1. Discover Lexus
  2. LBX Paris Event Wrap-Up
GEWOON BUITENGEWOON

LBX EVENEMENT PARIJS

Op 23 en 24 november 2023 vond in Parijs ons vierde en laatste LBX City Event plaats: - L’Extraordinaire Boulangerie, ofwel de Buitengewone Banketbakker. Lees hier hoe wij de alledaagse bezigheden in een bakkerij opnieuw hebben weten te transformeren tot iets buitengewoons.

DE BUITENGEWONE BANKETBAKKER IN PARIJS

Met ons laatste LBX City Event, L’Extraordinaire Boulangerie, voegden wij de zintuiglijke beleving van de LBX toe aan de alledaagse omgeving van een bakkerij. Geheel in lijn met ons motto van Gewoon Buitengewoon combineerden wij zo het alledaagse met een vleugje glamour. Het evenement vond plaats in La Verrière du Marais, een inspirerende omgeving met galerijen, tentoonstellingen en pop-up winkels.

Gasten werden tijdens het evenement onthaald op een menu van Michelin-chef Mory Sacko. Naast de persoonlijkheid van Mory en de luxe van de LBX omvatte het evenement een verhaal met meerdere hoofdstukken:

  1. Aankomst: voorbereiden van het evenement
  2. Voorverwarmen: een ouderwetse, rammelende bakkerskar vol baguettes, met betoverend licht om een net aangezette oven uit te beelden.
  3. Ingrediënten: in een visueel meesterwerk werden de ingrediënten van een croissant in nauwkeurig afgewogen hoeveelheden gepresenteerd in een glazen vitrine.
  4. Rijzen: de gasten werden omringd door enorme bollen om het maken van banket en gebak visueel te maken.
  5. Bakken: met behulp van geplooide stof om verschillende laagjes bladerdeeg na te bootsen, werd een zintuiglijke tunnel gecreëerd waar de gasten doorheen konden lopen, genietend van het geluid van krakend banket.
  6. Serveren: op twee lopende banden voor sushi stonden doosjes met daarop het logo van d LBX, vol zoete en hartige lekkernijen voor de gasten.
  7. LBX display: tussen het sushi-banket werd d LBX gepresenteerd op een van kleur veranderend platform, vol mogelijkheden tot interactie met gasten.
  8. Proeven: op twee werkstations werden aan de gasten culinaire hoogstandjes van Mory Sacko gepresenteerd.
  9. Eerste verdieping: vanaf het balkon hadden gasten een imposant uitzicht over het evenement. In de sfeer van een kunstgalerij konden bezoekers als ‘plat du jour’ de LBX bewonderen, alsmede lifestyle beelden van de LBX op vorige evenementen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het unieke karakter en de zintuiglijke beleving van de zelfopladende hybride LBX? Klik dan hierOpens in new window om meer te weten te komen over het design, de technologie en de verschillende Atmospheres die allesbehalve gewoon zijn, of om uw nieuwe LBX vandaag nog online te reserveren.

Of ga naar onze Evenementen paginaOpens in new window om de buitengewone LBX City Events in Madrid, London en Milaan nog eens tot in detail te beleven.