1. New Cars
  2. RZ
  3. The Drive is Everything
  4. Space and Comfort

KENMERKEN RZ 450e

RUIMTE EN COMFORT

KENMERKEN RZ 450e

MOOD SELECTOR

Het interieur is ontworpen als een lichte en open ruimte, met sfeerverlichting die u een breed palet van 64 verschillende kleuren biedt. Zo kunt u met de Lexus Mood Selector de ambiance in het interieur voor elke rit afstemmen op uw eigen wensen.

*Het ontwerp van de One Motion Grip is nog niet definitief. De introductie van de One Motion Grip staat gepland vanaf 2025.

KENMERKEN RZ 450e

PANORAMADAK

Het optionele, direct dimbare panoramadak versterkt het gevoel van ruimte en licht in het interieur. Het glas reflecteert infraroodstraling en vermindert de warmte op zonnige dagen, maar houdt bij koud weer juist de warmte in het interieur.
KENMERKEN RZ 450e

DUURZAAM MATERIAAL

De stoelen in de RZ kunnen bekleed worden met ultrasuède en diervrij leder om uiting te geven aan de emissiearme levensstijl van bestuurders die zich zeer bewust zijn van ethiek en milieuduurzaamheid.
KENMERKEN RZ 450e

AANGENAME RUST

Voor het stilste interieur in zijn klasse is de RZ 450e uitgerust met een voorruit van akoestisch glas. Vlak afgewerkte carrosseriepanelen en raamstijlen en een dubbel vergrendelsysteem voor de motorkap dragen ook bij aan het verminderen van geluid in het interieur.