES combineert het elegante profiel van een coupé met de ruimte en verfijnde luxe van een sedan uit het topsegment. Deze combinatie van elegantie en comfort maakt de ES tot een uitzonderlijk voertuig.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Uiterste precisie

  Onze 'Takumi' ambachtslieden voorzien iedere Lexus van een sublieme afwerking, van het stiksel op de stoelen tot de scherpe en verleidelijke 'F Aluminium' interieuraccenten, geïnspireerd op het 'Hadori' smeedproces van een Japans zwaard.

  Lees meer over Takumi vakmanschap

 • Innovatieve technologie

  Dankzij het Head-Up Display kunt u zich volledig concentreren op de weg voor u. De schakelaar voor Drive Mode Select bevindt zich aan de rand van het instrumentarium. Zo kunt u vanuit de bestuurdersstoel deze functie comfortabel bedienen zonder uw houding te veranderen. Geavanceerde HMI (Human Machine Interface) combineert functionaliteit met een esthetisch design, dat niet alleen gemakkelijk te bedienen is maar ook aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

  Lees meer over onze innovatieve technologie

 • Toonaangevende veiligheid

  Waar u ook gaat in de nieuwe Lexus ES, het is geruststellend om te weten dat u de veiligste premium sedan rijdt die ooit door Euro NCAP is getest. Na het ontvangen van een prestigieuze 5-sterrenclassificatie, is de ES sindsdien bekroond met de Euro NCAP's Best in Class award voor Large Family Car en Hybrid & Electric voor 2018. Het allernieuwste Lexus Safety System + bestaat uit geavanceerde technologieën die drie van de meest voorkomende soorten ongevallen helpen voorkomen: kop-staartbotsingen, het verlaten van de rijstrook en botsingen met voetgangers.

  Lees meer over onze verbeterde veiligheid

  Lees meer over de veiligheidsscore

 • F SPORT styling

  Ontdek nieuwe eigenschappen, waaronder twee lakkleuren, standaard AVS, high-performance dempers voor en achter, een achterspoiler, exclusieve 19" lichtmetalen velgen en sportpedalen van geporfeerd aluminium.

  Lees meer over de F SPORT styling

BEKIJK LEVERBARE KLEUREN

Stem de ES af op uw persoonlijke voorkeuren, experimenteer met beschikbare kleuren of ga verder om de uitrusting en galerij te bekijken.

Klik om te draaien

ES 300h / Black

ONTDEK DE ES

BELEEF DE ES

Getoond model is niet volledig representatief.

OVERIGE MODELLEN