1. Professionnels
 2. NX PHEV Fiscalité

Lexus NX 450h+ : Geliefd bij veeleisende ondernemers

De nieuwe Lexus NX 450h+ combineert imposant motorvermogen en krachtige acceleraties met het laagste brandstofverbruik en de laagste emissies in deze klasse. Geniet van elke rit en ervaar de sensatie van verfijnd, opwindend rijplezier, zonder enig compromis ten aanzien van laadruimte of uw actieradius.

Eenvoudig opladen

U kunt uw Lexus NX 450h+ opladen aan een openbaar laadpunt, uw eigen laadstation of Wallbox of eenvoudigweg aan een stopcontact. De snelheid waarmee de batterij wordt opgeladen, is grotendeels afhankelijk van het vermogen van het laadpunt. Met een eigen laadstation van 22 kW laadt u uw Lexus 450h+ bijvoorbeeld al op in 3 uur en 15 minuten. Aan een openbare snellader van 55 kW kan het zelfs nog sneller.

Maximaal fiscaal voordeel voor 1 juli 2023

Bestelt u uw Lexus NX 450h+ vóór 1 juli 2023, dan geniet u nog een maximale fiscale aftrekbaarheid. Voor plug-in hybrides die vanaf 1 juli 2023 besteld zijn, zal de aftrekbaarheid vanaf aanslagjaar 2026 tot aanslagjaar 2029 stelselmatig naar nul worden herleid.

Wat maakt de Lexus NX 450h+ zo geliefd bij ondernemers?

Met de Lexus NX 450h+ combineert u het beste van twee werelden: de grote actieradius van een verbrandingsmotor en de vinnigheid, stilte en duurzaamheid van een elektrische motor. Bovendien verzekert de Lexus NX 450h+ u van het laagste brandstofverbruik en de laagste emissies in deze klasse, waardoor u heel wat bespaart op brandstofkosten en CO2-bijdragen. Maar bovenal geniet u met de Lexus NX 450h+ van onvergetelijk rijcomfort, zoals u mag verwachten van een auto met deze exclusieve achtergrond.

“Van bij mijn eerste rit was ik overtuigd”

“Ik had geen ervaring met Lexus en koos de Lexus NX 450h+ puur uit zakelijke overwegingen, omwille van zijn interessante lage emissies en aantrekkelijke fiscale aftrekbaarheid. Maar van bij mijn eerste rit was ik ook emotioneel helemaal overtuigd. Zijn zelfverzekerde design, comfortabele stoelen, en de elegante, luxueuze afwerking bezorgen mijn zelfvertrouwen telkens opnieuw een boost. Zelfs mijn klanten merken het verschil.”

De 10 voordelen van de Lexus NX 450h+

 • Laagste emissie in zijn klasse
 • Het geruisloos interieur versterkt de sensatie van elektrisch rijden.
 • Laagste brandstofverbruik in zijn klasse
 • Grootste Head-Up Display (HUD) in deze klasse
 • Aanzienlijk hogere elektrische actieradius van 69 tot 76 km in de gecombineerde WLTP-cyclus, of zelfs 89 tot 98 km in de stad.
 • Altijd verzekerd van de nieuwste en beste software dankzij draadloze Over The Air (OTA)
 • Even grote bagageruimte als de Lexus NX zonder batterij
 • Uitgebreide Lexus Safety System +3.
 • Een imposant motorvermogen en krachtige acceleraties.
 • Autonoom parkeren met één druk op de knop.