1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

VIND VIA DE WEBSITE VAN LEXUS EUROPE ALLE OPENSTAANDE TERUGROEPACTIES TERUG OP VOERTUIGEN DIE VERKOCHT ZIJN IN EUROPA

Is mijn voertuig betrokken ?

Op de website van Lexus Europa is het mogelijk om alle openstaande terugroepacties terug te vinden op voertuigen die verkocht zijn in Europa. 
 
Voor veiligheidsredenen is het  verplicht zich in te schrijven om toegang te krijgen tot informatie.
 
 
1. In het rubriek Eigenaar/ Campagne –informatie/, tijp het onderstelnummer van uw voertuig.

2. Enkel de terugroepactie die nog niet werden uitgevoerd zullen dan te voorschijn komen.
 
 
Klik hier om op de website van Lexus Europa verder te gaan.

Wat houdt de terugroepactie in en wat is het risico ?

Uw verdeler kan u alle nodige details geven over de werken die dienen uitgevoerd te worden.
Voor acties die over veiligheidsorganen gaan vindt u uitgebreide informatie over de werkzaamheden op basis van het bulletin nummer.

Lopende veiligheidsterugroepacties

Raadpleeg de onderstaande tabel en kijk na of uw voertuig betrokken is bij één van onze lopende veiligheidsterugroepacties.

Model Referentie Titel Beschrijving
RX 16OSD-064 Preventieve actie airbag passagier De kans bestaat dat er een barst is ontstaan tussen de 2 kamers van de activatietank. De campagne bestaat erin om de passagiersairbag volledig te vervangen.
CT200h 16OSD-054 Preventieve actie op brandstofpompdeksel Er kan een barst ontstaan op het deksel van de brandstofpomp/vlotter/Evap eenheid. Na verloop van tijd zou deze tot brandstof verlies kunnen leiden De campagne bestaat in het vervangen van het brandstofpompdeksel
CT200h 16OSD-052 Preventieve actie op zijairbags Gordijn airbags zijn voorzien van een hybride activatie tank. Een eerste kamer bevat het gas onder heel hoge druk en een tweede het activatie systeem zelf. De 2 kamers aan elkaar gelast maken deel uit van de tank. Op de betrokken voertuigen bestaat een kans dat een barst heeft ontstaan ter hoogte van de lasnaad tussen de 2 kamers. Wanneer het voertuig in de zon geparkeerd blijft kan de temperatuur binnen de wagen hoog oplopen. Daardoor zal de druk in het gaskamer stijgen wat kan resulteren in de breuk van de lasnaad. In dit geval zal het gordijn airbag gedeeltelijk openen en er bestaat een risico dat metaal deeltjes in de cabine worden geblazen wat tot kwetsuren kan leiden De campagne bestaat in het vervangen de tank bevestigingsteunen te vervangen door aangepaste onderdelen
Takata 5KET-039 Passagier airbag Door een eventueel niet perfecte dichtheid van de airbagfles bestaat de mogelijkheid dat de vochtigheidsgraad van de drijfgas pastilles die aanwezig zijn in de airbag, stijgt. De snelheid van de chemische reactie die het gas vrij maakt om de airbag te openen wordt rechtstreeks beïnvloedt door die vochtigheidsgraad. Daarom vindt Lexus het belangrijk om preventief de airbagflessen te vervangen om hun perfecte werking te garanderen.
Takata 5KET-040 Bestuurder airbag Door een eventueel niet perfecte dichtheid van de airbagfles bestaat de mogelijkheid dat de vochtigheidsgraad van de drijfgas pastilles die aanwezig zijn in de airbag, stijgt. De snelheid van de chemische reactie die het gas vrij maakt om de airbag te openen wordt rechtstreeks beïnvloedt door die vochtigheidsgraad. Daarom vindt Lexus het belangrijk om preventief de airbagflessen te vervangen om hun perfecte werking te garanderen.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER