1. Discover Lexus
  2. LBX Milan Event Wrap-up
GEWOON BUITENGEWOON

LBX EVENEMENT IN MILAAN

Door een doodgewone autowasstraat te transformeren tot iets buitengewoons was ons evenement in Milaan het perfecte decor voor de introductie van de LBX, onze nieuwe zelfopladende hybride. Tijdens dit evenement werden bezoekers uitgenodigd om de magie van de Lexus LBX te ervaren. Lees hier hun ervaringen, wie acte de présence gaven en wat u nog meer kunt verwachten van de LBX...

Eerder deze maand organiseerde Lexus de eerste van in totaal vier pop-up evenementen ter ere van de introductie van de LBX, een belangrijk nieuw model voor Lexus en ons kleinste model tot nu toe. Met deze evenementen maken wij van het gewone iets buitengewoons. Het eerste evenement vond plaats in een gewone autowasstraat bij Palazzo Bovara in Milaan.

Van 18 tot en met 20 juli verwelkomde Lexus gasten van over de hele wereld. Het evenement was toegankelijk voor het publiek, maar ook voor VIP's als Stefano Di Martino, Cristiano Caccamo en Hadise.

EEN BUITENGEWONE BELEVING: SOAK. SPRAY. FEEL.

Met de op de LBX geïnspireerde installaties legde Lexus de focus op verkoelende momenten en mindfulness voor de gasten, terwijl zij net als een auto hun route aflegden door een autowasstraat:

  • SOAK: Voor een rustgevend en meditatief moment werden gasten in de 'Soak' ruimte onthaald op een reeks opvallende openingen om het gevoel op te roepen omringd te zijn door bewegend water.
  • SPRAY: Om de gedachte van persoonlijke luxe vorm te geven, werden de bezoekers vervolgens geleid door een tunnel die was uitgelicht om de verschillende ambiances aan boord van de LBX na te bootsen. Mistmachines zorgden voor verkoeling van de huid, om gasten tijdens hun wandeling volledig te laten ontspannen.
  • FEEL: Ter illustratie van de belangrijkste eigenschap van de auto bouwde Leus in de 'autolavaggio' een zintuigelijk doolhof van grote wasrollen. Hier werden gasten uitgenodigd om behoedzaam tussen stilstaande en bewegende zuilen door te lopen, een ideaal moment voor veel liefhebbers om uitgebreid op de foto te gaan. Met een subtiel palet van serene, natuurlijke geuren wist Lexus in de autowasstraat het gevoel van Omotenashi gastvrijheid op te roepen, met yuzu en koyamaki geuren en tot slot een verkoelende handdoek voor elke gast.
GEWOON BUITENGEWOON

BUITENGEWONE MOMENTEN IN MILAAN

The Lexus LBX Milan Car Wash City Event
The Lexus LBX Milan Car Wash City Event
DE LBX SPIRIT

BELEEF DE LEXUS FILOSOFIE

Tommaso Grassi, Hoofd Customer Experience en Communicatie bij Lexus Europe: “Ik ben onder de indruk van de resultaten van ons eerste 'Gewoon Buitengewoon' pop-up evenementen. In Milaan hebben veel gasten kennis kunnen maken met de magie van de LBX en de filosofie van Lexus. De installaties creëerden een moment van mindfulness midden in een drukke stad, geheel in lijn met de spirit van ons nieuwste model.”

Lexus LBX at the Milan City Event

ERVAAR HET BUITENGEWONE OP ONS VOLGENDE EVENEMENT…

Voorafgaand aan de introductie van de LBX begin 2024, organiseert Lexus in de tweede helft op meerdere locaties in Europa evenementen:

  • De buitengewone Parkeerplaats in Londen, Engeland – 21 t/m 23 september 2023
  • De buitengewone Galerij in Madrid, Spanje – 26 t/m 29 oktober 2023
  • De buitengewone Bakkerij in Parijs, Frankrijk – 23 t/m 25 november 2023

Gasten kunnen zich gratis aanmelden voor elk evenement, en zo zelf beleven hoe het gewone verwordt tot iets buitengewoons.